reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WITAM:-)
ALANEK KOŃCZY DZISIAJ 6 MIESIĘCY!:-D

Paula i Karolek pozdrawiają :-) Oto mały słodziak!!
maluszek ciągnie cycusia a raczej się uczą ;)) i nie najgorzej im to wychodzi:-)
Buziaki dla wszystkich przesyła Paula ze swoim maleństwem.
cukiereczek piękne maleństwo!!!również buziaczki:-):tak:

Ale śliczny chłopczyk z Karolka!!! :-):zawstydzona/y:
Paula jeszcze raz Gratulacje.. mniamuśny maluszek :-)

Buziaki Dziewczynki dla Was :-)

aaaaaa dopiero tu widze ze mi wskoczylo 8 okienko :szok: lista do porodu sie skraca :szok: ..Paula juz po wszystkim.. Teraz zdaje sie czas na .. Pajkee?? :sorry2:...

Ostatnia edycja:
Kinguś dzięki za info odnosnie Pauli :)
Paula Karolek przesliczny :)
Sylwia no na to wychodzi, ze ja następna :-D i az sie boje - ostatnio mam napady, ze nie podołam bycia mamą , z enie dam sobie rady, ze mnie to przerośnie :-(

Dzień Dobry:)
u nas nareszcie ochłodzenie......no ale podobno nie na długo...Szczerze to mam nieco dośc gorąca!!!! nie moze byc to cieplo umiarkowane???:happy:

Paulinko- pewnie nie bedę oryginalna gdy napiszę ze Twój Synek jest bardzo bardzo ładny i kochaniutki....i prawda ze podobny na buziulce do Ciebie:)))))
Trzymajcie sie dzielnie....pewnie teraz będzie cię mniej z nami no ale wiadomo o co chodzi... buziakuje Was ogromnie:))))

Sylwia- Skarbie faktycznie juz przed-ostatnie okienko dzidziusiowe,...jesooooo zaraz Ty bedziesz tulić okruszka...az mi sie łezka w oku kręci bo dopiero co mój Maksio był taki tyci tyci!!!!! Ahhhh leci ten czas i dopiero rosnące szybko dzieci uzmyslawiają nam to wszystko.

reklama

Paula i Karolek pozdrawiają :-) Oto mały słodziak!!
maluszek ciągnie cycusia a raczej się uczą ;)) i nie najgorzej im to wychodzi:-)
Buziaki dla wszystkich przesyła Paula ze swoim maleństwem.

Przepiękny bąbelek!!!!!!

Paula jak już się zadomowisz z maluszkiem koniecznie napisz kilka słów jak tam sobie radzicie z małym skarbkiem.
Pozdrawam:blink:

Do góry