reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam upalnie :baffled::-)
Paula.. to sie tylko cieszyc ze synus tak ładnie śpi ;-)
Tusia.. współczuje glukozy :baffled::-)
Ryba.. ja bym na Twoim miejscu nie kupowala juz wiecej na 56.. tylko juz na 62..zawsze to podwiniesz rękawek w razie czego.. a tak to na 56 juz masz.. a wiesz ze dzieciaczki szybciutko rosną:tak:.. ja mam moze 3 sztuki na 56..reszta wsiooo na 62 i wieksze .. :-) A imie dla Maluszka juz wybrane? ;)

Ja tez sie nie moge doczekac jak utule mojego Maluszka :zawstydzona/y: jeszcze troszeczke musimy wszystkie poczekac :tak:..jedynie Pajkaaa tuż tuż do spotkania z synciem :-D.. ja sie zastanawiam kiedy to wszystko prac :baffled::-)

Buziaczki dla Wszystkich ..a Mamuski z brzuszkami ..trzymajcie sie chłodno;-)

reklama
WITAM:-)
Dzień dobry.
Tusia ja też nie mogę uwierzyć, że niedługo będę tulić małego brzdąca.

Glukozę piłam tydzień temu 75 g i jakoś poszło, toxo też robiłam i na szczęście wynik cały czas ujemny. Glukozę mam chyba w normie bo na czczo 78 a po dwóch godzinach 132. Natomiast morfologia nie najlepsza bo płytek krwi mam za mało bo tylko 116 a norma jest od 150 w poniedziałek mam wizytę to się dowiem co i jak. Mocz też się pogorszył bo wyszły leukocyty i jakieś azotyny. Oprócz tego miałam nieplanowaną wizytę u nie swojego gina w sobotę bo jak się okazało, po kąpieli w morzu przypałętał się grzybek a mój gin na urlopie i kazał mi iść do innego.

Pomóżcie mi bo mam problem ze skompletowaniem wyprawki dla małego chodzi mi o ciuszki. Po Filipie nie mam prawie nic, bo wszystko miałam od przyjaciółki i oddałam (to co kupiłam sama też oddałam). Nie wiem ile powinnam mieć kompletów i w jakim rozmiarze. Na razie mam 3 bodziaki i 1 koszulkę w rozmiarze 56 i 5 kompletów śpioszków z kaftanikami w rozm. 56 i 3 kompl. w rozm. 62 patrząc na to wszystko wiem, że to stanowczo za mało tylko nie wiem czy mam kupować jeszcze w rozmiarze 56 czy już resztę w 62
zdecydowanie kupuj na 62:tak:Alanek urodził się mając 52 cm a ciuszki na 56 mi mało co wynosił i też za dużo ich nie miałam wolałam nakupować większych gdzie się super sprawdziły nawet jak był mniejszy to i tak ubierałam te z 62 rozmiarem wystarczyło podkrampować a że dłuższe stópki w niczym nie przeszkadzało;-)

PAULA ucałuj śpioszka:-)a powiedz jak tam Kacperek jaka reakcja:-)no i opowiadaj co się stało ze tak nagle nam się rozpakowałaś:-D

Paula śliczny ten Twoj synuś :)
Riba ja kupiłam pare ciuszków na 56 wiecej na 62 :) jak cos podwine :)
Sylwia no u mnie to 3 tygodnie zostało mam nadzieje, ze nie dłuzej :-p
reszte dziewczynek pozdrawiam :)

Dzień dobry :-)
U nas dziś rano przeszła burza i ulewa ale trwała krótko i teraz dalej jest duszno...
a mąż przywitał mnie takimi kwiatami :-)

Patrysiu napisze jak było ale innym razem, muszę posprzątać, bo dziś i jutro mamy gości...

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu :happy2:
Buziaki

Paula śliczne kwiaty dostałaś:))
U nas też burzowo od wczoraj...

a dziś mamy grilować no i ciekawe jak to wyjdzie heh ;)
Pozdrawiam was!

p.s. ja dziś takie kwiatuszki dostałam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie po wizycie
a wiec melduję, iż pewnie bede przeterminowana :-Dpani doktor powiedziała wsztsrko pozamykane szczelnie :-D, ale synek mi sie przemiescił i ustawia się do kanału. Ilość wód zachowana, , nie przytyłam nic od ostatniej wizyty (super), mały sobie spał jak pani doktor do niego zerknęła :-D, powiedziała szyjka krótka, ale jeszcze zachowana (cokolwiek to oznacza:baffled:) powiedziała, ze nie zapowiada się, zebymw tym tygodniu urodziła wiec mąż odetchnął z ulgą:-D, ale powiedziała, ze brzuch jest nisko bo dziecko poszło juz na "swoją" pozycję startową:-D czyli miałam racje ;-)wizyta kolejna za tydzień i bede miała robione ktg. no i to wsio. Aha wyniki moczu idealne, krwi również , hemoglobina w normie pani doktor powiedziała, ze super:)

Ide robic leczo :)

WITAM I TU:-)
witam sie po wizycie
a wiec melduję, iż pewnie bede przeterminowana :-Dpani doktor powiedziała wsztsrko pozamykane szczelnie :-D, ale synek mi sie przemiescił i ustawia się do kanału. Ilość wód zachowana, , nie przytyłam nic od ostatniej wizyty (super), mały sobie spał jak pani doktor do niego zerknęła :-D, powiedziała szyjka krótka, ale jeszcze zachowana (cokolwiek to oznacza:baffled:) powiedziała, ze nie zapowiada się, zebymw tym tygodniu urodziła wiec mąż odetchnął z ulgą:-D, ale powiedziała, ze brzuch jest nisko bo dziecko poszło juz na "swoją" pozycję startową:-D czyli miałam racje ;-)wizyta kolejna za tydzień i bede miała robione ktg. no i to wsio. Aha wyniki moczu idealne, krwi również , hemoglobina w normie pani doktor powiedziała, ze super:)

Ide robic leczo :)
suuuper wieści:-Da ty się martwiłaś a synek jednak zechciał poczekać :-)tak jak Alanek się śpieszył a potem wycofanko zrobił haha:rofl2::-D

Paula śliczne kwiaty dostałaś:))
U nas też burzowo od wczoraj...

a dziś mamy grilować no i ciekawe jak to wyjdzie heh ;)
Pozdrawiam was!

p.s. ja dziś takie kwiatuszki dostałam:)

Dzień dobry :-)
U nas dziś rano przeszła burza i ulewa ale trwała krótko i teraz dalej jest duszno...
a mąż przywitał mnie takimi kwiatami :-)

Patrysiu napisze jak było ale innym razem, muszę posprzątać, bo dziś i jutro mamy gości...

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu :happy2:
Buziaki
różyczki bukiecikowe śliczne dostałyście:-)
PAULA dobrze:happy2:miłego spędzeia z gośćmi czasu:tak:

Hej Baboszki
Ufff jak u nas dziś fajnie...wieje wiaterek od rana. Wreszcie da sie życ:)
Słonko schowane za chmurami i jak dla mnie moze tak byc przez kilka najblizszych dni:))))
Chyba wiekszosc ma puki co - dość upałów;-)

Ryba- zdecydowanie kupuj (jeśli juz) roz 62, pamietak ze nawet jesli dziecko sie urodzi male to dochodzi pieluszka...ja na 56 moze mialam ze 2 rzeczy i zalozylam raz góra 2!!!!
Bershka- Kochana a Ty co tak uciekasz ?:-D
Sylwia- nie obejrzysz sie a bedziesz tulić Swoje maleństwo, 2 miesiące to jest nic i
ten ostatni czas upływa niepostrzezenie!!!! Czasem jak sobie pomysle ze dopiero co nosilam
brzuszek a juz Masio ma 6 miesiecy - to się za głowę łapię!!!!
Pulinko- Kwiaty cudne!!! kazdej rodzącej sie nalezą bo poród to wyczyn na który stać tylko kobiety!!!!!
Pajkaa - nie myśl o tym ze po terminie, tak czy siak juz i tak blizej jak dalej!!! I pamietaj ze poród mozesz się zacząc nagle!!!! Wystarczy ze wody Ci odejdą!!!! Główla do góry!

639220.JPG

639230.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry