reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nooo, ja za to nadrobilam dzis prasowanie. Od piatku jedno male czekalo, a dzis doszlo drugie wiec trzeba bylo;)
I tak sobie wyszukuje co by tu jeszcze zrobic...A jest co, tylko trzeba sie zdecydowac od czego zaczac, hehehe ;)

Aniu zapraszam do mnie na prasowanie:-)z dwie godzinki Ci zejdzie hehe

reklama
Dominiś jest niemożliwy:no:

Codziennie jak idzie na dwór tak wraca zajefajnie bruuuuuudny!!!piach wszędzie a wygląda jak prosto z komina by wyszedł:wściekła/y:bo oczywiście nie interesują go inne zabawy jak piaskiem rzucać tu i tam a przyokazji sam jest opsypany!teraz siedzi we wannie i się kąpie a zaraz ja tam pujde i znowu szorowanie a przy tym pisk ryk bo nei lubi jak go kąpie a głównie głowe ale co zrobić jak muuuuuuszeee!!!

Ach takie sa uroki dziecka biegającego na dworzu:cool:

EDIT:No wyszorowany czyściutki jest Dominiś:)i chyba musiał się nieźle wymęczyc bo zasnął mi opatulony w ręcznik jak szłam wylewać wode ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysiu to niezłego masz brudaska w domu ;-)
no mój Kacper też cały dzień biega po podwórku ale aż tak się nie brudzi, często tylko ma plamy z jakiś owoców które sobie zerwie z ogródka :happy2:

M usypia Kacpra....Kacper chodzi teraz o 22 spać bo wcześniej nie chce zasnąć tylko się przewala na łóżku więc nie ma sensu go kłaść i z nim siedzieć...wynikiem tego jest to że śpimy do 9 :zawstydzona/y:

Kiki, Bershka a co u Was dziewczynki? jak dzieciaczki?

Miłego wieczorku i spokojnej nocy :happy2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :happy2:
U nas słonko i gorąco od rana ale jakieś chmury się kłębią...ponoć też ma padać...

Royanna przykro mi że badanie wyszło nie tak jak się tego spodziewałaś :-( ale może to nic poważnego może właśnie to tylko jakaś infekcja...oby! Musisz być dobrej myśli a kontrolować trzeba! Zdrówka dla Alanka i wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesięcy :blink: Będzie dobrze! :tak:

Pozdrowienia dla wszystkich :happy2:
Buziaki

Witam sie!!u nas tez pochmurno i pada od czasu do czasu...Kacper daje tak popalic ze masakra...

Royanko oj biedne te Twoje dzieciaczki cos z tych obrzydliwych chorob nie moga wyjsc:-(mam nadzieje ze to u Alanka to nic powaznego!!

100latek dla Alanka zeby rosl ZDROWO:-)

dziewczyny pomozcie mi ubrac Kacpra na chrzest..nie wiem w co go ta naprawde ubrac..nie chce kupowac specjalnie jakiegos garnituru bo popierwsze dorgie to i tylko raz bedzie uzyte..chce cos z czego pare razy skorzysta..myslalam o czyms takim H&M ZESTAW KOSZULA + PULOWER 9-12 MSC (1106129916) - Aukcje internetowe Allegro lub aqq Świetna kamizelka z koszulką Cherokee (1109132131) - Aukcje internetowe Allegro lub H&M koszulka z kamizelką goodlad rozm.12 m-cy (1104356101) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze te dwa linki najbardziej mi sie podobaja..co o tym myslicie??moze byc cos takiego??jesli tak to jakie spodnie biale musza byc czy jeansy np??i myslalam o takim sweterku na wierzch jakby bylo chlodno bo mam taki jak na tym linku tylko z wstawkami niebieskimi Maja miala go na chrzcie Sweterek bialy na chrzest i nie tylko rozm. 74 (1114752572) - Aukcje internetowe Allegro doradzcie prosze!!

Gosiu ja bym stawiała na coś bardziej eleganckiego, w końcu to chrzest a taką koszulkę to może założyć do cioci na imieniny....takie jest moje zdanie.
Kupując strój zawsze potem możesz go sprzedać (mi np. udało się sprzedać drożej niż sama kupiłam :-)) Jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy na nowy (wiadomo że droższy) poszukaj czegoś na Allegro :tak:
np. coś takiego:
Komplet (1101140614) - Aukcje internetowe Allegro
JAK NOWY GARNITUR GARNITUREK 74 DO CHRZTU (1108213772) - Aukcje internetowe Allegro
to pierwsze z brzegu które znalazłam ale jak poszukasz to na pewno coś fajnego znajdziesz :tak:

Tak, myślę że lepiej coś bardziej eleganckiego :tak: a ten komplet jak najbardziej może być tylko że akurat nie w moim stylu ;-):tak: ten drugi już bardziej mi się podoba :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Paula licytuje ten pierwszy komplet co dalas...dalam 25zl to nieduze pieniazki i jak cos bedzie nie tak to sprzedam a nawet mi sie podoba...a myslisz ze ten bialy sweterek co dalam bedzie ok jako takie okrycie wierzchnie jaky bylo chlodno??

dziewczyny czy ktoras z Was ma lub slyszala cos o zabawkach Tolo?? http://www.allegro.pl/listing.php/search?category=11818&from_showcat=1&p=3&string=tolo&change_view=1 widzialam w sklepie i super to wygladalo..takie duze te zabawki..byla kolejka z wagonami itp...i zastanawiam sie czy nie zainwestowac w cos takiego dla K na roczek albo chrzest??jak myslicie??

Ostatnia edycja:
Do góry