reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia widzę że kupiłaś ten komplet :-) Kacperek na pewno będzie elegancko wyglądał :tak: co do sweterka to powiem szczerze że jest taki dziewczęcy raczej i moim zdaniem nie pasuje do tego stroju...a kiedy robicie chrzciny? myślę że w lecie nie powinno być tak zimno żeby zakładać jeszcze sweter!

co do zabawek Tolo to nie pomogę, bo nie mieliśmy z nimi doczynienia ale wydają się porządne :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Paula jak wszystko ok pojdzie to chrzest bedzie w druga niedziele wrzesnia...mam nadzieje ze bedzie cieplo...i nie bede musiala sie martwic o nakrycie wierzchnie dla K...

DZIEN DOBRY:-)
Dzien dobry

U nas za oknem od rana pochmurno, cala noc lalo i nad ranem jescze tez.

Bylismy o 8:30 na usg jamy brzusznej Alanka, Szczecin funduje wszystkim dzieciom do roku takie rutynowe badanie.
No i musimy zglosic sie do poradni nefrologicznej, bo wyszlo, ze przy nerce jedna miedniczka jest powiekszona :-(i trzeba to kontrolowac, czy to w wyniku jakiejś infekcji, czy teraz jest infekcja, czy to cos powazniejszego. Bede musiala isc do naszej dr rodzinnej po skierowanie i sie rejestrowac. A potem zobaczymy. Ech, a takie niby rytunowe badanie, a ja juz zestresowana jestem. Ze tez nie moglo wyjsc wszysto ok. Tak na to liczylam.:-( Wiem, wiem, bedzie dobrze. Tez sobie to powtarzam!

Edyt: takie badanie na 8miesiac (bo Alan dzis konczy 8miesiecy:-))zafundowalam dziecku:baffled: I taki wynik w dodatku:baffled:
:-:)-:)-(biedaczek kurcze niech już te infekcje choróbska idą se od Alanka i Maciejka!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALANKA:-)
Patrysiu to niezłego masz brudaska w domu ;-)
no mój Kacper też cały dzień biega po podwórku ale aż tak się nie brudzi, często tylko ma plamy z jakiś owoców które sobie zerwie z ogródka :happy2:

M usypia Kacpra....Kacper chodzi teraz o 22 spać bo wcześniej nie chce zasnąć tylko się przewala na łóżku więc nie ma sensu go kłaść i z nim siedzieć...wynikiem tego jest to że śpimy do 9 :zawstydzona/y:

Kiki, Bershka a co u Was dziewczynki? jak dzieciaczki?

Miłego wieczorku i spokojnej nocy :happy2:
oj tak charakterk to moje dziecie ma:baffled::-Dale za to jest kulturalne bo za każdym razem jak coś mud am to powie dziękuje a jak coś mi chce dać to prosze powie i ogólnie taki pomocny jest tylko jeszcze do tego diablika z niego wyrzucić i będzie gites:-pmam nadzieje ze wyrośnie z tego brojenia:dry:

GIEOSKA słodkie te ciuszki na chrzest i racja elegancko ubierz Kacperka:tak:

Gosiu a ja myślałam że jakoś niedługo :sorry2: skoro we wrześniu to faktycznie może być różnie, może uda Ci się dokupić gdzieś jakąś marynarkę albo elegancki sweterek na wszelki wypadek :tak:

Patrysiu to dobrze że Dominiś już umie mówić dziękuje i proszę, to ważne aby od małego uczyć takich zwrotów to wejdą w krew :tak:

Pajkaa
Ty to już masz wszystko poszykowane dla Sebusia to teraz możesz się tylko relaksować i odpoczywać :tak:

A ja poprałam dziś część ubranek i się suszą, poprasowałam już pościel i czeka w komodzie na ubranie :tak:

A jutro jedziemy z Kacperkiem do tej poradni chirurgicznej z tym co mu się pod kolankiem zrobiło...oby to nie było nic poważnego!

Miłego wieczorku :happy2:

Ja to dopiero zaczynam...ale też muszę niedługo torbę spakować na wszelki wypadek...tylko jeszcze nie wszystko mam kupione...

Pajkaa to Ty odpoczywaj i relaksuj się ile możesz!!! :tak:

Dobrej nocy! :happy2:

reklama
Paajka i Paula teraz widzę, ze macie taki sam tydzień ciaży !!!!!! jak to sie stalo ? :))) hahaha

Gosiu Paula ma rację, coś eleganckiego na chrzest i jak najmniej atłasu bo dziecko Ci się zapoci

Do góry