reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WITAM SIĘ:-)
Jednak nie byliśmy nad jeziorkiem bo troszku inne plany weszły tzn.na matarni pochodzilismy pooglądaliśmy fajoskie ciuszki(heh nie no musze sie wybrać jak bedzie kasa i coś sobie kupić ;P)lody hot-dogi pojedlismy i do domciu;)

MAMA SÓWKA super dzionek był:-)GRATULUJE kolejnego zabka!
PAULA ja pamiętam jak Alankowi sobe zaczynałam układac ubranka jak łóżeczko rozłożyliśmy...tak się nie mogłam doczekać kiedy będzie z nami:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorkiem :happy2:
My dzisiaj byliśmy na obiedzie imieninowym u mojej mamy :happy2: a na dworze dzisiaj nieco chłodniej :tak:

Pajkaa to jest ta komoda kolor olcha KOMODA 4SZ głęboka - TANIO - promarkmeble (1085631789) - Aukcje internetowe Allegro później jeszcze wstawię fotkę jak wygląda w realu :tak:

Patrysiu my łóżeczko też już rozłożyliśmy ale jeszcze nie ubrane bo zdążyłoby się zakurzyć ;-)

Mama Sówka gratulacje drugiego ząbka Bartusia :-) szybko mu ząbki idą :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :happy2:

Miłego dnia dziewczynki :happy2:

U nas wczoraj było pochmurno dzisiaj już słonko świeci ale jest troszkę chłodniej chyba :tak: muszę się wziąć za pranie rzeczy Karolka :tak:

DZIEŃ DOBRY :-)
U nas upalisko i ciekawe na jak długo:confused:ale mi się podba ta pogoda no ale w nocy mogłoby popadać oby roślinność się "napiła":tak:

hej babki
moj synio dwa dni miał temperarure 39
a teraz mega osłabienie 35 i ciągle mówi,ze nic go nie boli.
więc co to było ???
aj zawsze coś,martwie sie o niego.

o raju jestem juz w 6 miesiącu :-) ale to leci

Witam!!
Gosiu jak tam spędziliście dzisiejszy dzień? ;-)
Paula napisze o tym "wspanialym dniu"na zamknietym:-(
Bartusiowi wychodzi kolejny ząbek -> dolna prawa jedynka:happy2::happy2::happy2:
Gratulacje..szybko mu wychodza

Gosiu, widzialas ten fotelik na "zywo"?

Na pocieszenie dzisiaj moj kiero napisal mi, ze nie bedzie problemu ze skumulowaniem przerw na karmienie i wczesniejszym o 1godzine wychodzeniem badz przychodzeniem do pracy :)

A opiekunka nadal sie nie odzywa...
Aniu widzialam tego cybexa na zywo wprawdzie tylko w czarnym kolorze ale i tak bardziej mi sie podobal niz maxi-cosi poza tym juz go zamowilismy ale dopiero za tydz bedzie bo urlop ten sprzedawca ma..wzielismy kolor berry(fiolet) no i ten fotelik lepiej w testach wypadl niz maxi-cosi

Wstawiłam pranie...na pierwszy rzut poszła pościel :blink: ale jakoś nie mam dziś zapału do niczego...jestem jakaś taka wypluta :-p
a muszę się wziąć za szafę Kacpra i tam też zrobić porządek, do tego mam mega zaległości w prasowaniu a tu zaraz dojdą ciuszki Karolka :sorry2: chyba zrobię sobie kawę!

Tusia, Royanna zdrówka dla synków! taki już nasz los rodziców że się martwimy...

Aniu dobrze że szef poszedł Ci na rękę z połączeniem tych przerw na karmienie :tak: a opiekunka hmm...może zrezygnowała :confused:

Gosiu napisz potem jak się sprawdza fotelik w czasie jazdy :)

Pyszczku, Kindzia, Dzastina, Anufifi, Czarodziejko i pozostałe dziewczynki co u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
paula jasne napisze juz sie doczekac go nie moge a Maja stwierdzial jak bylismy w sklepie ogladac ten nowy fotelik i potem wsiadla w swoj stary"ale ten fotelik strasznie niewygodny"hehe a jakos ponad 2lata w nim bez problemu jezdzila...Paula tez jestem jakas wypluta pranie rosnie a ja nie mam sil/ochoty sie za to wziasc:-(

Do góry