reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Gosiu a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
dużo szczęścia i miłości oraz pociechy z pięknych dzieciaczków :)

Pozdrawiam. Buziaki :)

Gosieńko wszystkiego naj naj
Paula ale mi dzisiaj sie zachciało twoich pierniczkow i juz pachna na cały domek :-)
Pajkaa-tulam kochana.
a dzie reszta babek cos dawno Kingi i Kiki nie było?
a pamietacie Agniesiak i Tomcia ciekawe co u nich?
miłego babki.
Ja juz ok.z myslą ,ze to chłopak
tylko teraz wbiłam sobie w głowe,ze pewnie moj Aniołek był dziewczynką :-(
DLACZEGO???????????:-(

no i żeby mnie dobić własnie podeszłam do sąsiadki która spacerowała
spytać jak mały ma imię bo cały czas myślała,ze to on bo wózek zielony ,
kocyk niebieski a ona mi mówi,ze to MAJA .
no padam chyba się załamię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i 6 lat minelo:cool::cool::cool::cool:

Gartuluję i życzę wszystkiego dobrego dla Was :) dużo radości i samych sukcesów w życiu :)

Paula ale mi dzisiaj sie zachciało twoich pierniczkow i juz pachna na cały domek :-)
Pajkaa-tulam kochana.
miłego babki.

Tusia Ciebie to przez kolano przełożyc normalnie, w dupsko dostaniesz kobito przestać się zadręczac. Przecież Słońce stresujesz i siebie i malucha.
Przecież Kochana, to, ze bedziesz miała synka nie spowoduje, ze bedziesz go mniej kochała. Ja pamiętam jak sie dowiedziałam,z e to synek troche się podłamałam, a potem sobie mowie, przeciez bede go równie mocno kochac i bedzie mi dawał tak samo duzo radosci a teraz?? Nie wyobrażam sobie, zeby Sebus urodził sie Dominiką. Nie przyjmuję tego w ogóle do wiadomosci ma już "męski" pokoik i kocham go całym serduchem.
Także Kochana głowa do góry a na córeczkę bedziesz miała czas:)

wkleję foteczkę na zamkniętym ;)

DZIEŃ DOBRY:-)
Pajkaa-tulam kochana.
miłego babki.

eeee kobitko bo i ja dam w dooopke:tak:ja niewyobrazam sobie zycia bez mojego aniołka Dominisia i Alanka toż to moje skarby kochaniutkie moje pyzunie:-)a córcia eee poczekam na wnuczke:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
No i 6 lat minelo:cool::cool::cool::cool:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ABYŚCIE MIELI CUDOWNE JESZCZE DALSZE LATKA RAZEM:-)

Heyka

Gosia pociechy z meza i zeby "mocno utulił Ciebie" 6 lat .. kupa czasu razem:)
Tusia nie mysl co było ale co jest, co sie zmajstrowało to juz zostanie, moze next time kucyki beda, ja od zawsze chce miec dwojke tej samej płci a ze pierwszy chłopczyk to o drugim teraz marze:) Mały Maksiu lub Kornelek....
Paula wypad zaliczasz do udanych, juz niedługo sama bedziesz tak miała:)

Jutro cała rodzinka wybieramy sie do mojego chrzesnego zobaczyc miesieczna Oliwke:) A po drodze wstapiny do galerii "graffica". No a u wujka bedzie grill, mam nadzieje ze pogoda dopisze bo cos burzowo sie zrobiło.

Miłego:)

a ja jakoś zawsze marzyłam o parce, ale z zaznaczeniem, ze pierwszy syn :) na razie idziemy w tym kierunku :) zobaczymy czy sie zdecydujemy na 2.
Własnie zjadłam sobie tortille wlasnej roboty pycha była :p czekam sobie na męża :)

Witam:happy2::happy2::happy2:

Bartuś dziś nie spał od 5:00, o 6:30 wyjechaliśmy do Gliwic i myśleliśmy, że zaśnie w aucie, ale gdzie tam:-p:-p:-p u mamy byliśmy przed 8:00, zjadł mleczko i dopiero po 9:00 zasnął na pół godziny:tak::tak::tak: ja w tym czasie pojechałam na zakupy, bo musiałam kupić Bartusiowi body na ramiączkach, bo mam za mało, a jest taki gorąc, ze szok:-p:-p:-p i spotkałam moją bardzo dobrą kumpelę, która ma już 15-miesięczną córeczkę Oliwkę i przyznała mi się, że zaś jest w ciąży -> YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:happy2::happy2::happy2: po przyjeździe do mamy Bartuś zjadł cały słoiczek jabłka z bananami i w drodze na działkę zasnął:tak::tak::tak: spał do 13:00, potem powygłupialiśmy się i o 14:00 zjadł cały słoiczek marchewki z ziemniakami:-D:-D:-D
przed 16:00 zaś zasnął, ale tylko na pól godzinki, zaś mleczko i pojechaliśmy na grilla organizowanego przez Straż:-D:-D:-D było fajnie, Bartuś był bardzo grzeczny, śmiał się do wszystkich jak oszalały, a wszyscy mówili, że wygląda jakby miał już co najmniej 7 miesięcy hehehe:-D:-D:-D ok. 19:00 powrót do domku, kąpiel i już Bartuś smacznie śpi, a ja padam na pyszczek:-p:-p:-p

Witam wieczorkiem :happy2:
Przywieźli nam dzisiaj komodę :-) bardzo mi się podoba :-) M mi ją złożył i już mam gdzie układać ubranka Karolka :tak:

Gosiu jak tam spędziliście dzisiejszy dzień? ;-)

Tusia pierniki w lecie hehe...:-D smacznego :-)
dziewczyny mają rację...najważniejsze że będziesz miała zdrowe dziecko a nie jaka płeć! Zobaczysz jak będziesz przepadała za swoim synkiem :tak:

Pajkaa ślicznie wyglądasz a sukieneczka fajna w sam raz na takie upały :tak:

Kindzia a Wy kiedy w końcu zaczynacie staranka? :blink:

Mama Sówka widzę intensywny ale udany dzień :-)

Dobrej nocy :happy2:
Buziaki

reklama
Do góry