reklama
Paula25
szczęśliwa :)
T
Tusia.
Gość
Gosieńko wszystkiego naj naj
Paula ale mi dzisiaj sie zachciało twoich pierniczkow i juz pachna na cały domek :-)
Pajkaa-tulam kochana.
a dzie reszta babek cos dawno Kingi i Kiki nie było?
a pamietacie Agniesiak i Tomcia ciekawe co u nich?
miłego babki.
Ja juz ok.z myslą ,ze to chłopak
tylko teraz wbiłam sobie w głowe,ze pewnie moj Aniołek był dziewczynką :-(
DLACZEGO???????????:-(
no i żeby mnie dobić własnie podeszłam do sąsiadki która spacerowała
spytać jak mały ma imię bo cały czas myślała,ze to on bo wózek zielony ,
kocyk niebieski a ona mi mówi,ze to MAJA .
no padam chyba się załamię.
Paula ale mi dzisiaj sie zachciało twoich pierniczkow i juz pachna na cały domek :-)
Pajkaa-tulam kochana.
miłego babki.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
R
RiSiA
Gość
No i 6 lat minelo
Gartuluję i życzę wszystkiego dobrego dla Was dużo radości i samych sukcesów w życiu
Gosieńko wszystkiego naj naj
Pajkaa-tulam kochana.
miłego babki.
Tusia Ciebie to przez kolano przełożyc normalnie, w dupsko dostaniesz kobito przestać się zadręczac. Przecież Słońce stresujesz i siebie i malucha.
Przecież Kochana, to, ze bedziesz miała synka nie spowoduje, ze bedziesz go mniej kochała. Ja pamiętam jak sie dowiedziałam,z e to synek troche się podłamałam, a potem sobie mowie, przeciez bede go równie mocno kochac i bedzie mi dawał tak samo duzo radosci a teraz?? Nie wyobrażam sobie, zeby Sebus urodził sie Dominiką. Nie przyjmuję tego w ogóle do wiadomosci ma już "męski" pokoik i kocham go całym serduchem.
Także Kochana głowa do góry a na córeczkę bedziesz miała czas
wkleję foteczkę na zamkniętym
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
eeee kobitko bo i ja dam w dooopkeja niewyobrazam sobie zycia bez mojego aniołka Dominisia i Alanka toż to moje skarby kochaniutkie moje pyzunie:-)a córcia eee poczekam na wnuczkeGosieńko wszystkiego naj naj
Pajkaa-tulam kochana.
miłego babki.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ABYŚCIE MIELI CUDOWNE JESZCZE DALSZE LATKA RAZEM:-)No i 6 lat minelo
cytrusowa85
Fanka BB :)
Heyka
Gosia pociechy z meza i zeby "mocno utulił Ciebie" 6 lat .. kupa czasu razem
Tusia nie mysl co było ale co jest, co sie zmajstrowało to juz zostanie, moze next time kucyki beda, ja od zawsze chce miec dwojke tej samej płci a ze pierwszy chłopczyk to o drugim teraz marze Mały Maksiu lub Kornelek....
Paula wypad zaliczasz do udanych, juz niedługo sama bedziesz tak miała
Jutro cała rodzinka wybieramy sie do mojego chrzesnego zobaczyc miesieczna Oliwke A po drodze wstapiny do galerii "graffica". No a u wujka bedzie grill, mam nadzieje ze pogoda dopisze bo cos burzowo sie zrobiło.
Miłego
Gosia pociechy z meza i zeby "mocno utulił Ciebie" 6 lat .. kupa czasu razem
Tusia nie mysl co było ale co jest, co sie zmajstrowało to juz zostanie, moze next time kucyki beda, ja od zawsze chce miec dwojke tej samej płci a ze pierwszy chłopczyk to o drugim teraz marze Mały Maksiu lub Kornelek....
Paula wypad zaliczasz do udanych, juz niedługo sama bedziesz tak miała
Jutro cała rodzinka wybieramy sie do mojego chrzesnego zobaczyc miesieczna Oliwke A po drodze wstapiny do galerii "graffica". No a u wujka bedzie grill, mam nadzieje ze pogoda dopisze bo cos burzowo sie zrobiło.
Miłego
R
RiSiA
Gość
a ja jakoś zawsze marzyłam o parce, ale z zaznaczeniem, ze pierwszy syn na razie idziemy w tym kierunku zobaczymy czy sie zdecydujemy na 2.
Własnie zjadłam sobie tortille wlasnej roboty pycha była czekam sobie na męża
Własnie zjadłam sobie tortille wlasnej roboty pycha była czekam sobie na męża
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam
Bartuś dziś nie spał od 5:00, o 6:30 wyjechaliśmy do Gliwic i myśleliśmy, że zaśnie w aucie, ale gdzie tam u mamy byliśmy przed 8:00, zjadł mleczko i dopiero po 9:00 zasnął na pół godziny ja w tym czasie pojechałam na zakupy, bo musiałam kupić Bartusiowi body na ramiączkach, bo mam za mało, a jest taki gorąc, ze szok i spotkałam moją bardzo dobrą kumpelę, która ma już 15-miesięczną córeczkę Oliwkę i przyznała mi się, że zaś jest w ciąży -> YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII po przyjeździe do mamy Bartuś zjadł cały słoiczek jabłka z bananami i w drodze na działkę zasnął spał do 13:00, potem powygłupialiśmy się i o 14:00 zjadł cały słoiczek marchewki z ziemniakami przed 16:00 zaś zasnął, ale tylko na pól godzinki, zaś mleczko i pojechaliśmy na grilla organizowanego przez Straż było fajnie, Bartuś był bardzo grzeczny, śmiał się do wszystkich jak oszalały, a wszyscy mówili, że wygląda jakby miał już co najmniej 7 miesięcy hehehe ok. 19:00 powrót do domku, kąpiel i już Bartuś smacznie śpi, a ja padam na pyszczek
Bartuś dziś nie spał od 5:00, o 6:30 wyjechaliśmy do Gliwic i myśleliśmy, że zaśnie w aucie, ale gdzie tam u mamy byliśmy przed 8:00, zjadł mleczko i dopiero po 9:00 zasnął na pół godziny ja w tym czasie pojechałam na zakupy, bo musiałam kupić Bartusiowi body na ramiączkach, bo mam za mało, a jest taki gorąc, ze szok i spotkałam moją bardzo dobrą kumpelę, która ma już 15-miesięczną córeczkę Oliwkę i przyznała mi się, że zaś jest w ciąży -> YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII po przyjeździe do mamy Bartuś zjadł cały słoiczek jabłka z bananami i w drodze na działkę zasnął spał do 13:00, potem powygłupialiśmy się i o 14:00 zjadł cały słoiczek marchewki z ziemniakami przed 16:00 zaś zasnął, ale tylko na pól godzinki, zaś mleczko i pojechaliśmy na grilla organizowanego przez Straż było fajnie, Bartuś był bardzo grzeczny, śmiał się do wszystkich jak oszalały, a wszyscy mówili, że wygląda jakby miał już co najmniej 7 miesięcy hehehe ok. 19:00 powrót do domku, kąpiel i już Bartuś smacznie śpi, a ja padam na pyszczek
Paula25
szczęśliwa :)
Witam wieczorkiem
Przywieźli nam dzisiaj komodę :-) bardzo mi się podoba :-) M mi ją złożył i już mam gdzie układać ubranka Karolka
Gosiu jak tam spędziliście dzisiejszy dzień? ;-)
Tusia pierniki w lecie hehe... smacznego :-)
dziewczyny mają rację...najważniejsze że będziesz miała zdrowe dziecko a nie jaka płeć! Zobaczysz jak będziesz przepadała za swoim synkiem
Pajkaa ślicznie wyglądasz a sukieneczka fajna w sam raz na takie upały
Kindzia a Wy kiedy w końcu zaczynacie staranka?
Mama Sówka widzę intensywny ale udany dzień :-)
Dobrej nocy
Buziaki
Przywieźli nam dzisiaj komodę :-) bardzo mi się podoba :-) M mi ją złożył i już mam gdzie układać ubranka Karolka
Gosiu jak tam spędziliście dzisiejszy dzień? ;-)
Tusia pierniki w lecie hehe... smacznego :-)
dziewczyny mają rację...najważniejsze że będziesz miała zdrowe dziecko a nie jaka płeć! Zobaczysz jak będziesz przepadała za swoim synkiem
Pajkaa ślicznie wyglądasz a sukieneczka fajna w sam raz na takie upały
Kindzia a Wy kiedy w końcu zaczynacie staranka?
Mama Sówka widzę intensywny ale udany dzień :-)
Dobrej nocy
Buziaki
reklama
R
RiSiA
Gość
witam sie
Mama sówka to fajnie, z ewypoczęliście na świeżym powietrzu )
Paula wstaw koniecznie foteczke komody
Mama sówka to fajnie, z ewypoczęliście na świeżym powietrzu )
Paula wstaw koniecznie foteczke komody
Podziel się: