reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Gosiu a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
dużo szczęścia i miłości oraz pociechy z pięknych dzieciaczków :)

Pozdrawiam. Buziaki :)

Gosieńko wszystkiego naj naj
Paula ale mi dzisiaj sie zachciało twoich pierniczkow i juz pachna na cały domek :-)
Pajkaa-tulam kochana.
a dzie reszta babek cos dawno Kingi i Kiki nie było?
a pamietacie Agniesiak i Tomcia ciekawe co u nich?
miłego babki.
Ja juz ok.z myslą ,ze to chłopak
tylko teraz wbiłam sobie w głowe,ze pewnie moj Aniołek był dziewczynką :-(
DLACZEGO???????????:-(

no i żeby mnie dobić własnie podeszłam do sąsiadki która spacerowała
spytać jak mały ma imię bo cały czas myślała,ze to on bo wózek zielony ,
kocyk niebieski a ona mi mówi,ze to MAJA .
no padam chyba się załamię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i 6 lat minelo:cool::cool::cool::cool:

Gartuluję i życzę wszystkiego dobrego dla Was :) dużo radości i samych sukcesów w życiu :)

Paula ale mi dzisiaj sie zachciało twoich pierniczkow i juz pachna na cały domek :-)
Pajkaa-tulam kochana.
miłego babki.

Tusia Ciebie to przez kolano przełożyc normalnie, w dupsko dostaniesz kobito przestać się zadręczac. Przecież Słońce stresujesz i siebie i malucha.
Przecież Kochana, to, ze bedziesz miała synka nie spowoduje, ze bedziesz go mniej kochała. Ja pamiętam jak sie dowiedziałam,z e to synek troche się podłamałam, a potem sobie mowie, przeciez bede go równie mocno kochac i bedzie mi dawał tak samo duzo radosci a teraz?? Nie wyobrażam sobie, zeby Sebus urodził sie Dominiką. Nie przyjmuję tego w ogóle do wiadomosci ma już "męski" pokoik i kocham go całym serduchem.
Także Kochana głowa do góry a na córeczkę bedziesz miała czas:)

wkleję foteczkę na zamkniętym ;)

DZIEŃ DOBRY:-)
Pajkaa-tulam kochana.
miłego babki.

eeee kobitko bo i ja dam w dooopke:tak:ja niewyobrazam sobie zycia bez mojego aniołka Dominisia i Alanka toż to moje skarby kochaniutkie moje pyzunie:-)a córcia eee poczekam na wnuczke:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
No i 6 lat minelo:cool::cool::cool::cool:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ABYŚCIE MIELI CUDOWNE JESZCZE DALSZE LATKA RAZEM:-)

Heyka

Gosia pociechy z meza i zeby "mocno utulił Ciebie" 6 lat .. kupa czasu razem:)
Tusia nie mysl co było ale co jest, co sie zmajstrowało to juz zostanie, moze next time kucyki beda, ja od zawsze chce miec dwojke tej samej płci a ze pierwszy chłopczyk to o drugim teraz marze:) Mały Maksiu lub Kornelek....
Paula wypad zaliczasz do udanych, juz niedługo sama bedziesz tak miała:)

Jutro cała rodzinka wybieramy sie do mojego chrzesnego zobaczyc miesieczna Oliwke:) A po drodze wstapiny do galerii "graffica". No a u wujka bedzie grill, mam nadzieje ze pogoda dopisze bo cos burzowo sie zrobiło.

Miłego:)

a ja jakoś zawsze marzyłam o parce, ale z zaznaczeniem, ze pierwszy syn :) na razie idziemy w tym kierunku :) zobaczymy czy sie zdecydujemy na 2.
Własnie zjadłam sobie tortille wlasnej roboty pycha była :p czekam sobie na męża :)

Witam:happy2::happy2::happy2:

Bartuś dziś nie spał od 5:00, o 6:30 wyjechaliśmy do Gliwic i myśleliśmy, że zaśnie w aucie, ale gdzie tam:-p:-p:-p u mamy byliśmy przed 8:00, zjadł mleczko i dopiero po 9:00 zasnął na pół godziny:tak::tak::tak: ja w tym czasie pojechałam na zakupy, bo musiałam kupić Bartusiowi body na ramiączkach, bo mam za mało, a jest taki gorąc, ze szok:-p:-p:-p i spotkałam moją bardzo dobrą kumpelę, która ma już 15-miesięczną córeczkę Oliwkę i przyznała mi się, że zaś jest w ciąży -> YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:happy2::happy2::happy2: po przyjeździe do mamy Bartuś zjadł cały słoiczek jabłka z bananami i w drodze na działkę zasnął:tak::tak::tak: spał do 13:00, potem powygłupialiśmy się i o 14:00 zjadł cały słoiczek marchewki z ziemniakami:-D:-D:-D
przed 16:00 zaś zasnął, ale tylko na pól godzinki, zaś mleczko i pojechaliśmy na grilla organizowanego przez Straż:-D:-D:-D było fajnie, Bartuś był bardzo grzeczny, śmiał się do wszystkich jak oszalały, a wszyscy mówili, że wygląda jakby miał już co najmniej 7 miesięcy hehehe:-D:-D:-D ok. 19:00 powrót do domku, kąpiel i już Bartuś smacznie śpi, a ja padam na pyszczek:-p:-p:-p

Witam wieczorkiem :happy2:
Przywieźli nam dzisiaj komodę :-) bardzo mi się podoba :-) M mi ją złożył i już mam gdzie układać ubranka Karolka :tak:

Gosiu jak tam spędziliście dzisiejszy dzień? ;-)

Tusia pierniki w lecie hehe...:-D smacznego :-)
dziewczyny mają rację...najważniejsze że będziesz miała zdrowe dziecko a nie jaka płeć! Zobaczysz jak będziesz przepadała za swoim synkiem :tak:

Pajkaa ślicznie wyglądasz a sukieneczka fajna w sam raz na takie upały :tak:

Kindzia a Wy kiedy w końcu zaczynacie staranka? :blink:

Mama Sówka widzę intensywny ale udany dzień :-)

Dobrej nocy :happy2:
Buziaki

reklama
Do góry