reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam wieczorkiem :happy2:

Pajkaa nie martw się za wczasu, może to nic groźnego, najlepiej skontaktuj się z lekarzem...będzie dobrze...tulam!

Poziomki witaj :-) Bóg jeden wie co będzie ;-) trzymam kciuki za chłopca!

Mama sówka super to krzesełko :tak:

Dziewczynki jakie butelki są lepsze Tommee Tippee czy Lovi? Kupiłam co prawda 2 butelki Aventu ale zastanawiam się jeszcze nad takimi...

Ostatnia edycja:
Paula ja mam dodatkowo Lovi i sa polecane przez wiele mam, używałam też tommy tip..ale Kubusiowi te smoczki ala sutki nie podeszły za bardzo :-D

Royanna ja tez wracam do pracy od sierpnia i bedzie moja kolezanka z Kubusiem i tez zastanawiam sie ile jej zapłącić bo oczywiscie ona mówi, ze bedzie bawić za darmo a za darmo to umarło :-D mozesz mi napisać jakie stawia warunki opiekunka i ile chce za opiekę :dry:

Witam:happy2::happy2::happy2:

witam sie dziewczynki
ja mam dzisiaj jakiegos mega dołka odebrałam wyniki z wymazu z szyjki no i się okazało, ze mam paciorkowca co nie jest zbyt fajne w ciazy a bawet groźne dla dzidzi. Na dodatek leczy się go lekiem, na który jestem uczulona tzn na ampicyline i penicyliny. I juz w ogóle mam dość :(Także nie poczytam Was nawet bo nie mam siły i humor tez kiepski :(

Pajkaa przytulam -> będzie dobrze zobaczysz:-D:-D:-D

Paula ja mam butelki Aventa i jestem zadowolona:tak::tak::tak: mam tylko jedną 250ml z Fisher Price, bo była w promocji za 10zł i Bartuś pije z niej herbatki:-):-):-)

Czekam, aż Bartuś się obudzi i śmigamy na dworek, bo aż żal nie wykorzystać tak pięknej pogody:tak::tak::tak:

heyka
Paula jeszcze 2 tyg i mozesz spokojnie rodzic, ale zleciało, chyba juz Ci troche ciezko a powiedz cioteczko juz Kubusia widziałas?
Remik wcinał z Aventu, jedna duza na mleczko i dwie małe na herbatki, innych nie kupowałam
Poziomka witaj, najpierw poczekaj czy w ogole beda 2 kreseczki:):)
Pajka to kiepsko a co lekarz mowi

Miłego....

witam sie
humor dalej jakos kiepski. Moja lekarka nie odpisała na smsa - dzisiaj mam wizyte u jakiegoś gina tutaj w DG wiec zobacze co mi powie, ale to dopiero na 16:00, ale zastanawiam się czy to cos da, czy isc do niego. Czy czekać na wizytę do 10 lipca skoro i tak mam to paskudztwo prawie miesiąc.

Witam!!

Paula
ja mam i aventa i tt i powiem Ci ze wg mnie aventy sa lepsze...nie kupuj innych po co jak dziecko sie przyzwyczai do jednego rodzaju butli to potem nie bedzie chcialo innego u mnie tak bylo ze smokami...Kacper od urodzenia mial smoki tt a jak dalam mu aventy to plul nimi...

Bershka nie wiedzialam ze do pracy wracasz...pewnie sie cieszysz co??

MamoSowki super krzeselko:-)A czy Twoj Bartus od wieczora spi az do 8-9??bo zawsze tak jakos po 8piszesz ze czekasz az Bartus wstanie:-)

Pajka a co gin na wyniki??

MamoSowki A czy Twoj Bartus od wieczora spi az do 8-9??bo zawsze tak jakos po 8piszesz ze czekasz az Bartus wstanie:-)

Gie-oska przeważnie tak:-D:-D:-D tylko na chwilkę się obudzi jak Wacek wstaje do pracy, pobawimy się chwilkę i dalej śpi:tak::tak::tak: kochane to moje dziecię:happy2::happy2::happy2: i tak już praktycznie od 2 miesięcy:tak::tak::tak: nawet teraz przy ząbku nie marudzi:-):-):-)

Pajkaa trzymam kciuki za wizytę u ginka i koniecznie daj znać co i jak:tak::tak::tak:

Royanko dziekuje za PW to rzeczywiscie masz dziwna sytuacje z opiekunką :baffled: moja poki co mowila ze jej 50zł wystarczy :-D no ale planuje dac około 700zł na prace codziennie oprocz weekendu do g.14.20tej

Gosiu czy ja wiem czy sie ciesze, teraz mam działeczke, spedzamy tam czas, sa wakacje a ja do pracy, ale poki co jak pisałam wyzej do 14tej bede pracowac od godz 8.00 , Kubusiek grzeczny wiec szkoda mi ale zawsze sie jakoś rozerwę :-)

ps Kubus jeszcze spi po nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodoam tylko ze dostaje akurat 700zl /mc na Kubule wiec bedzie na opieke. Poki co wracam na 2m-ce a potem sie zobaczy :)

Wiam, dziewczyny @ miałam 08.06 ok 22.06 owu przytulanko było 20 i 22.06.
Będzie chłopiec??? Bo mam już 2 dziewczynki:-)

nie jestesmy wróżkami :-D:-D jedynie napisze, ze ja mam pierwszego synka właśnie z centrum owulacji :-D

dziewczyny czy Wy widziałyscie soczki z Bobovity od 9mca ze słomką dla dzieci :-D:-D:-D:-D mam, kupiłam ale co z tego jak Kubusiek je gryzie a nie ciągnie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry