reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tusia gratuluję synka :) ale chłopaków się urodzi w tym roku szok normalnie :)
Paula a jak się czujesz?? wszystko Ok?? jak tam znosisz upały?
Patrysia Twój sen mnie rozłamał na pół, aż ciarki mi przeszły:szok:
Czarodziejka no powoli się kulamy do finału ;-)

pozostałe dziewczynki witam :)
ja byłam na zakupkach troche rzeczy pokupowałam dla siebie :-p wiec jestem zadowolona jutro jade na zakupy dla malego :p juz ostatnie rolety i lampa na sufit i wsio skończone:)

reklama
Jestem ufffffffffffff wszystko dobrze.:tak:
BĘDZIEMY MIELI SYNKA SZYMONKA :-)
Z początku wszystcy troche skwasili miny bo
jednak kazdy po cichu liczył na dziewczynkę
ale teraz jest ok.:tak:
najlepsze było pytanie mojego syna :to co urodzisz jeszcze jedno tu czytaj ;dziewczynke??? :szok:
suuuper wieści:-Dgratuluje synusia zdrowego9 i teraz czekamy na poród:-D:-D:-D:-D

Jestem ufffffffffffff wszystko dobrze.:tak:
Z początku wszystcy troche skwasili miny bo
jednak kazdy po cichu liczył na dziewczynkę
ale teraz jest ok.:tak:
najlepsze było pytanie mojego syna :to co urodzisz jeszcze jedno tu czytaj ;dziewczynke??? :szok:

Tusia... Kochana.. GRATULACJE :))))) Super ze wszystko ok.. teraz tylko cierpliwie czekac terminu porodu !! :) Chlopcy sa fajni.. mniej z nimi problemow hihih :-D... Ja jak zaczelam kupowac ciuszki to normalnie tak sie ciesze z synusia ze szok :-).. nie moge sie doczekac kiedy go utule :zawstydzona/y:

U mnie jakos leci..dopadla mnie OKROPNA zgaga .. :baffled: a tak to ok :-p.. czekam z niecierpliwoscia na wizyte 15 lipca.. bo mam miec to dokladne USG .. i mi powie wsiooo czy moze sie na szybszy termin zalapie :blink:..
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE GORĄCO I PRZESYLAM BUZIACZKI :))))

Witam wieczorkiem :happy2:

Tusia GRATULUJĘ ZDROWEGO SYNUSIA!!! Bardzo się cieszę że wszystko jest w porządku :-) wiedziałam że tak będzie ;-)

Pajkaa dziękuję że pytasz...czuję się dobrze, tylko już mi strasznie ciężko mam większy brzuch niż z Kacprem w tym samym czasie, plecy bolą, brzuś przeszkadza ;-):tak: ale dam radę jeszcze 1,5 miesiąca zostało :tak: upały nawet dobrze znoszę, nie przeszkadzają mi tak bardzo. A Ty jak się czujesz?

Sylwia cieszę się że wszystko u Ciebie dobrze i trzymam kciuki za wizytę! :tak: ja mam jeszcze jedno usg 13 lipca...chyba już ostatnie :blink:

Royanna powodzenia w negocjacjach z opiekunką! cieszę sie że Maciuś lepiej się czuje...ten to się wychoruje biedaczek, ale może później nie będzie chorował :tak:

Patrysia jaki sen szok :szok:

Mamo Sówko
gratulacje pierwszego ząbka Bartusiowi :-)

Pyszczku
pochwal się krzesełkiem :tak: a na bolące gardło ponoć najlepsze jest płukanie wodą utlenioną rozcieńczoną przegotowaną wodą ale nie pamiętam jakie proporcje...na butelce wody utlenionej podobno jest przepis :) zdrówka życzę!

Czarodziejko oj niewiele zostało, ale boję się porodu :baffled: cieszę się że u Was ok, życzę aby dobrze Wam się mieszkało w nowym domku :tak: no i wszystkiego najlepszego dla Maksia z okazji 5-ciomiesięcznicy :-)

Joanna jak tam na urlopie? nie brakuje Ci pracy? ;-)

Gosiu kupowałam głównie kosmetyki i takie potrzebne pierdoły, butelki, chusteczki, pieluchy itp. ale kupiłam też:
OKRYCIE KĄPIELOWE ****MILPOL**** (1086676021) - Aukcje internetowe Allegro
KOCYK POLAROWY ****MILPOL**** (1085102545) - Aukcje internetowe Allegro
ROŻKI firmy**BABY-RAJ **80x80 PROMOCJA!!! (1082305182) - Aukcje internetowe Allegro
Klupś Przewijak 70 cm twardy 3 kolory kolekcja (1077412362) - Aukcje internetowe Allegro
MUZZy Bawełniany CIENKI szlafrok DO koszuli M/38 (1062364865) - Aukcje internetowe Allegro
MUZZY * Koszula nocna * do karmienia * KOLORY M (1071984250) - Aukcje internetowe Allegro

a dla Kubusia mojego brata kupiłam taką pościel:
5-el,pościel*BABY-RAJ*120x90 z BALDACHIMEM (1083683910) - Aukcje internetowe Allegro

Paula jak tam dzidzius ? Moj daje czadu w brzuszku jak nie wiem co:-DZaden z moich chlopakow tak nie szalal:-D Mam tylko nadzieje, ze to wynika z innego ulozenia( jest pleckami do moich pleckow ) a nie z temperamentu.
Marcelkowa mamo u mnie Karolek jest aktywny wieczorami tak od 20 do 24 :blink::tak: wtedy to potrafi mi żebra skopać ;-) a wciągu dnia się mniej rusza a więcej śpi :tak: cieszę się że Twój maluszek też fika :-) a macie już imię?

Royanna śliczny ten Twój synuś a jego uśmieszki rewelacja nie mogę się napatrzeć :-) fajny wózeczek :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie:happy2::happy2::happy2:

my sie przeprowadzamy i przeprowadzic sie nie mozemy..

Czarodziejko trzymam kciuki za jak najszybszą przeprowadzkę:tak::tak::tak: no i buziaczki dla Maksia z okazji 5-miesięcznicy -> hehe kiedy to zleciało:confused::confused::confused:

Tusia ogromne gratulacje:-D:-D:-D najważniejsze, że wszystko w porządku:-):-):-)

Pyszczku ja też już kupiłam krzesełko do karmienia o takie -> zielone http://allegro.pl/item1091866712.html:-D:-D:-D

Bartuś już się obudził, więc mleczko i śmigamy do Gliwic:-D:-D:-D miłego dzionka:-):-):-)

WITAM:-)
Upał upał ale ja się cieszę bo w końcu lato mamy:-)
MAMA SÓWKA nie mogę linka otworzyć tzn.otworze ale jest napisane ze takuie strony nie można znaleźć:sorry2:

witajcie:-)u nas tez upaly straszne ale dzieciaki cale dnie w wodzie siedza:-)Kacper sie tak cieszy jak siedzi w wodzie ze hoho...

Paula super rzeczy kupilas i ta posciel tez ladniutka...

Mamo Sowk
i mi tez link sie nie otwiera...

reklama
witam sie dziewczynki
ja mam dzisiaj jakiegos mega dołka odebrałam wyniki z wymazu z szyjki no i się okazało, ze mam paciorkowca co nie jest zbyt fajne w ciazy a bawet groźne dla dzidzi. Na dodatek leczy się go lekiem, na który jestem uczulona tzn na ampicyline i penicyliny. I juz w ogóle mam dość :(Także nie poczytam Was nawet bo nie mam siły i humor tez kiepski :(

Do góry