reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witajcie Kochane :)

Tusia- e tam zadnej paniki wsio jest Ok i tego sie trzymaj..Koniecznie skrobnij po wizycie
Gie osko- ciekawy ten fotelik, podobny do Maxi Cosi ale cenna innna:) I super ze sie odchyla!!!!!

Witam sie i ja..
witajcie Kochane :)

Tusia- e tam zadnej paniki wsio jest Ok i tego sie trzymaj..Koniecznie skrobnij po wizycie
Gie osko- ciekawy ten fotelik, podobny do Maxi Cosi ale cenna innna:) I super ze sie odchyla!!!!!
Czarodziejko czyli ten cybex wg Ciebie jest lepszy od maxi-cosi??bo ja wlasnie rozwazam tego cybexa i macxi-cosi jutro musze juz cos zamowic...doradz...tylko nie wiem czy z tego cybexa mozna zrobic taka podstawke pozniej jak to jest w maxi-cosi??

Dzień dobry :happy2:
My dzisiaj rano byliśmy z Kacperkiem na pobraniu krwi, bo musimy zrobić mu badania przed wizytą u specjalisty z tą nóżką (jedziemy 7 lipca)...

Tusia trzymam kciuki!!! na pewno wszystko jest OK :tak: daj znać koniecznie...

Gosia fajny ten fotelik :-)

Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :happy2:

gie osko- az tak nie znam tej firmy ale zobacz co znalazlam...
_WYPRZ_FOTELIK SAMOCHODOWY MAXI COSI RODI WYS 0+?? (1083141903) - Aukcje internetowe Allegro
w tym ukladzie wolalabym maxi cosi min ze wzgledu na ten sam adapter czy siedzisko z ktorego potem korzysta juz duze dziecko​
z tej aukcji mialam wlansie kupowac to maxi-cosi bo najtaniej na allegro...a Ty dla Maciusia jaki masz fotelik??tylko nie wiem czym sie roznia te maxi-cosi rodi od rodi xp czy jakos tak??

Jestem ufffffffffffff wszystko dobrze.:tak:
BĘDZIEMY MIELI SYNKA SZYMONKA :-)
Z początku wszystcy troche skwasili miny bo
jednak kazdy po cichu liczył na dziewczynkę
ale teraz jest ok.:tak:
najlepsze było pytanie mojego syna :to co urodzisz jeszcze jedno tu czytaj ;dziewczynke??? :szok:

reklama
tusia- cudowne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tam płeć....Zdrowe dziecko, to szczesliwa rodzina!!!
Bardzo sie ciesze ze wszystko Ok...i Gratuluję Synka:)

Gie osko- ja teraz mam dla macke tez maxi cosi ale ten mniejszy ciut...nie pamietam do ile kg...
calkiem nie glupie te Maxi Cosi wiec chyba skolonie sie bardziej w ich stronę

Do góry