reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie babeczki!
Nie zagladalam w weekend bo jakis mialam taki do bani humor. Juz od piatku wlacznie. W piatek mialam caly czas mega dola, w sobote bylo dobrze do omentu zakopow. Kupiam wozek i od razu musialam go dac do serwisu,eee, szkoda gadac. Z mezem mialam sciecie na ten temat, bo wyszlo na to ze ja nic zalatwic nie umiem. Wczoraj bylo juz duzo lepiej, bylismy na glosowaniu(uznalam, ze pora wlaczyc sie do zycia publicznego, bo przez ostatnie 6lat sobie odpuszczalam) i na spacerku, a u Alanka pojawil sie drugi zabek na dole :))) No i nocka byla spokojniejsza. Fakt, jak zasnal o 19tej co 1.5 godziny bylam u niego(tylko cyc dziala), poteem sie uspokoilo i obudzil sie tylko o 00:20 i 3:30, a potem juz o 6:30. Calkiem ddobrze, dotychczas mialam pobudki co godzinka:((( No, ale pewnie bedzie dobrze do nastepnych zebali :(
Teraz juz spi od 10:30, ja ugotowalam obiad i zajmuje sie Maciem, bo zamiast byc ostatni tydzien w przedszkolu to sie rozchorowal i jest ze mna. Ma jakas infekcje oczu i katar bakteryjny :(
Milego dnia laseczki!

reklama
hej dziewczynki
miłego dnia wam życzę jak i całego tygodnia
dziś moj smyk kończy 3,5roku:)) za pół roczku 4lata juz! :) jak mi czas leci jejku...

pozdrawiam was

u Alanka pojawil sie drugi zabek na dole :))) No i nocka byla spokojniejsza. Fakt, jak zasnal o 19tej co 1.5 godziny bylam u niego(tylko cyc dziala), poteem sie uspokoilo i obudzil sie tylko o 00:20 i 3:30, a potem juz o 6:30. Calkiem ddobrze, dotychczas mialam pobudki co godzinka:((( No, ale pewnie bedzie dobrze do nastepnych zebali :(
zajmuje sie Maciem, bo zamiast byc ostatni tydzien w przedszkolu to sie rozchorowal i jest ze mna. Ma jakas infekcje oczu i katar bakteryjny :(

Royanna gratulacje dla Alanka -> fajnie, że ma drugiego ząbka:tak::tak::tak: ale z drugiej strony współczuję tych nieprzespanych nocy -> mi Bartuś prawie od 2 miesięcy przesypia całe noce, więc trochę się boję jak to będzie jak zaczną mu wychodzić ząbki:szok::szok::szok: mam nadzieję, że Maciusiowi szybko choroba przejdzie:tak::tak::tak:

Witam po weekendzie :happy:
U mnie wszystko ok jak na razie, zobaczymy jak wrócę od ginki bo dziś o 15:45 mam wizytę...zobaczymy co powie na wyniki (w piątek odebrałam morfologie i wyniki są gorsze od poprzednich :-() no i co z szyjką :confused:

Kinga przykro mi z powodu @ :-( i wszystkiego najlepszego dla Filipka! :tak:
mój smyk niedawno kończył 4,5 roku :eek:

Royanna zdrówka dla Maciusia i gratulacje drugiego ząbka Alanka :happy:

Na wyborach byliśmy i napiszę tylko że nasz kandydat nie wszedł do 2 tury!

więcej postaram się napisać wieczorem..

Buziaki

U mnie wszystko ok jak na razie, zobaczymy jak wrócę od ginki bo dziś o 15:45 mam wizytę...zobaczymy co powie na wyniki (w piątek odebrałam morfologie i wyniki są gorsze od poprzednich :-() no i co z szyjką :confused:
czekam na wieści oby były dobre:tak:
Witajcie babeczki!
Nie zagladalam w weekend bo jakis mialam taki do bani humor. Juz od piatku wlacznie. W piatek mialam caly czas mega dola, w sobote bylo dobrze do omentu zakopow. Kupiam wozek i od razu musialam go dac do serwisu,eee, szkoda gadac. Z mezem mialam sciecie na ten temat, bo wyszlo na to ze ja nic zalatwic nie umiem. Wczoraj bylo juz duzo lepiej, bylismy na glosowaniu(uznalam, ze pora wlaczyc sie do zycia publicznego, bo przez ostatnie 6lat sobie odpuszczalam) i na spacerku, a u Alanka pojawil sie drugi zabek na dole :))) No i nocka byla spokojniejsza. Fakt, jak zasnal o 19tej co 1.5 godziny bylam u niego(tylko cyc dziala), poteem sie uspokoilo i obudzil sie tylko o 00:20 i 3:30, a potem juz o 6:30. Calkiem ddobrze, dotychczas mialam pobudki co godzinka:((( No, ale pewnie bedzie dobrze do nastepnych zebali :(
Teraz juz spi od 10:30, ja ugotowalam obiad i zajmuje sie Maciem, bo zamiast byc ostatni tydzien w przedszkolu to sie rozchorowal i jest ze mna. Ma jakas infekcje oczu i katar bakteryjny :(
Milego dnia laseczki!
gratuluje kolejnego ząbka:-)zdrówka dla synka:tak:

Kinga przykro mi z powodu @ :-( i wszystkiego najlepszego dla Filipka! :tak:
mój smyk niedawno kończył 4,5 roku :eek:

Buziaki

No tak tak bo nasi synkowie z tego samego miesiąca są:) wiec i dla Kacperka najlepszego!!!! :))
Daj znać jak bedziesz po wyzycie u ginki! &&&:)

Witam wieczorkiem...

Po wizycie ok...szyjka nie skróciła się bardziej więc jest dobrze, tętno maluszka dobre, serduszko ładnie bije :happy: gorzej z moimi wynikami, ale dostałam dodatkowo żelazo i skierowanie na posiew moczu i wymaz z pochwy, bo może jakaś infekcja się wdała...za 10 dni mam powtórzyć morfologie i toxo bo znów wynik wątpliwy wyszedł :baffled: teraz moja ginka idzie na urlop ale mam nadzieje że nic przez ten czas nie będzie się działo...

no i zawsze coś...musimy jechać z Kacprem do lekarza bo dziś przy kąpaniu zauważyliśmy że ma coś pod kolanem tak jakby kość albo guz bo ma taką górkę :-( mówi że go nic nie boli ale trzeba to sprawdzić...jutro dzwonię zapisać go najpierw do pediatry to może da nam jakieś skierowanie...

musimy też jechać do dentysty bo zaczęły mu się 2 ząbki psuć....:-(

Okruszynko śliczna ta Twoja córcia i jakie super ma loczki :-)

Dzastina widzę że zakupy udane :tak: co do Dnia Ojca to nie mam pomysłu, Kacperek pewnie zrobi tacie laurkę :tak: a Ty coś wymyśliłaś?

Mama Sówka cieszę się że z Bartusiem lepiej :happy: daj znać co z tej fasolki wyrośnie :-)

Patrysiu
a jak tam Bartuś siostry? miał już tą drugą operację?

Joanna super że masz już wakacje :happy: powodzenia w remoncie ;-)

Pajkaa
współczuje korzonków...nie znam się niestety na tym...jak się czujesz?

agadaria witaj na tym wątku :-)

Pyszczku trzymam kciuki za jutrzejszą obronę!!! &&&&&&&

Bershka jak remont?

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :happy:
Buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie
Paula juz troszke lepiej na szczescie :)
No to nasz pokoik zostały jeszcze rolety i lampa na sufit, ale ogólnie pokoik zakończony :)
2qw0m80.jpg

244sd44.jpg

2zznj8p.jpg

reklama
Pajka śliczny pokoik:) bardzo przyjemny no i widzę masz takie same naklejki piankowe kubusia puchatka jak moj Filipek:tak:
Paula ale smutne wieści co do Kacperka:(( oby z kolankiem to nic poważnego a te ząbeczki ajjjj:( już sie mu psują.. :( jeszcze trochę i będą mu mleczaki wypadały;) No i dobrze że u ciebie i dzidzi oki!! :))

a u mnie troszkę smutno
moj tato jutro do szpitala ma skierowanie i bedzie operowany w dzień ojca:( jestem przez to zdenerwowana i boje sie.. ah

Do góry