reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie:happy::happy::happy:

No to nasz pokoik
dziewczynki mam do Was pytanko czy maluchy śpią w osobnych pokojach czy z Wami?? bo ja sie tak zastanawiam :eek: kurde w sypialni zmieści mi sie tylko łóżeczko i nic wiecej wiec bedzie problem z kąpielą bo przewijak mam na łóżeczko:rofl2: no a wanienka nam sie do sypialni nie zmieści

Pajkaa super macie ten pokoik, ale ile miejsca -> superaśnie:-):-):-) Bartuś śpi z Nami w pokoju, bo nie ma u nas innej możliwości -> mamy tylko sypialnię i pokój gościnny i w przyszłości to będzie wyglądało tak, że zrobimy Bartusia pokój w naszej sypialni, a my przeniesiemy się do pokoju gościnnego:tak::tak::tak: Wy macie super, że macie taki duży pokój dla Maleństwa, ale powiem Ci szczerze, że ja na początku to nie umiałam zasnąć nawet jak Bartuś spał w łóżeczku zaraz koło naszego łóżka, bo myślałam, że się nie obudzę jak będzie płakał, że coś się stanie i takie tam, ale to chyba przy pierwszym dziecku normalne (albo nie:-p:-p:-p) i jakoś nie wyobrażam sobie, żeby spał w innym pokoju, no chyba, że teraz jak już jest większy:tak::tak::tak:

moj tato jutro do szpitala ma skierowanie i bedzie operowany w dzień ojca:(

Kinga trzymam kciuki za Twojego tatę i na 1000000% wszystko będzie dobrze -> przecież to szczęśliwy dzień:tak::tak::tak:

jeszcze tydzień i wizyta.
usg połówkowe i az cała cierpne na mysl o nim.

Tusia trzymam za Was kciuki:-D:-D:-D

Mama Sówka cieszę się że z Bartusiem lepiej :happy: daj znać co z tej fasolki wyrośnie :-)
Zostałam Ciocią!!!!! :-):-):-):-):-)

Paulina (bratowa) urodziła synka dziś o 16:55 :-)

Paula ogromne gratulacje dla Ciebie ciociu i dla bratowej (a tak w ogóle to chcieliśmy dziewczynce dać na imię Paulinka:tak::tak::tak:):-D:-D:-D fajnie, że taka nieduża różnica będzie między Waszymi dzieciaczkami:-):-):-) Bartuś już ma się lepiej po odstawieniu kaszki (już mu jej wcale nie będę dawać) i dziś zaczęliśmy podawać marchewkę:tak::tak::tak:

Wczoraj Wacek jak wracał z pracy przywiózł moje siostry do Nas, bo chciały trochę rzeczy pożyczyć na wyjazd i dziś rano musieliśmy się szybko zbierać, bo Agata musiała być na 9:00 w Gliwicach na praktykach:tak::tak::tak: my pojechaliśmy do mojej mamy, zjedliśmy mleczko i pojechaliśmy na zakupy do Tesco (Babcia kupiła Bartusiowi 2xbody takie z troszkę dłuższymi nogawkami -> fajna promocja 2 szt. za 11 zł, a materiał super i jeszcze 5xskarpetki, bo na Bartusia już wszystkie za małe:szok::szok::szok:):-D:-D:-D Bartuś cały czas spał i jak doszliśmy do kasy to mój tato mówi, że Go weźmie na dwór:sorry::sorry::sorry: my z mamą wielkie gały, bo tato jest taki, że nie weźmie Bartusia na ręce, bo się boi i ponoć nas też nie brał na ręce jak byłyśmy małe, ale chyba ten typ tak ma:crazy::crazy::crazy: potem podskoczyliśmy jeszcze do Biedronki i potem na obiadek:-D:-D:-D po obiadek pojechaliśmy załatwić catering, a potem na działkę pomóc tacie rozłożyć takie zadaszenie nad stołem, bo sezon grillowy rozpoczynają w sobotę imieninami taty i urodzinami Agaty:-):-):-) potem do mamy, zaś mleczko i do domku i teraz Bartuś śpi jak zabity:-):-):-)

Witam.
Nie mam nastroju na pisanie.
:-:)-:)-(
royanna pisze:
Sylwia, Ryba, a Wy jak sie czujecie?
Royannko, dziękuję, ja fizycznie czuję się nawet całkiem nieźle, chociaż dzisiaj pobolewało mnie podbrzusze tak jak na @ i do tego plecy, ale wzięłam nospę i pomogło. Za to psychicznie nie jest najlepiej i sama nie wiem dlaczego.

Pajkaa, śliczny pokoik dla synusia. A te kubusiowe ozdoby ja też miałam przyklejone do takiej grubej tapety i też odpadały, ale kupiłam taśmę dwustronną dość dużo jej przykleiłam do ozdób i potem ładnie się trzymały, dopóki Filip nie zaczął ich zrywać (miał nad łóżeczkiem).

Kiki, śliczna ta Twoja Królewna i w ogóle masz fajną rodzinkę.

Kiki cudny dzień mieliście a dziciaki takie uradowane!!!! fajni są !!:tak::tak::tak:a Ty taka laseczka

Paula gratuluje bratowej !!!!:-)

Paajka :-( nie nie zawsze spał z nami bo 5 m-cy w szpitalu :-( ale później jak przyjechalismy do domku to 4 m-ce spał z nami i budził sie co chwile...pisalam tu na forum co przechodzę ale odkad spi sam to przesypia nocki :-):tak:

papa

reklama
Do góry