reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczynki :)
Bratową odesłali do domu :) zrobili jej ktg, zmierzyli ciśnienie i powiedzieli że może zostać na obserwacji bądź zgłosić się w 8 dobie po terminie no chyba że wcześniej ją weźmie :) także spokojnie czeka sobie w domku aż Kubuś zechce wyjść :)
śmiejemy się że Kuba czeka na Karolka hehe :)

Royanna super fotki, Alanek jaki śmieszek :) bardzo ładnie wyglądaliście na chrzcinach :)

Kiki
Dercia jak zawsze urocza i Ty ładnie wyglądasz :)

Pyszczku trzymam kciuki za obronę! na pewno zdasz na 5 albo przynajmniej na 4 :)

Okruszynko
dobrze że już po ospie...to jednak małą dopadło ale przynajmniej macie to już za sobą!

Mama Sówka oj biedny Bartuś, oby przeszło i już było ok!

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :)
Buziaki

reklama
Moja dama jeszcze przed ospą

opsowe muszę dopiero zgrać na kom. także troszku się zejdzie:szok:

Załączniki

• Obraz 161.jpg
    Obraz 161.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 50
  • Obraz 180.jpg
    Obraz 180.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no prosze jaka sliczna dama..i jakie ma loczki..pyza mala ile ci wazy moja derya chyba z 10kg..a ile ma zabkow twoja corcia?

KIKI ogólnie moja królewna jest duza jak na swój wiek. Nie powiem Ci dokładnie ile wazy bo u nas ważą tylko przy szczepieniach i ostatnio jak była wazona to było 9370 ale to było kilka dobrych mieięcy temu. Wydaje mi się ze pewnie jakieś 10500 albo i lepiej. Ogólnie odkąd zaczęła raczkować to troszku wysu:-)btelniała-jakby się zatrzymała w miejscu z wagą. Ale na brak apetyciku nie narzekamy. Ząbki są narazie tylko dwa chociaż może przy tej ospie coś wyszło a ja ostatnio nie kontrolwałam bo nie chciałam jej męczyć w buźce też miała krosteczki niestety.:-(

Kinga ja myślę że u mnie to samo.... tyle że w głowie mi się kręci ale to chyba od pogody bo cały dzień świeciło słoneczko a teraz leje jak z cebra. I ogólnie mnie coś bierze bo raz mi gorąco aż mam wypieki a raz zimno.. jakieś przeziębienie chyba. Teraz też mnie dreszczy...

Kupiłam Czarkowi dziś 2 pary spodenek i 3 koszulki i zapłaciłam za to 30 zł:) udany biznes.. ogólnie na targu nic nie było ale dla dzieciaków to był po prostu szał pał!!! Dla dziewczynek sukieneczki letnie po 8 zł i po 5 zł nakupywałam mojej siostrzenicy. Kiedyś pojechałam do Galeri w Lubinie i była piekna torebka tyle że kosztowała 185 zł...a tutaj na targu kupiłam taką samą za 35 zł:):):):) tak samo z ciuchami. Była piekna garsonka w kolorze niebieskim i kosztowała 370 zł...o mamo se pomyślałam. A u nas sobie kupiłam identyczną za 120 :) nie złe przebicie cenowe... he he he. No więc zakupy udane..

Mam pytanie dziewczyny... Odnośnie prezentu na " Dzień Ojca" macie jakieś ciekawe orginalne pomyły?

Witam się z rana -> muszę do Was pisać jak Bartuś jeszcze śpi, bo jak się potem rozszaleje to koniec:happy::happy::happy:

mama sowka i jak bartusßciekawe co mu jest...
kurcze oby przeszło:sorry:mój za to czesto duużo ulewa:tak:najlepiej po jedzeniu mieć tetrówke przy sobie bo nawet niekiedy z beknięciem wyleci tak sie obzera:-Dno ale nie jestem z tego zadowolona:sorry:lekarz mówi ze to jest refluks czy jak to się zwie dziecięcy i to mu minie ale jak ma do tej pory tak ma:confused2:Dominiś nie mniał tak ale niezamartwiam się tym az tak bo dobtrze mi przybiera rośnie pogodny jest tak więc jak to sie mówi"ten typ tak ma";-)

Dziewczyny już jest lepiej -> wczoraj nie dałam Bartusiowi kaszki i nie było płaczu w nocy i rzygania, więc to chyba po kaszce było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam pytanie dziewczyny... Odnośnie prezentu na " Dzień Ojca" macie jakieś ciekawe orginalne pomyły?

Dzastina ja kupiłam na Dzień Ojca od Bartusia taką fasolkę w doniczce, z której ma wyrosnąć roślinka i na listku ma pisać "WSPANIAŁY TATA" -> hehe zobaczymy co z tego wyrośnie:-p:-p:-p

Wczoraj był dość leniwy dzień -> pojechałam na zakupy, ale szybko wróciłam, bo jakoś nieciekawie się czułam i nie chciałam ryzykować:no::no::no: wieczorkiem się mega rozpadało, więc Wacek szybciej wrócił z podwórka i pobawił się z Bartusiem:-D:-D:-D potem Go wykąpał i do spania:-D:-D:-D dziś będę piekła ciasto, bo jutro jedziemy do Sosnowca do rodziny Wacka:-D:-D:-D

DZIEŃ DOBRY:-)
DZASTINA kurcze 30 zł i tyle ciuszków gdzie są spodnie:szok:super:-)ja kupiłam dwie bluzki z długim rekawkiem i dwie z krótkim rękawkiem za 40 zł:confused2:wkurza mnie to Żukowo bo w Kościerzynie są super lumpiki z ciuszkami jak nowe i to na wage gdzie kumpela z siatami wyłazi a u mnie ceny jak w sklepach:dry:

Moja dama jeszcze przed ospą
dama jak sie patrzy słodzinka i jakie loczunie:-)
Witajcie dziewczynki :)
Bratową odesłali do domu :) zrobili jej ktg, zmierzyli ciśnienie i powiedzieli że może zostać na obserwacji bądź zgłosić się w 8 dobie po terminie no chyba że wcześniej ją weźmie :) także spokojnie czeka sobie w domku aż Kubuś zechce wyjść :)
śmiejemy się że Kuba czeka na Karolka hehe :)
ciekawe czy nie pójdzie na wywołanie?a ma jakieś skurcze cos już szyjka ruszyła?niech spaceruje serduszkuje chociaż haha jak sobie synek zasiedzi to nic nie pomoże:-Dkciukaski za poród:tak:

Dziewczyny już jest lepiej -> wczoraj nie dałam Bartusiowi kaszki i nie było płaczu w nocy i rzygania, więc to chyba po kaszce było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzastina ja kupiłam na Dzień Ojca od Bartusia taką fasolkę w doniczce, z której ma wyrosnąć roślinka i na listku ma pisać "WSPANIAŁY TATA" -> hehe zobaczymy co z tego wyrośnie:-p:-p:-p

reklama
Do góry