reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kindzia tulam cię bardzo bardzo mocno... ja mam 16 cykl starań... ciekawe jak to się zakończy? ale nie mam dobrych przeczuć...

Pisałam ci ze będe sprzątać...a doopa. Zrobiłam se kawkę siedzę na bb a za chwilę mykam pokimać do Czarka. Siostra pożyczyła odemnie odkurzacz bo jej się spalił... dziś go od niej zabrałam i wsadziłam do bagażnika w samochodzie. he he he nie jest dane mi posprzątać bo mi się klapa zacięła i nie mogę otworzyć bagażnika... he he he. no to mam wymówkę. Muszę czekać aż M wróci i mi go otworzy:)

reklama
Witam dziewczyny.....tyle piszecie ze nie nadazam czytac a co dopiero pisac:(
No wlasiwie moge powiedziec ze wakacje, juz po egzaminach, wyniki wyslane, wiec zaczynam przymiarke do remontu..:( bleeee....i zabieram sie do nadrabiania czytania:)

Witam:-D:-D:-D

My dziś mieliśmy intensywny dzień -> rani pobudka o 7:30 trochę wygłupów, potem szykowanko, głosowanie i wyprawa do Sosnowca:-):-):-) prawie przez całą drogę Bartuś darł się jak opętany, a przy końcu już zmęczony zasnął:sorry::sorry::sorry: godzinkę posiedzieliśmy u cioci -> Bartuś już się rozkręcił i był bardzo grzeczny:-):-):-) potem pojechaliśmy na działkę do kuzyna Wacka, który ma dwie córki w wieku 11 i 10 lat, które wycałowały i wytuliły Bartusia:-D:-D:-D a podczas powrotu do domu Bartuś przez cały czas puszczał bańki hehe:-p:-p:-p teraz już smacznie śpi, a jutro ponoć ma cały czas padać, więc chyba nie pójdziemy na dworek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DZIEŃ DOBRY:-)
A ja nie szłam na głosowanko bo się nie znam na tej polityce i ogólnie jakoś mi nie podchodzą w tych wyborach:sorry:

reklama
Witajcie!!!!
Patrysia86,witam w klubie z ta polityka...mi tez nikt nie "podchodzi"w tych wyborach,ale glosowac bylismy,mezus nie odpuscil,w koncu to nasz "obowiazek"
pozdrawiam dziewczynki

Do góry