reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki :-)
Dziękuję że o mnie myślicie :happy2:
U nas remont trwa i co i rusz wychodzą nowe problemy...np. M musiał zrobić nowe wejście ze strychu na dach bo po tych deszczach zalało strych i u nas w przedpokoju zaczął przeciekać sufit i zrobiła się plama (dobrze że jeszcze nie pomalowany) i M musiał to zabezpieczyć, do tego wczoraj wymieniali nam licznik wody i tak coś zrobili że rury się zapchały i nie mieliśmy wody...ech zawsze coś...dlatego remont się przeciąga! :baffled:
Żeby tego było mało to zaatakowały mnie hemoroidy :wściekła/y: i od wczoraj nie mogę siedzieć a chodzę jak babcia 90-letnia! byłam w aptece i dała mi jakąś maść ale w środę mam wizytę u gina to muszę jej o tym powiedzieć!
Dobrze chociaż że Karolek daje znać o sobie :-)

reklama
witam sie :)
dziewczynki chcialam pochwalic sie zakupem w lumpku teściowa zakupiła wnukowi - mamy przelom w komunikacji :p
330752o.jpg

2ni6t6r.jpg

15dbcwx.jpg

13zrct5.jpg

2wlsv2s.jpg

11s06iu.jpg

1qid5i.jpg

i powiem Wam fajnie sie spędziło z nią czas pierwszy ran!

Kinga będę brać anty żeby torbiele się uspokoiły... no ale najpierw ta obiecana przez doktora seria badań... brrr.

Paula współczuje... też je miałam w ciązy i nic mi nie pomagało.. ani czopki ani maści nic!!

Tusiu no to ci życzę z całego serduszka córeczki! Odczaruj BB bo ostatnio się same faceciki rodzą:) Może kiedyś i ja się doczekam kiteczek i kolczyczków:):):)

Kiki widziałam widziałam.... bosska jest. Już ci pisałam że bym ją wycałowała do czerwoności:):) hi hi hi.
Dobra zmykam do kuchni bo mi się pierogi rozgotują:)

Pajkaa super ciuszki ! Ja jestem na etapie różu ;) Fantastyczny ten śpiworek, też na taki poluję w lumpku. W sklepach widziałam takie za 60zł i wzywż. Ost. miałam szczęście i kupiłam kilka zupełnie nowych ciuszków z metką.

A zgodnie z tematem wątku:tak: : Planowałam płeć i dostałam to co chciałam :-D

Super było na dworzu:happy2:Alanek pospał cyca zaliczył i pochodziliśmy sobie tu i tam a Dominiś hehe ten mój mały wariat wyszalał się :-)
witam sie :)
dziewczynki chcialam pochwalic sie zakupem w lumpku teściowa zakupiła wnukowi - mamy przelom w komunikacji :p

i powiem Wam fajnie sie spędziło z nią czas pierwszy ran!
śliczne ciuszki:-)
moja dercia;-):tak::-)
jaka duuuża pannica i już 9 miesięcy WOW:-)ślicznotka:-)mmm ta karnacja....
patrysiu witaj..jak dzieciaczki?u nas pogoda dosc cieplo ale bez slonka..
dzieciaczki dobrze:-)pogoda super ale jakby na deszcz się zbierało hmmm...:eek:

Ciekawe jak tam nasze nowe mamuśki?! :-) Czekamy na fotki synków! :tak: Buziaczki dla Was :*
Właśnie sobie uświadomiłam że teraz moja kolej :szok::szok::szok:

Marcelkowa mamo
bardzo się cieszę że się odezwałaś, bo martwiłam się o Ciebie :tak: Gratuluję synka :-) najważniejsze że zdrowo się rozwija :tak:

Sylwia cieszę się że synek zdrowy i serduszko ok i że wszystko dobrze :-)

Tusia cieszę się że po wizycie wszystko ok i jesteś spokojniejsza :tak: najważniejsze że z dzidzią wszystko ok :-) a jaka płeć to już sprawa drugorzędna :tak: jednak ciekawość zżera ;-):-)

Mama Sówka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-) zdjęcia śliczne, bardzo fajna z Was rodzinka :tak: dobrze że Bartuś zdrowy i ładnie przybiera :tak:

Bershka Kubulek jak zwykle uroczy :-) fajnie Wam na tej działeczce :-) cieszę sie że u Was wszystko dobrze i trzymam kciuki za szybkie wyjście z JP :tak:

Patrysiu fajnie że sobie milutko czas spędzacie na dworku :-) i że Alanek zdrowo rośnie :tak:

Pyszczku super że już masz gotową pracę jeszcze tylko obrona i wakacje! :tak: masz już wyznaczony termin obrony?

Kinga rany dobrze że Wam nic się nie stało! :eek: dzięki Bogu! aż strach pomyśleć co by było gdyby...ale na szczęście nic Wam nie jest! autko naprawicie i będzie ok :tak:

Pajkaa ja o tych badaniach męża do porodu rodzinnego pierwsze słyszę :eek: :confused:

Ryba super że po wizycie wszystko ok i synek zdrowo rośnie :-)

Joanna a co u Ciebie? kiedy wizyta na USG? wszystkie tu chyba czekamy na jakąś dziewczynkę ;-) ale jak będzie chłopiec to też super będzie :tak:

Dzastina to dobrze że już jesteście w domku :tak: i że Was nie zalało!
p.s. postaram się zrobić i wstawić jakąś fotkę ;-)

Dzastina, Kinga oby ta kuracja anty tabletkowa Wam pomogła...trzymam kciuki!!!:tak:

Kiki wszystkiego najlepszego dla Derci z okazji 9-miesięcznicy :-) zdjęcia super królewna jest przeurocza :tak::-)

Czarodziejko jak chłopcy? zdrowi?

Gosia jak dzieciaczki?

Royanna jak po chrzcinach? bo to dzisiaj prawda? czekamy na fotki :happy2:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i przesyłam buziaczki :happy2:

reklama
Witam...po przerwie...ale teraz urwanie glowy....same egzminy..ktos je musi ulozyc i sprawdzic.....
Usg za tydzien....mam nadzieje ze potwierdzi dziewczynke bo juz jakos sie przyzwyczailam do tej mysli........zaraz poczytam i dowiem sie co tam u Was dobrego...pozdrawiam

Do góry