reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
U mnie super słoneczko co na dworek będzie trzeba iść:-)

Dzień dobry moje kochane babeczki..

Melduję posłusznie że już jesteśmy w domku. Wczoraj sie wprowadziliśmy:):):) Czarek jaki szczęśliwy że do domku wrócił, jak się cieszył i śmiał!!!! Oj co za widok:)

U mnie wsio ok. Dziś się będę rejestrować do ginka... zobaczymy czy torbiel pekł.. pewno tak bo mnie już nie boli. Porobie badania i powracam do tabletek anty...
to super:-)czekam na wieści od gina:tak:

wiecie co nie wiedziałam, ze 300m ziemi do koszenia może tak człowieka zmęczyć :szok::-D

ja to się w ogóle kosiarki nie chwytam:-p:-D
Ja po dzisiejszej wizycie ...:-) ginek podgladal serduszko bo ostatnio zle sie dzidziol pokazal mu :-D .. powiedzial ze wsiooo elegancko i zadowolony z badania USG :-) .. powiedział ze jajka widac i sikawke tez :-D:-D.. Najwazniejsze by dzidzia byla zdrowa :tak::-)
suuper ciesze sie ze wszystko dobrze:-)
No Bartuś też ładnie rośnie i pani doktor ostatnio na wizycie Go pochwaliła:happy2::happy2::happy2: my się już zastanawiamy nad przeniesieniem Bartusia do spacerówki, bo w gondoli się ledwo już mieści, ale przed chwilką sprawdzaliśmy i jeszcze troszkę za duża, ale jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i będzie akurat:-D:-D:-D
ja już od miesiąca śmigam w spacerówce;-)na płasko i heja:-)

EDIT:Co do chusteczek jeszcze to niespodobały mi się Huggisy(pampersy w sumie też beznadziejne bo nieźle mi przemaka ly w nocy jak Alanek spał na boczku)a dlaczego bo sa suchsze i rwią się jak mokry papier ;/dlatego tych akurat odradzam ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie z wami dziewczyny..
kinga dobrze ze wam sie nic nie stalo..naprawde szczescie w nieszczesciu..

dzastina super ze juz w domku..napewno czarus sie cieszyl ze jest w doku wszedzie dobrze a w domku najlepiej..taki maly a juz to wie..u mnie wszystko ok..wstawilam filmiki deryi to mozesz sobie zobaczyc..musisz cofnac sie o kilka stron..

beti i pati ciekawe jak nasze mamusie i ich male skarby..pozdrawiam

bereshko to zmeczylas sie przy koszeniu biedulko..ale jest piekna dzialka cos za cos co nie..jak moj kubulek slicznotek maly

paula co u ciebie?jak synus w brzuszku ..

royanno pyszczku gioesko jak dzieciaczki?

tusia ryba joanna sylwia jak brzuszki cos sami chlopcy tu ostatnio..postarajcie sie ktoras o dziewczynke..

okruszynko jak corcia ..
czarodziejko jak dzieciaczki,,moze jakies foteczki..

jarzebinka margarita agnieszka 12 i ania cos dawno nie zagladaly do nas co nie..ciekawe co u nich..jak ich pociechy..

mama sowka bartus to duzy chlopczyk..

pozdrawiam wszystkie ktore pominelam..

Hej

Dzastina a ty czemu tabl anty zaczynasz znowu brac? Ja też bede brała ale tylko miesiąc może dwa...
Kiki no czas leci widzisz mała już 9mies :)

U nas dziś pogodnie
zaraz chce wyjsc z synem na dwor
Pozdrawiam was

Super wątek:) Najważniejsze, że pisany doświadczeniem a nie tylko teorią.
Jestem pełna zapału po tym co tu przeczytałam i za przykładem Indygo spróbujemy tak aby zwiększyć szansę na dziewczynkę. Marzy mi się bardzo córcia.
Mam wspaniałego synka, u męża w rodzinie sami chłopcy i on twierdzi że jak dziewczynka to raczej nie z nim ale wierzę że się uda (tak na przekór):)

Wszystkim starającym się życzę powodzenia:)

moja dercia;-):tak::-)

Załączniki

• SDC11489.jpg
    SDC11489.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 47
  • SDC11497.jpg
    SDC11497.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 59
  • SDC11483.jpg
    SDC11483.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC11520.jpg
    SDC11520.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 45
Nie dziewczynki moje kochane dzidziolek sie pokazał i to
bardzo ładnie rozłozone były nózki.
a chodzi mi o to,ze ginka mnie wkurzyła bo w 13tyg.była pewna
chłopca a teraz ja popatrzyłam na nia a ona na mnie i zrobiła
głupia mine,ze nie wie,ze malutkie itp.itd...głupia czy co?

Dercia I Kubulek -ślicznotki nasze.:tak:
Paula co u ciebie juz po romoncie?
Sylwia-GRATULUJE syneczka :tak:
Joanna co u ciebie wiesz juz kto u ciebie mieszka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziołszki
u nas szarawo choc ma być 21 stopni....ciekawe...

Wow Kiki jak Dercia juz duża...Boziuniu ten czas tak leci!!!!

Tusia- błędy sie zdarzają i wcale nie bedę zaskoczona jak sie okaże ze jednak córa!!!! czego zreszta ci zycze!!!

Ostatnia edycja:
Do góry