P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
U mnie super słoneczko co na dworek będzie trzeba iść:-)
EDIT:Co do chusteczek jeszcze to niespodobały mi się Huggisy(pampersy w sumie też beznadziejne bo nieźle mi przemaka ly w nocy jak Alanek spał na boczku)a dlaczego bo sa suchsze i rwią się jak mokry papier ;/dlatego tych akurat odradzam ;/
U mnie super słoneczko co na dworek będzie trzeba iść:-)
to super:-)czekam na wieści od ginaDzień dobry moje kochane babeczki..
Melduję posłusznie że już jesteśmy w domku. Wczoraj sie wprowadziliśmy Czarek jaki szczęśliwy że do domku wrócił, jak się cieszył i śmiał!!!! Oj co za widok
U mnie wsio ok. Dziś się będę rejestrować do ginka... zobaczymy czy torbiel pekł.. pewno tak bo mnie już nie boli. Porobie badania i powracam do tabletek anty...
ja to się w ogóle kosiarki nie chwytam
wiecie co nie wiedziałam, ze 300m ziemi do koszenia może tak człowieka zmęczyć
suuper ciesze sie ze wszystko dobrze:-)Ja po dzisiejszej wizycie ...:-) ginek podgladal serduszko bo ostatnio zle sie dzidziol pokazal mu .. powiedzial ze wsiooo elegancko i zadowolony z badania USG :-) .. powiedział ze jajka widac i sikawke tez .. Najwazniejsze by dzidzia byla zdrowa :-)
ja już od miesiąca śmigam w spacerówce;-)na płasko i heja:-)No Bartuś też ładnie rośnie i pani doktor ostatnio na wizycie Go pochwaliła my się już zastanawiamy nad przeniesieniem Bartusia do spacerówki, bo w gondoli się ledwo już mieści, ale przed chwilką sprawdzaliśmy i jeszcze troszkę za duża, ale jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i będzie akurat
EDIT:Co do chusteczek jeszcze to niespodobały mi się Huggisy(pampersy w sumie też beznadziejne bo nieźle mi przemaka ly w nocy jak Alanek spał na boczku)a dlaczego bo sa suchsze i rwią się jak mokry papier ;/dlatego tych akurat odradzam ;/
Ostatnio edytowane przez moderatora: