dziewczynki mam do Was pytanie czy któraś z Was używała chusteczek Pampers??
ja uzywam bo byly w promocji i sa ok...a mam te zwykle nie sensitive...ale dzidziusie tez sa super...
Dobrze ze nic sie Wam nie stalo..oj niestety tak to jest z wiekowymi autami sama mam takie wiekowe i powiem Ci ze nie jezdze nim sama z dziecmi bo sie ciegle psuje i boje sie ze cos moze sie stac jak bede jechac sama z nimi...poza tym ostatnio ciagle cos sie dzieje ale nie mamy kasy na nowe niestety:-(ja używam chusteczek happy akurat i też jestem znich zadowolona bardzo bo dobrze czyszczą zabrudzone rączki i buzię. a wcześniej to i pupkę mojego glona małego ładnie też czysciły
Jestem smutna bo nasze auto w naprawie
koło odleciało... laweta musiała przyjeżdżać :/
a najgorsze są koszty po około 1 000zł! :|
W sumie to dziękujemy Bogu że uchronił nas przed wypadkiem na drodze. Amortyzatory całkiem rozwalone i to była kwietia już chwil aby całkiem się rozleciały. Pomyśleć że to mogło się stać na drodze przy predkosci ponad 100km/h a tu akurat pękło przy wycofaniu auta na szczescie.
Tak wiec szczęście w nieszczęściu.
kurcze dziewczyny słyszałam, ze do porodu rodzinnego mąż musi zrobic jakies badania, ale w moim szpitalu nic na ten temat nie mówią i jestem skołowana troche.
Pierwsze slysze...mialam dwa porody rodzinne i m nic nie musial robic z badan...moze u Ciebie jest taki wymug ale w sumie po co badania meza??przeciez on nie bedzie rodzil ani odbieral porod:-)