kiki750321
Fanka BB :)
Oto "mieszkanko" Karolka - przed chwilą robione zdjęcia
Zobacz załącznik 250462 Zobacz załącznik 250463
sliczne mieszkanko karolka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamasówka to co to za malutka gondola ? moj wielkolud a do 5 tego m-ca leżał a później spacerówka ale teraz sa takie spacerówki, że sa na płasko
Dzastina no to super, że już jesteście w domku -> HOME SWEET HOMEMelduję posłusznie że już jesteśmy w domku. Wczoraj sie wprowadziliśmy Czarek jaki szczęśliwy że do domku wrócił, jak się cieszył i śmiał!!!! Oj co za widok
ja już od miesiąca śmigam w spacerówce;-)na płasko i heja:-)
cos sami chlopcy tu ostatnio..postarajcie sie ktoras o dziewczynke..
moja dercia;-):-)
dziewczynki chcialam pochwalic sie zakupem w lumpku teściowa zakupiła wnukowi - mamy przelom w komunikacji
ech zawsze coś...dlatego remont się przeciąga!
Mama Sówka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-) zdjęcia śliczne, bardzo fajna z Was rodzinka dobrze że Bartuś zdrowy i ładnie przybiera
jaki słodki i duuuzy:-)Oto "mieszkanko" Karolka - przed chwilą robione zdjęcia
to u ciebie mówiono że dziewczynka super gratki:-)Witam...po przerwie...ale teraz urwanie glowy....same egzminy..ktos je musi ulozyc i sprawdzic.....
Usg za tydzien....mam nadzieje ze potwierdzi dziewczynke bo juz jakos sie przyzwyczailam do tej mysli........zaraz poczytam i dowiem sie co tam u Was dobrego...pozdrawiam