reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was

Paula śliczny brzusio masz :)

Dziewczyny jak się wali to po kolei wsio... ;//// dziś rano włącza mąż laptopa swojego a tu nic! nie działa! procesor siadł. Koszt naprawy około 500zł i to nie ma pewnosci ani gwarancji na to czy bedzie działać dobrze i jak długo. masakra no...
Auto już naprawione :) jest oki wszystko olej nawet wymieniony.
A co do laptopa to zdecydowaliśmy z mężem kupić nowy na firmę. tak wiec wat przynajmniej zwrócą nam.
Tak to widzicie jest w życiu... różnie i na wszystko musisz być przygotowany człowieku :sorry2: ech..

Zaraz zbieramy się na grilla:)
chociaż coś dobrego! no i opijemy pewnie nową maszyne ;P coby działał nam tu ładnie.
Fajnie ze mam swój lap to można awaryjnie z niego korzystać w razie co:|

Miłego dnia
pozdrawiam was
wieczorem jeszcze moze bede to poczytwam was
teraz musze zmykać bo mam bajzel w domu przez to wszystko.. no i zaraz jedziemy.
pa

reklama
Witam sie
dziewczynki ja bede bardzo rzadko teraz siedziala na kompie. Bylam dzisiaj u lekarza bo obudzilam sie z bólami brzucha. Pojechałam do lekarza zapisał leki :duphaston, nospe 3xdziennie i do tego magnez 3xdziennie i MAM LEŻEC bo mam niegroźne skurcze i w dodatku twardnieje brzuszek - ale lekarz powiedział, ze szyjka jest długa i zamknięta i jest OK.
Pan doktor powiedział, ze jeżeli nic sie nie poprawi do poniedziałku mam jechać do szpitala na Bogucice wtedy podłączą kroplówki na wyciszenie.
Ogólnie powiedzial, ze te bóle mogą byc związane z rozciągającą się macicą, albo mały tak szaleje, ze to boli bo brzus faktycznie jest napięty, ale nie za mocno i to ta dobra wiadomość:)
Także mąż ma wolne i będzie mnie pilnował, zebym nie siedziała na kompie.

Mebelki zamówione mają przybyć za niecałe 2 tyg :) dla maluszka juz wsio mam wiec jest OK oby tylko mały nie chcial wczesniej wychodzic
Pozdrawiam :)

Pajkaa nic się nie martw wszystko będzie ok, tylko odpoczywaj dużo i bierz leki :tak: pewnie maluch szaleje a macica się stawia...mi też często twardnieje brzuch ale ginka powiedziała że póki nie ma przy tym bóli to nie jest nic groźnego. A jak Ciebie już boli brzuszek to uważaj na siebie! Będzie dobrze! Dawaj nam chociaż od czasu do czasu znać co tam u Ciebie :tak: myślami jesteśmy z Tobą!

Kinga no tak to jest że nieszczęścia lubią chodzić parami :-( dobrze że już samochodzik macie naprawiony a laptopa kupicie nowego i będzie gites ;-):tak: życzę miłego grillowania :happy2:

my też dzisiaj robimy grilla jak przyjedzie mój brat z bratową :-)
bratowa termin z usg ma na 3 czerwca także już niedługo :-)

Miłego popołudnia dziewczynki :happy2:

my też dzisiaj robimy grilla jak przyjedzie mój brat z bratową :-)
bratowa termin z usg ma na 3 czerwca także już niedługo :-)

Miłego popołudnia dziewczynki :happy2:
ooo to już niedługo supcio:-)
Witam sie
dziewczynki ja bede bardzo rzadko teraz siedziala na kompie. Bylam dzisiaj u lekarza bo obudzilam sie z bólami brzucha. Pojechałam do lekarza zapisał leki :duphaston, nospe 3xdziennie i do tego magnez 3xdziennie i MAM LEŻEC bo mam niegroźne skurcze i w dodatku twardnieje brzuszek - ale lekarz powiedział, ze szyjka jest długa i zamknięta i jest OK.
Pan doktor powiedział, ze jeżeli nic sie nie poprawi do poniedziałku mam jechać do szpitala na Bogucice wtedy podłączą kroplówki na wyciszenie.
Ogólnie powiedzial, ze te bóle mogą byc związane z rozciągającą się macicą, albo mały tak szaleje, ze to boli bo brzus faktycznie jest napięty, ale nie za mocno i to ta dobra wiadomość:)
Także mąż ma wolne i będzie mnie pilnował, zebym nie siedziała na kompie.

Mebelki zamówione mają przybyć za niecałe 2 tyg :) dla maluszka juz wsio mam wiec jest OK oby tylko mały nie chcial wczesniej wychodzic
Pozdrawiam :)
kochana jak najbardziej duuzo odpoczywaj ale nie pakuj tyle leków w siebie skoro szyjka ani troche się nie skróciła a bra c tak na wszelki wypadek:eek:pemietaj że i tego troszku zawsze dostarczasz dziecku:sorry2:mi się szyjka skracała a nawet było tak ze szew juz gin chciał zakładać a jak będzie dalej nie ciekawei to do szpitala co dadzą sterydy bo mi tak Alanek się szykował szybko na poród ale ja duuużo leżałam brałam scopolan i gites majonez nawet przetermionowana wnet bym była :-Dja także miałam twardnienia bóle:sorry2:a i też pamiętaj ze macica niekiedy ma prawo już dawać we znaki(skurcze Braxtona)i nie panikujmy tak mocno bo tylko stresujesz siebie i maleństwo:sorry2:jest mi teraz łatwo mówić bo już przeszłam swoją droge ale ja wierze ze bedzie dobrze tym bardziej ze u ciebie nie skraca się nic szyjka itp.tak więc myśle ze odpoczynek i szczerze jak na razie sam magnez starczy:tak:dziewuszki na styczniówkach miały juz nawet szyjke skróconą i brały tylko magnez a dotrwały spokojnie do odpowiedniego terminu a u ciebie jak widać nie jest źle co na prawde bierz tylko w nagłych wypadkach te leki :tak:
Witam dziewczynki

Ostatnio mam mało casu zeby zagladać wiec pozdrawiam wszystkie serdecznie.

U nas ospa...............synek przyniósł z przedszkola, Boję się że mała się zarazi......
synek jest obsypany ale nie goraczkuje narazie przynajmniej i jest w sumie dobrej formie.
Bershka napisz jak było u Ciebie???? Który synek gorzej przechodził? Ile czasu ta zaraza trwała? ile czasu trwało zanim drugi sie zaraził? Czy bardzo żle znosili ?? Bede wdzieczna za info.
pa
ojej szybkiego powrotu do zdrowia a córcia aby nie załapała:tak:

No niestety u mnie doszły jeszcze krwawienia nie wiem czy to od badania ginekologicznego czy cos sie dzieje, ale zbieramy sie do szpitala :(

Pajkaa trzymaj się kochana! możliwe że to od badania ale lepiej sprawdzić! Jesteśmy z Tobą, będzie dobrze! Buziaki

wysłałam Ci wiadomość na pw

Ostatnia edycja:
Joanna@ na uczelni wykładasz ?

Paula na sieprniówkach 2009 jest mama która lezała ze mną w pokoju i miała hemoroidy i dlatego tylko miała cc. Moze u Was jest inaczej....popytaj lekarza

a za to my Paula tez mamy duzo wspólnego bo synków straszych w tym samym wieku Oli ma 4 lata 7 miesiesy i data śłubu 6 lat.My obchodzimy za tydzień 5 czerwca :-)
zrobiłam juz rezerwacje w hotelu Gołębiewski w Wiśle. M nic nie wie jeszcze :szok: już zapłacone :-)

aaaa i zdałam egzamin :-) ale jeszcze troche przede mną :wściekła/y: no i dzisiaj był ostatni zjazd :-( 5 lat tak szybko minęły

Bershka rzeczywiście :-) no my w tym roku nie będziemy tak bardzo świętować bo Karolek już będzie z nami, 21 sierpnia mamy rocznicę a termin porodu z OM mam na 12 sierpnia, więc będziemy mieli piękny prezent na rocznice :tak::-) w tamtym roku byliśmy w górach i dokładnie 21 sierpnia w 5 rocznicę byliśmy na Kasprowym :-)
gratulacje zdania egzaminu :happy2:

dobra zmykam na grilla bo mi wszystko zjedzą ;-)

reklama
Paula no jest gites powiedzmy heh ;] ale już nam styka wydatków narazie:sorry2:

My już po grilu, fajnie było:) mężuś zrobił pyszne kiełbaski a teściowa jeszcze dołożyła do tego kluski ze szpyrkami mmm :)) Filip wsuwał:D

Mąż teraz na uczelni wykłada bo ma w weekendy swoje grupy ludzi a ja siedze z Filipem i nacieszam się naszym nowym lapem. Hp sobie kupilismy:)

Pajka 3maj sie lalka jesesmy z tobą!

miłego wieczorku! ;-)

Do góry