reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam sie

uch ja dzisiaj nie najlepiej sie czuję.
zjadłam no -spę i czekam.
czuje jakby takie kucia w okolicy spojenia łonowego i promieniujace na brzuch nie sa jakies silne no ale są.:eek:
boje sie okropnie moze to cos z układem moczowym
w moczu mi wyszły jakies szczawiany wapnia.:confused:
jutro z rana wizyta ale sie boje.:szok:

ale moge sie pochwalic ze wczoraj wieczorkiem juz dokładnie
czułam ruchy mojego maluszka.:-)

Będzie dobrze trzymam kciuki :)

u Was tez taka brzydka ppogoda? :dry:

dzisiaj ide do przedszkola na przedstawienie z Okazji dniaMatki, podobno Oli bedzie sam recytowac wierszyk :-)

a tu moja pyza aktualna:sorry:

śliczny :)

reklama
Witajcie Dziewczyny :-)

Na wstępie Beti, Pati serdecznie gratuluję narodzin Syneczków!!! :-D:-D:-D Niech Wam zdrowo rosną! Wszystkiego co najlepsze dla Was!
P.S. Poproszę o zdjęcia :-D

Gosiu fajnie że myślisz o mnie :)

Dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa i komentarze odnośnie ostatnio wklejonych przeze mnie zdjęć :-)

Ja zabiegana bo promotorka sprawdziła mi pracę i ostatnie dni poprawiałam, dzisiaj już drukuję, jeszcze zbieram potrzebne dokumenty - obiegówka, zdjęcia do dyplomu i takie tam i już chcę złożyć w dziekanacie, także nie miałam ostatnio czasu na BB.
Ale niedlugo znowu będę częściej :tak: Buziaki

Witam:happy2::happy2::happy2:

Mama Sowki sliczne zdjecia a Ty taka mloda:-)
Mamo sowko udana wycieczka, młodziutka jestes, ale Ci dobrze:)

Dziękuję dziewczyny za te słowa:happy2::happy2::happy2:

ale moge sie pochwalic ze wczoraj wieczorkiem juz dokładnie czułam ruchy mojego maluszka.:-)

Tusia gratuluję ruchów maleństwa:-D:-D:-D

a tu moja pyza aktualna:sorry:

Bershka super ta Twoja Pyza:-D:-D:-D

suuuper fotki:-)a Bartuś klopsik fajniutki i waży tyle co mój:-Dpewnie schabowe zajada:-D;-)

Patrysia no tak tylko Twój Alanek jest starszy:-p:-p:-p a co do schabowego to pewnie, by zjadł:-D:-D:-D

Wczoraj nie miałam jak napisać, bo mieliśmy romantyczny wieczór, boooooooooooooo nie było prądu:-p:-p:-p

Tak, więc spóźnione życzenia z okazji Dnia Mamy:-D:-D:-D

ja używam chusteczek happy akurat i też jestem znich zadowolona bardzo bo dobrze czyszczą zabrudzone rączki i buzię. a wcześniej to i pupkę mojego glona małego ładnie też czysciły :)

Jestem smutna bo nasze auto w naprawie
koło odleciało... laweta musiała przyjeżdżać :/
a najgorsze są koszty po około 1 000zł! :|
W sumie to dziękujemy Bogu że uchronił nas przed wypadkiem na drodze. Amortyzatory całkiem rozwalone i to była kwietia już chwil aby całkiem się rozleciały. Pomyśleć że to mogło się stać na drodze przy predkosci ponad 100km/h a tu akurat pękło przy wycofaniu auta na szczescie.
Tak wiec szczęście w nieszczęściu.

kurcze dziewczyny słyszałam, ze do porodu rodzinnego mąż musi zrobic jakies badania, ale w moim szpitalu nic na ten temat nie mówią i jestem skołowana troche.

witam jestem po wizycie.
szyjka i łozysko ok.bąbelek też. :-)
luteine mam brać jeszce opakowanie i no-spe w razie bóli.
bo niby jest ok.ale mówi że ta macica taka twarda nie wiadomo czego.
ja sama tez to czuje czasem sie robi twara, piłeczka taka :confused:

no i teraz najlepsze co do płci to w 13tyg.gadała,ze raczej jest pewna chłopaka
a teraz mi mówi,że nie jest pewna :eek: że tak jakby na chłopca ale sie nie nasatawiać.:-p
masz ci babo placek.no nie wiem jajka to już powinno chyba być widać dobrze
no nie?

reklama
witam jestem po wizycie.
szyjka i łozysko ok.bąbelek też. :-)
luteine mam brać jeszce opakowanie i no-spe w razie bóli.
bo niby jest ok.ale mówi że ta macica taka twarda nie wiadomo czego.
ja sama tez to czuje czasem sie robi twara, piłeczka taka :confused:

no i teraz najlepsze co do płci to w 13tyg.gadała,ze raczej jest pewna chłopaka
a teraz mi mówi,że nie jest pewna :eek: że tak jakby na chłopca ale sie nie nasatawiać.:-p
masz ci babo placek.no nie wiem jajka to już powinno chyba być widać dobrze
no nie?

powinno, ale to zalezy od ulozenia. U mnie potwierdzono jak mały wywalił jajka do monitora :p

Do góry