reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

uch ja dzisiaj nie najlepiej sie czuję.
zjadłam no -spę i czekam.
czuje jakby takie kucia w okolicy spojenia łonowego i promieniujace na brzuch nie sa jakies silne no ale są.:eek:
boje sie okropnie moze to cos z układem moczowym
w moczu mi wyszły jakies szczawiany wapnia.:confused:
jutro z rana wizyta ale sie boje.:szok:

ale moge sie pochwalic ze wczoraj wieczorkiem juz dokładnie
czułam ruchy mojego maluszka.:-)

reklama
u Was tez taka brzydka ppogoda? :dry:

dzisiaj ide do przedszkola na przedstawienie z Okazji dniaMatki, podobno Oli bedzie sam recytowac wierszyk :-)

a tu moja pyza aktualna:sorry:

:-) waży już około 10,5kg :rolleyes: jeżeli do pół roku bedzie przybierać około 300g na m-c to wyjdziemy z JP :tak:

Jolu słodka wasza pyza :-)

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI :)))
Życzę wam abyście miło sobie spedzili dziś czas z waszymi pociechami i mężami;)
i kwiatki:

Heyka
a dzieje sie dzieje.......

Witamy na świecie Wiktorka i Maksia, zuch mamusie i chłopaki

Sylwia, Tusia czekamy na potwierdzenie co u Was bedzie, najwazniejsze ze zdrowe te urwisy, Tusia gratki kopniaczkow
Marcelkowa mamo gratki gratki, bedziesz miała załoge:) A jakie imie wybrałas ? i jak sie reszta zuchow ma na imie?
Beresha fajniutki Kubus, to juz niedługo, zeby sie udało i JP nie było juz potrzebne
Mamo sowko udana wycieczka, młodziutka jestes, ale Ci dobrze:)

Miłego............

WITAM:-)
Dzisiaj byliśmy na szczepieniach i Alanek waży 7255 i 64 cm przystopował troszku klopsik:-)zdrowiutki jest tak więc tylko się cieszyć:-)

W niedzielę w Naszą Pierwszą Rocznicę Ślubu rano nie było rewelacyjnej pogody, ale zdecydowaliśmy, że jedziemy -> wybraliśmy GŁUCHOŁAZY:-D:-D:-D i bardzo dobrze, że pojechaliśmy, bo było SUPER:happy2::happy2::happy2: na miejscu byliśmy ok. 12:30 -> chwilkę pochodziliśmy po rynku (Bartuś tylko pół godzinki spał w aucie, a tak to cały czas wszystko obserwował:tak::tak::tak:), a potem pojechaliśmy w takie miejsce, gdzie można było pospacerować:-D:-D:-D o 13:30 Bartuś ładnie wypił mleczko, a my kawkę -> oczywiście ja mrożoną i zaczęliśmy spacerowanie:-):-):-) wybraliśmy żółty szlak, ale niestety nie przeszliśmy nawet 1/4 i musieliśmy zawrócić, bo z wózkiem nie przejechalibyśmy dalej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc wróciliśmy i dalszy spacer był po parku:tak::tak::tak: pogoda zrobiła się rewelacyjna -> wyszło piękne słoneczko i było bardzo cieplutko:-D:-D:-D Bartusia dużo trzymaliśmy na rękach, bo był wszystkiego bardzo ciekawy i w wózku chciał leżeć tylko wtedy, gdy coś miał nad głową, np. drzewa, gałązki i takie tam:-p:-p:-p kupiliśmy mu też wiatraczek, który Go bardzo zainteresował:-D:-D:-D o 17:00 Bartuś miał jeść, więc stwierdziliśmy, że zatrzymamy się od razu na obiadek, ale wszędzie były albo komunie albo poprawiny wesel, więc tylko nakarmiliśmy Bartusia, a obiad musieliśmy sobie odpuścić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tym sposobem dopiero jak dotarliśmy do domku zjedliśmy kiełbaski z grilla:-D:-D:-D muszę powiedzieć, że wyjazd był bardzo udany:happy2::happy2::happy2:
Zobacz załącznik 249613Zobacz załącznik 249614Zobacz załącznik 249615Zobacz załącznik 249616Zobacz załącznik 249617Zobacz załącznik 249618

Dziewczyny po szczepieniu wszystko w porządku -> Bartuś płakał tylko przy ukłuciu, ale szybciutko zapomniał i się śmiał:happy2::happy2::happy2: Nasza Kluseczka waży już 7250g i jest zdrowiutki:-D:-D:-D następne szczepienie za 6 tygodni i przed tą wizytą mamy zrobić morfologię:tak::tak::tak:

Jutro też mało mnie będzie, bo rano jedziemy z Bartusiem do mojej Mamy i będziemy wieczorkiem:happy2::happy2::happy2: buziaczki:-D:-D:-D
suuuper fotki:-)a Bartuś klopsik fajniutki i waży tyle co mój:-Dpewnie schabowe zajada:-D;-)
u Was tez taka brzydka ppogoda? :dry:

dzisiaj ide do przedszkola na przedstawienie z Okazji dniaMatki, podobno Oli bedzie sam recytowac wierszyk :-)

a tu moja pyza aktualna:sorry:
nooo niezła pyzunia 10,5 supcio:-)śliczniutki jest:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) waży już około 10,5kg :rolleyes: jeżeli do pół roku bedzie przybierać około 300g na m-c to wyjdziemy z JP :tak:
Bershka- Cudnie wazy Kubuś:)
Tak sie ciesze ze u Was tak dobrze.....
Widzialam wasze Fotki..przesliczny jest Kubolek..cudo normalnie!!!! i juz taki duży:)

w czwartek potwierdzi chłopak,ale cos czuje ze raczej tak
bo przecież jajeczka mu nie odpadną.:-D
a tak na poważnie to bardzo sie denerwuje ta wizytą
po tym szpitalu i plamieniu mam nadzieje,że wszystko tam jest dobrze.

Tusia- Ty jeszcze zaczekaj z tą pewnoscią co do jajek!!!! Na tym etapie to mogą być wargi....
ale tak naprawdę trzymam Kciuki za zdrowego maluszka!!!!!!!

reklama
Witajcie:-)

Patrysiu super Ci Alanek wazy:-)wracajac do Domisia Twojego to on czesto tak chce w nocy pic??a na noc ma pieluche??bo pisalas ze budzi sie na siusiu??

Tusia gratuluje chlopca...

Royanki i Pyszczka dawno nie bylo...Ania pewnie sie do chrztu szykuje i czasu nie ma...

buziaki

Do góry