reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem kochane

źle się czuje, w nocy wymiotowałam kilka razy a dziś mnie zołądek dalej boli

Kubus ze mna cały dzień i biedoczek śpi juz 3 raz po 1,5h:zawstydzona/y: nie mialam wyjscia, musialam go dac do spaniatyle razy bo nie mialam sił sie nim opiekować a teraz mam wyrzuty że spi na siłe przeze mnie

no ale powinnam najpierw dziewczynkom pogratulowac a nie żalić sie:wściekła/y:

PATI I BETI SERDECZNE GRATULACJE, NIECH SIE SYNKOWIE DOBRZE CHOWIĄ:-)

napiszę jutro wiecej bo bede miec lepszy humorek

całe dnie spędzamy w naszym nowym ogródku, a tam na szczescie nie mam laptopa:-D

buziaczki

reklama
Tak Kochana ..jajunia u mnie byly.. ide w czwartek na wizyte i USG .. i kaze mu luknac jeszcze raz i zaczne jakies zakupki :-D.. prawdopodobnie bedzie MARCEL ;-):))
Marcelowa Mamusiu.. gratulacje synusia.. !!:-) ..
Pati.. Gratulacje rowniez :-)..juz mozesz tulic szczescie swoje ;-)
A ja z wiadomoscia GORĄCĄ !!! :))))))))))))))
Drogie Panie... miło mi oznajmić iż ......................................
Nasza Beti urodziła dziś o 15.40!!:) Wiktorek ma 57cm i waży 3150g !!! :))))
Gratulacje Kochana raz jeszcze dla Szczesliwych rodzicow !!:))):-)

Ojej dziewczyny myslalam , ze nikt mnie tu nie pamieta a tu niespodzianka i mail od Pauli z zaproszeniem do przyjaciol;-)dzieki kochana.
Na poczatku troche sie potlumacze po pierwsze 14-go naskrobalam do was wiadomosc apropo mojej wizyty na usg ( nie dawno odkrylam ze zdziwieniem ,ze moj post wcielo:szok: i go nie ma)potem sie juz nawet nie logowalam bo czasu brak poza tym byl tylko jeden komputer a moj starszy synus po poludniami go okupuje wiec nie latwo bylo sie dobic( hi hi) . Na szczescie wczoraj dostalam od mojego meza obiecanego laptopa , ktory jest tylko moj (ha ha):-).
Dziewczyny bede miala trzeciego synusia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)i jestem przeszczesliwa bo jest piekny i zdrowy!
no i wreszcie moglam poszalec na zakupach kupilam mu body z nowym jorkiem i zoltymi taksowkami w gapie czadowe mowie wam! Jestem przeszczesliwa!Mam maly dylemacik z imieniem, ale o tym nastepnym razem:-)
No dobra potem jeszcze wam troche napisze a teraz najlepszeNASZA PATI URODZILA WCZRAJ SYNUSIA MAKSIA WAZYL 3790 I JEST CUDOWNY:-):-):-):-):-):-)
ojej co za piękne wiadomości:-DGRATULUJE SYNUSIA!!!!:-DI MAMUSIE KOCHANE GRATULUJE SYNUSIÓW DUŻYCH I CO NAJWAŻNIEJSZE ZDROWYCH!!!!:-Dczekam na opowiadania i fotki :-D
[video=youtube;PvAAGqZ31sM]http://www.youtube.com/watch?v=PvAAGqZ31sM&NR=1[/video]

tu filmik derci..
[video=youtube;sXoBHxKQGVY]http://www.youtube.com/watch?v=sXoBHxKQGVY[/video]:tak::-)
słodzinka z Derci:-)oj tak szybko rosną maluszki a to tak nie dawno było kiedy nam się urodziły dzieciaczki:-)

DZASTINA
kciuki aby było wszystko dobrze!

no ale się pośmiałam, choć trochę dzisiaj:-)

[video=youtube;Nbc8emsFSJU]http://www.youtube.com/watch?v=Nbc8emsFSJU&feature=player_embedded[/video]

No proszę jakie dziś same dobre wiadomości!!! :-)

Pati moje największe Gratulacje z okazji narodzin Synka! :-) Dużo zdrówka dla Was i szczęścia z dla cudownej kruszynki :-)

Beti Kochana jeszcze raz największe Gratulacje dla Was z okazji narodzin Wiktorka! :-) Dużo zdrówka i szczęścia! :-)

Niech dzieciaczki Wam się dobrze chowają i zdrowo rosną! :tak:

No proszę jakie dziś same dobre wiadomości!!! :-)

Pati moje największe Gratulacje z okazji narodzin Synka! :-) Dużo zdrówka dla Was i szczęścia z dla cudownej kruszynki :-)

Beti Kochana jeszcze raz największe Gratulacje dla Was z okazji narodzin Wiktorka! :-) Dużo zdrówka i szczęścia! :-)

Niech dzieciaczki Wam się dobrze chowają i zdrowo rosną! :tak:

ja rowniez wam gratuluje z okazji narodzin waszych syneczkow.

beti wiktorek-lukaszek sliczny chlopczyk..tulam was mocno..

Witajcie:happy2::happy2::happy2:

Od razu Was przeproszę, ale nie dam rady odpisać na wszystko co bym chciała, bo pogoda troszkę lepsza się zrobiła i korzystamy ile możemy i potem ciężko mi nadrobić, ale staram się być na bieżąco:-D:-D:-D

MAMA SÓWKO ooo siatkówka no no :-)

Patrysia tylko Bartuś postawi pierwsze kroki, a zaraz będę Go uczyć grać:-p:-p:-p

A to ja z zeszłego tygodnia z moimi skarbami:biggrin2:
Trochę niewyjściowo, bo nie spodziewałam się sesji:zawstydzona/y: ale lepsza taka fotka niż żadna;-)

Royanna mimo, że się nie spodziewałaś to super wyszło:-):-):-) super wyglądasz i dzieciaczki oczywiście też:-D:-D:-D

Patrysia, ale fajne te Twoje chłopaki:-):-):-)

A to fotki z dzisiejszego spacerku:-D
Z tym ze moja mina jaks dziwna:baffled:, bo jak zwykle coś gadałam a mój mąż znienacka pstrykał foto:dry:

Royanna super fotki -> ja też nie lubię takich z nienacka:sorry::sorry::sorry:

A tu obiecane zdjęcia - trochę nas i trochę wiosny :)

Pyszczek super fotki -> ale zazdroszczę takiej pogody:tak::tak::tak:

ma tak samo jak mój z tymi czapusiami że uszka są odkryte :-D

Bartuś to się tak wierci czasami, że co chwilę muszę mu czapkę poprawiać:eek::eek::eek:

jezdzicie juz w spacerowce??

Ja mam zamiar za miesiąc lub dwa Bartusia przenieść do spacerówki, bo On już się ledwo mieści w gondoli:szok::szok::szok:

Dostalam skierowanie do kliniki specjalistycznej na dokladne badania

Royanna trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań i lepszy humorek:-D:-D:-D

Witaj Kochana:)Swiat jest mały a Babyboom jeszcze mniejsze....fajnie ze myslisz juz o następnym bobiku.....bede trzymała Kciuki zeby to byla sóweczka dziewczyneczka:)))))

Czarodziejko fajnie, że chłopaki zdrowe:happy2::happy2::happy2: pewnie, że myślimy o kolejnej Dzidzi, bo Bartuś musi mieć rodzeństwo:-):-):-) p.s. odezwij się czasem na Lutówkach:-):-):-)

NASZA PATI URODZILA WCZRAJ SYNUSIA MAKSIA WAZYL 3790 I JEST CUDOWNY:-):-):-):-):-):-)
Nasza Beti urodziła dziś o 15.40!!:) Wiktorek ma 57cm i waży 3150g !!! :))))

Pati i Beti ogromne gratulacje -> niech się Maleństwa zdrowo chowają:-D:-D:-D (rzeczywiście na tym forum dominują chłopaczki:-p:-p:-p)

W niedzielę w Naszą Pierwszą Rocznicę Ślubu rano nie było rewelacyjnej pogody, ale zdecydowaliśmy, że jedziemy -> wybraliśmy GŁUCHOŁAZY:-D:-D:-D i bardzo dobrze, że pojechaliśmy, bo było SUPER:happy2::happy2::happy2: na miejscu byliśmy ok. 12:30 -> chwilkę pochodziliśmy po rynku (Bartuś tylko pół godzinki spał w aucie, a tak to cały czas wszystko obserwował:tak::tak::tak:), a potem pojechaliśmy w takie miejsce, gdzie można było pospacerować:-D:-D:-D o 13:30 Bartuś ładnie wypił mleczko, a my kawkę -> oczywiście ja mrożoną i zaczęliśmy spacerowanie:-):-):-) wybraliśmy żółty szlak, ale niestety nie przeszliśmy nawet 1/4 i musieliśmy zawrócić, bo z wózkiem nie przejechalibyśmy dalej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc wróciliśmy i dalszy spacer był po parku:tak::tak::tak: pogoda zrobiła się rewelacyjna -> wyszło piękne słoneczko i było bardzo cieplutko:-D:-D:-D Bartusia dużo trzymaliśmy na rękach, bo był wszystkiego bardzo ciekawy i w wózku chciał leżeć tylko wtedy, gdy coś miał nad głową, np. drzewa, gałązki i takie tam:-p:-p:-p kupiliśmy mu też wiatraczek, który Go bardzo zainteresował:-D:-D:-D o 17:00 Bartuś miał jeść, więc stwierdziliśmy, że zatrzymamy się od razu na obiadek, ale wszędzie były albo komunie albo poprawiny wesel, więc tylko nakarmiliśmy Bartusia, a obiad musieliśmy sobie odpuścić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tym sposobem dopiero jak dotarliśmy do domku zjedliśmy kiełbaski z grilla:-D:-D:-D muszę powiedzieć, że wyjazd był bardzo udany:happy2::happy2::happy2:
DSC00404.JPGDSC00413.JPGDSC00408.JPGDSC00425.JPGDSC00353.JPGDSC00384.JPG

Dziewczyny po szczepieniu wszystko w porządku -> Bartuś płakał tylko przy ukłuciu, ale szybciutko zapomniał i się śmiał:happy2::happy2::happy2: Nasza Kluseczka waży już 7250g i jest zdrowiutki:-D:-D:-D następne szczepienie za 6 tygodni i przed tą wizytą mamy zrobić morfologię:tak::tak::tak:

Jutro też mało mnie będzie, bo rano jedziemy z Bartusiem do mojej Mamy i będziemy wieczorkiem:happy2::happy2::happy2: buziaczki:-D:-D:-D

a ja z wiadomoscia gorącą !!! :))))))))))))))
drogie panie... Miło mi oznajmić iż ......................................
nasza beti urodziła dziś o 15.40!!:) wiktorek ma 57cm i waży 3150g !!! :))))
gratulacje kochana raz jeszcze dla szczesliwych rodzicow !!:))):-)
ogromne gratulacje beti :-)

reklama
Do góry