P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Ale pogoda wietrzna i czasami popada
GIEOSKA no niestety nieprzesypia bo a to pić a to siusiuzdarza sie ze prześpi całą hmm ale to moge zliczyć na palcachoduczyć chciałam ale widac taka jego natura budzi się od malutkiego tak i nie ma poprawy i coś w tym jest hehe że jeden aniołek a grugi diabełek bo Alanek to kochaniutkie dziecko spokojne ziuśka ładnieale też zastanawiam sie czy nie ma na to wpływ sposoby porodu bo Dominiś przez cc bo groziła zamartwica(tętno już spadało trzeba było zrobić cc na końcowej fazie porodu)a Alanek przez sn(jaki był to już wiecie)i moze coś w tym
BERSHKA helloooo!
PAULA ech ja też korzystałam z pogoda ile sie dało i chciałabym dalej isć a tu taka pogoda
Ale pogoda wietrzna i czasami popada
no właśnie zapomniałamBETI już powinna smyka mieć przy sobie:-)ciekawe jak tam u nich:-)Dziewczynki czy któraś z Was wie co u Beti??? miała urodzić w zeszłym tygodniu! Hmm...
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!
Buziaki
ojej oby to nie była jaskara:-(Heja
Alan znowu zaflegmiony... ((
Bylismy wczoraj u okulisty. Alan oczy ma zdroiutkie natomias u mnie wyszlo, ze albo mam poczatki jaskry! Albo taka juz moja uroda...Dostalam skierowanie do kliniki specjalistycznej na dokladne badania i oczywiscie sie zamartwiam (( buuuu Ale jesli juz cos sie dzieje, to dobrze, ze zostalo wylapane i bede mogla leczyc...Dziwne tylko, ze ja mam w oku zdrowe cisnenie, wiec jesli to ta choroba to ta jej druga, utajona postac...Ehhh kochane, humorek wczoraj mialam do bani...
Wam zycze milego dnia!
GIEOSKA no niestety nieprzesypia bo a to pić a to siusiuzdarza sie ze prześpi całą hmm ale to moge zliczyć na palcachoduczyć chciałam ale widac taka jego natura budzi się od malutkiego tak i nie ma poprawy i coś w tym jest hehe że jeden aniołek a grugi diabełek bo Alanek to kochaniutkie dziecko spokojne ziuśka ładnieale też zastanawiam sie czy nie ma na to wpływ sposoby porodu bo Dominiś przez cc bo groziła zamartwica(tętno już spadało trzeba było zrobić cc na końcowej fazie porodu)a Alanek przez sn(jaki był to już wiecie)i moze coś w tym
BERSHKA helloooo!
PAULA ech ja też korzystałam z pogoda ile sie dało i chciałabym dalej isć a tu taka pogoda