Heyka
Paula Ty to masz energii, wszystko w domciu porobi i jeszcze piecze, gotuje, pichci... wow
Dzastina smutne to co piszesz, gin narobił Ci tylko nadziei a tu okazało sie zupełnie co innego,te markery to chyba badanie z krwi jak sie nie myle, jak dziewczyny pisza robi sie je standardowo jak sa torbiele wiec koniecznie zrob... Tylko nie mniej mi to za złe, uwazam ze powinniscie odpuscic, zapomniec, nie rozpamietywac tego co było, tak od kilku miesiecy jak czytam Twoje posty to zawsze jestes niespokojna, podenerwowana i tak mi sie wydaje ze Twoj nastroj udziela sie tez Czarkowi i dlatego on ma taka ciezka mowe, po prostu sie zamkną w sobie, i trudno mu sie przełamac, takie jest moje odczucie i tyle...
Kinga prywatne hm? u nas 3 razy drozsze od panstwowego i daleko ponad 2 km
Z przedszkolem sie wyjasniło, to w ktorym składałam podanie to filia i dlatego tak mało dzieciaczkow przyjmuja (do 3 latkow - 9), jest po prostu małe, pod lista była katreczka, bardzo mała wiec nie zauwazyłam, 5 dzieciakow przeniesli do przedszkola głownego w tym mojego, około 60 sie nie dostało nigdzie. Byłam potwierdzić, duze to przeszkole, do trzylatkow dostało sie 37 dzieciakow, 2 grupy 3 latkow po około 20dzieciakow w kazdej, program ten sam, troche dalej (do tamtego miałam ok 500m teraz z 1,5 km). Najbardziej szkoda mi przedszkolanek, bo tamte były spoko, młody je polubił, a teraz mam taki troche niepokoj, wiec bede chodzic i sprawdzac te babki, bo dla mnie ludzie sa najwazniejsi. Mamy jeszcze czas do wrzesnia.
Dzisiaj byłam samochodem ale jak pogoda sie poprawi to pojdziemy i zobaczymy ile zajmuje nam dojscie wozkiem? Kiedys mielismy dwa auta osobowe ale jak załozyłam firme jeden zamienilismy na dostawczy i teraz czesto ten osobowy moj M mi rano zabiera wiec musze miec jakis inny dojaz, Busy tam nie chodza....
A jak jest u Was z dotarciem do przedszkola? I jak daleko macie?
Joanna tak na kazdym kroku trzeba samemu o wszystko "walczyc" masakra jakas, a jakie masz pytanie? bo chyba sie w koncu o nic nie spytałas?
Haha wenge nie tylko pdłoga ale i meble ma to do siebie ze ciagle trzeba przecierac...
Miłego...............