Paula25
szczęśliwa :)
Ryba fakt że remonty pochłaniają kupe kasy a wiadomo że chce się zrobić jak najlepiej a nie na odwal, u nas też już kilka lat nie było odnawiane i już najwyższa pora jutro zaczynamy sypialnie...chciałabym żeby było już po!Paula, my będziemy teraz tylko odświeżać nasz pokój, bo mieszkamy tu dopiero rok i więcej nic się nie zużyło. Ale w niedalekiej przyszłości planujemy zrobić większy remont jak już odłożymy trochę kasy, bo przedpokój i kuchnia (panele ścienne), łazienka i kibelek są jeszcze po poprzednich właścicielach ale nadające się do używania. Chcieliśmy to zrobić od razu ale nie starczyło nam kasy niestety, teraz musimy odłożyć. No i jeszcze przed zimą chcemy wymienić grzejniki bo są za małe do kubatury pokoi i jest chłodno tzn. idzie dużo gazu żeby ogrzać bo mamy swój piec gazowy.
A co do mojego M to niestety ma taką pracę, że musi wyjeżdżać. Teraz prawdopodobnie już zostanie tak, że będzie pracował 3 tyg. na 1 tydz. wolnego.
Ja zmykam się myć i spać już bo Mały tak mi skopał żebra że siedzieć już nie mogę
Dobrej nocy Wam życzę!