T
Tusia.
Gość
Kochana bądź dobrej myśli. Ja mialam plamienia do 16 tc potem się uspokoiło.
Pajeczko i co na nie brałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana bądź dobrej myśli. Ja mialam plamienia do 16 tc potem się uspokoiło.
Pajeczko i co na nie brałaś?
Tusia słońce tulam mocno! dobrze że już jest ok bo skoro Cię wypuścili tak jak Joanna pisze tzn że już jest dobrze, dzidzia silna jest! Bierz leki i dużo odpoczywaj! Nie wiem co to jest ten polokard ale skoro Ci przepisali to chyba powinnaś brać! Będzie dobrze!!!! Zobacz załącznik 246178
Pajkaa mnie też Maluszek kopie czasami tak nisko w podbrzuszu, czasem wysoko pod żebrami i po bokach to normalne! ale już niedługo nie będzie miał tyle miejsca więc pewnie się ułoży główką w dół (mam nadzieję). Czy ja dobrze przeczytałam że leżysz na brzuchu? trzymam kciuki za wizytę! ja mam dopiero 2 czerwca, ale 1 czerwca mam usg :-)
Joanna u nas też leje!
Ryba gratuluję pierwszych kopniaczków! :-) teraz już będziesz czuła je coraz częściej i mocniej mówisz że i Ty będziesz remontować...a co będziecie odnawiać? szkoda że M Ci wyjechał ale 3 tygodnie szybko miną no i masz nas ;-)
Dzastina jak się czujesz?
Pajkaa no bo już się przestraszyłam ;-)no tak miałam napisac na plecach
Pajkaa no bo już się przestraszyłam ;-)
Pajkaa mój też nie zawsze jest tak samo aktywny, nieraz cały dzień potrafi się prawie wcale nie ruszać a innym razem bombarduje mnie kopniakami ale póki go czuję to się nie martwię. A Ty możesz iść w ciągu dnia do przychodni i poprosić o zrobienie ktg jak się martwisz, na pewno wszystko jest ok ale będziesz spokojniejszano ja nawet nie zauważyłam
ale kurcze martwie sie troszke, chyba schioza dostaje . Maluch taki spokojny jakis od 4 dni tak leniwie kopie, ze aż mnie to martwi. Fatk wczesniej go nie czułam jak np stałam a teraz niezbyt go czuje jak ba plecach leże. Nie wiem czy tak sie ulożył.
Myślałam, zeby jutro isc do lekarki, ale ma termin wolny dopiero na godzine 20:20, to nie bede po nocach laziła.
Pajkaa mój też nie zawsze jest tak samo aktywny, nieraz cały dzień potrafi się prawie wcale nie ruszać a innym razem bombarduje mnie kopniakami ale póki go czuję to się nie martwię. A Ty możesz iść w ciągu dnia do przychodni i poprosić o zrobienie ktg jak się martwisz, na pewno wszystko jest ok ale będziesz spokojniejsza