reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PAULA no to macie niezłe remontowanie ale jakie efekty po:-)fajny urlopik sie szykuje:tak:
DZASTINA ciesze sie ze dobrze się czujesz i oby tak dalej i że Czaruś zdrowieje:-)pamiętaj to zuch chłopak i co najważniejsze że wasz nikt nie może się wtryniać w wasze zycie a tym bardziej gadać głupot o waszym chłopaczku:tak:
ROYANNA zdrówka dla synusiów:tak:

reklama
Kochane u mnie duzo pracy, wykańczanie domku jest też wykańczające dla mnie fizycznie , finansowo i psychicznie,, jak sie juz przerpowadzę to chyba bede dochodzic do siebie przez długie miesiace...
Martwie sie o mamę ....czuje sie coraz gorzej przez co nie moge odnaleźć spokoju ...dlatego też czytam co u was codziennie nawet kilka razy dziennie ale uwierzcie ze jestem niemal non stop tak zdenerwowana ze trudno mi zebrać mysli zeby tu coś logicznego napisac...
jednak mysle o was , o tym co u was i zagladam do was ...jakbym mogła w czyms pomóc to zjawie sie odrazu....
buziaczki kochane
a co do moich dzieciaczków to tak daja w kośc ostatnio że robią za conajmniej piatke dzieciaków :)
ale najwazniejsze ze zdrowe :)

Anufifi dobrze że chociaż duchem jesteś z nami :tak: trzymaj się kochana, życzę Ci dużo siły i wytrwałości a dla mamy zdrowia! Tulam mocno....buziaki :*

reklama
Do góry