reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ale dzisiaj cichutko..........
ciekawi mnie co tam u Sylwii i Marcelkowej mamy?kobity dajcie znać co u was??????????

ach i dziękuję za ciepłe słówka.

ja wpadam życzyć Wam miłego weekendu:)
u nas słoneczko w końcu zawitało wiec jest szansa na jakiś wyjazd może w koncu.

Pozdrawiam ciepło wszystkie dziewczęta!

U nas nadal pochmurno :)
Alan spi juz 2.5godzinki :), o 9tej zjadl lyzeczka spora porcje kaszki jablkowej na Bebilonie Pepti :), dopil cycem oczywiscie i chyba mu dobrze:)

Paula, ciuszki fajne :)
Pajkaaa, wyniki musza byc dobre! Czekamy z Toba!
Kinga, podeslij nam troszek slonka!
Tusiu, fajnie ze zagladasz:) Ja tez zastanawiam sie co dziewczyn bo sie nie odzywaja...np u Betti

Ja czekam az Alan wstanie aby zaserwowac mu druga czesc Dyni z ziemniaczkami :)
W miedzy czasie ugotowalam juz rosolek(Maciejek sobie zazyczyl), makaron, obralam ziemniaczki. A miesko bedzie z rosolku, b jest na cwiartkach z kurczaka-tylko je przyrumienimy na patelni. Tak wiec obiadek mam z glowy.

Przed spacerkiem ok 15-16 na ktorym Alan na pewno zasnie(chce isc w porze spania, bo inaczej tez zasypia i jest rozregulowany) chce podac jeszcze jemu ddeserek, a poznie moze kleik...nie za duzo na raz? Chcialabym juz przyzwyczajac go do mniej wiecej stalych por jedzenia no i jedzenia innego niz cycus :)

Dobrego dnia babeczki!

Hej dziewczynki :happy2: witam sobotnio :happy2:
U nas dziś także słonko świeci :tak: Kacper na dworze z dziadkiem, M zaczął remont a ja już prawie ogarnęłam tyle na ile mogłam mieszkanko, została mi jeszcze łazienka :tak:
dziś na obiad robię naleśniki więc dużo roboty nie mam ;-)

Pajkaa trzymam kciuki za wyniki, na pewno będą dobre :tak:

Sylwia
co tam u Ciebie i maleństwa? wiesz już co będzie?

Beti Ty kochana to już na wylocie :-) jak się czujesz? lada dzień możesz urodzić :-) trzymam kciuki! :tak:

Marcelkowa mama od 14 marca się nie logowała na bb :-(

Ryba co u Ciebie?

Kinga to życzę aby w końcu jakiś wyjazd się udał aby słoneczko poświeciło dłużej :tak:

Royanna widzę że Alanek ma już ładnie rozszerzany jadłospis :blink: niech je na zdrowie :tak:

Miłego weekendu dziewczynki :happy2:

Witam.....ja tylko przelotem.....troche pracy mam papierkowej i mam postanowienie wkoncu ja zrobic.......
Potam zaraz nadrabiam co tam u WAS ''slychac''.............Pozdrawiam wszystkie mamusie

Joanna fajnie że zaglądasz i zawsze coś napiszesz :tak::-) znowu Ci suwaczek ciążowy zniknął :-(

U nas dziś ciepło i słonecznie to mogliśmy trochę na podwórku posiedzieć :tak: odwiedziła też nas rodzinka z 1,5 rocznym Mateuszkiem to było wesoło :-)

teraz Kacper ogląda dobranockę i zaraz spać a my z M sobie posiedzimy przed TV :tak:

Miłego wieczorku dziewczynki :happy2:

reklama
Alanek do poldnia spal 3 godzinki! Pozniej odbylismy dspacer ale krotki bo u nas zachmurzone niebo i zimno, teraz pada ddeszcz. Alankowi nie zaserwowalam deserku, ale sam kleik. Nawet zjadl. Zrobilam mu na 30ml mleczka, wiec jak na poczatek niezle, bo wyszedl gesty :) Ale zauwazylam u niego krosteczki na brzuszku i nie wiem, czy to potowki, czy reakcja na "cos"...A w dodatku moje lakomstwo bylo silne, kilka dni temu zjadlam kawalek czekolady i skaza mu sie uaktywnila, a dzis ddoprawilam pizza z zoltym serem, wiec w ciagu kilku ddni bedzie krosciatki...az mi wstyd ze mam tak slaba wole...Tylko mnie nie dolujecie wiecej ;)
Tak Paula, chce malego przekonac do jedzenia innego niz cycus. Ale na razie niech ten cycus mu zostanie w nocy i rano :) i dopóki nie pracuje to w dzien. Tylko nie wiem jak mam go poic...bo butelka nie przejdzie, niekapka nie ma ochoty brac ddo buzi...chyba tez lyzeczka :(
Jaonna, Ty nadrob zaleglosci biurowe, to bedziesz miala wiecej czasu dla nas :)
Inne dziewczyny wywialo :(((
Dobrego wieczorku...

Do góry