reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem..jestem Dziewczynki ..co sie zaloguje zeby cos skrobnac to zawsze COŚ mnie oderwie :zawstydzona/y:..dziekuje za pamiec :-)
A wiec jestem po polowkowym USG :-) wsiooo ok.. i prawidlowo.. tylko dzidzia byla pleckami odwrocona i nie bylo dokladnie widac serduszka..wiec mam wizyte za 3 tyg.. i bedzie ginek zerkal jeszcze raz :tak:..dzidzia ma 490g:-)... no i prawdopodobnie SYNUŚ :-D:-D.. od poczatku bylam nastawiona na synusia :-).. wiadomo ..ze jak sie ma juz 2 synkow ..jakas nadzieja jest na corke.. ale..no wlasnie to ale.. po poronieniu zmienia sie myslenie i nastawienie..bynajmniej u mnie sie tak stalo.. zdrowa ciąża..zdrowa dzidzia jest priorytetem.. płeć nie jest wazna..najwazniejsze jest zdrowe i donoszone dziecko ..wiec ciesze sie z synusia :-) .. nie ma jak to chlopaki..mniej problemow z nimi :-D.. zreszta po 11 latach to jakbym 1 raz byla mama ;-):-D.. Teraz licze na moich chlopakow jak podrosna ..moze mi ktorys sprezentuje wnuczke:-D..
Tusia... ciesze sie ze u Ciebie wsiooo ok :-).. problemy z rodzinka to i ja znam :baffled: męża siostry to nie pytaja mnie jak sie czuje ..tylko pada pytenie czy wiem co bedzie :baffled: jakby to bylo najwazniejsze.. odpowiadam im ze bedzie dziecko :-D .. oć cisnienie mi podnosza..ale one mowia ze teraz MUSI byc dziewczynka..:baffled: ..bo one kazda ma po dziewczynce..ale jak widze jak mi padla brzydko mowiac na glowe ta dziewczynka ich ..jak im odbija.. jaka robia konkurencje..ktora ladniejsza..ktora ma cos lepszego itp.. to mnie skreca :baffled:..no cóż .. rodzinki sie nie wybiera.. najlepiej olac i tyle ;-):-).. i Tobie tez radze :-)... moi Panowie cala trojka sie ciesza z chlopczyka :-D... poczekam jeszcze na to USG co za 3 tyg. bedzie niech jeszcze kuknie raz na plec.. bo bylo widac jajeczka ale pitolka to ja nie wiedzialam hehe i jak potwierdzi .. zaczne cos kupowac :zawstydzona/y:.. bo to taka frajda te zakupy :-).. aaaa i chyba bedzie MARCELEK :-)... Uffff ale sie rozpisalam :zawstydzona/y:
Paula.. Ty to juz prawie z górki :-D

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I KAZDA Z OSOBNA CAŁUJE :))):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia :-) bardzo się cieszę że wszystko ok i że dzidzia zdrowa to najważniejsze :tak: no i jednak synek :-) Marcelek - ślicznie :tak::-) a z serduszkiem też na pewno wszystko jest dobrze :tak: buziaki...
ja to już tak się przyzwyczaiłam że będzie chłopiec że nie chciałabym żeby się coś zmieniło ;-):-D 1 czerwca idę na usg więc zobaczymy czy płeć się potwierdzi :tak:

Royanna
może te krostki to reakcja po jakimś jedzonku, często to się zdarza jak wprowadza się nowe pokarmy...musisz poobserwować :tak:

Teraz do porodu szykuje się Beti potem Pati a następna chyba ja w kolejce :szok:

Sylwia no super !!! świetnie, ze 3 chłopaczek a imię b.ładne !! :tak::-)
masz rację, głupie gadki mnie też wkurzają !! poza tym mama z taką obstawą niczego się w życiu bać nie będzie. Pomyśl jak za kilkadziesiąt lat będziesz babcią :-D i zwrócisz się o pomoc w przemeblowaniu lub pomalowaniu mieszkania synów a nie zięciów hahaha

Paajka piekny brzunio i że ty jeszcze schudłaś ? :szok:;-)

Kubuś bidoczek tak obsypany ospa, ze go nie smaruje lecz leje tym płynem i gorączkuje !! ech... Mogłoby się to już skończyć, brrrr

Olisiek u babci na noc więc z mężulkiem dzisiaj leniu****emy ;-)

miłego wieczorku

no Sylwia świetnie ze zajrzałaś no i GRATULUJE SYNUSIA :-)

własnie czasem to tak jest ,ludzie a nawet rodzina
uprzykrzają te tak cudowne chwile.
czasem to by sie chciało nie dla siebie ale dla świętego spokoju
i pozamykania buziek innym niech by było to co chcą.
mam naprawdę dość tych głupich uśmieszków i
właśnie tego powiedzonka "musi byc dziewczynka"
ale co zrobic taki ten świat pokręcony.:baffled:

a to poza tym to wstałam dzisiaj z opryszka na wardze RATUNKU
czy moge to zasmarowac vratizolinem?
nie dość ze mam mase krostek na twarzy to i jeszcze
to a przyszła niedziele komunia :dry:

Witam....no tak jak blondynka siadzie przy kompie to tak sie dzieje....suwaczek mialam ale sie nie zminial hahhahaha.....dzis cos znowu pokombinuje....

Troche czasu bo synus znowu bawi sie w kuchnie i powyciagal wszystkie garnki hahahahhaaha

Tez czuje ta presje ''Napweno bedzie dziewczynka''.......tak mnie to wkur******.( przepraszam za slownictwo)
Czy ktos sie spytal mnie? Nie......mi wlasnie nie bedzie przeszkadzac jak bedzie drugi chlopczyk....syn sie ucieszy z brata.
No mysle ze wszystkie wiemy oco chodzi:)
No u mnie moze jutro sie okarze , chyba ze znowu poogladam plecy:)

cześć dziewczynki :-)

Royanna, Paula dziękuje za pamięć
x111.gif

ja jeszcze w dwupaku, gin powiedział, że pare dni mi zostało, mam nadzieje, że zdąże ze wszystkim co zaplanowałam przed wyjściem maluszka ;-) narazie się kulam :-)
dziecie starszy wyjsciem, skurcze przepowiadające są, ale nieregularne więc sie jeszcze nie stresuje :-)

Paula ciuszki boskie :-)
Sylwia buziole kochana :-)

pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna cieplutko :-)

jutro moja Pati kończy 16 lat i dziś zaprosiła dziadków na ciacho, torcika sama zrobiła i wyszedł jej rewelacyjnie, pyszny pewnie też będzie :-) lece przygotować obiad, troche ogarnąc i będziemy czekać na gości:-)

miłego dzionka kochane :-)

Witajcie niedzielnie:)
Betii-super ze sie odezwalas! Teraz bedziemy czekac na wiesci iedy sie rozpakujesz :)
Tusiu, Joanno, Sylwio...ja tez chcialam dziewczynke(dopoki nie dowiedzialam sie ze chlopak), cala dalsza rodzinka chciala dziewczynke i inaczej nie slyszalam ze MUSI byc corka. Nie ma co zwracac uwagi na tyakich ludzi, trzeba sie cieszyc ze dziecko zdrowe! Ja jestem teraz najszczesliwsza mamusia dwoch syneczkow i nie chcialabym tego zmienic :)
Paula, Ty tez bedziesz mamusia dwoch syneczkow i tez na pewno jestes szczesliwa, prawda?
A te krostki na brzusie mam nadzieje, ze to przegrzanie bo znikknely...bo w przypadku Alanka trudno zanlezsc alergen.

I musze sie pochawlic, ze dzisiaj Alanek SAM 2 x przewrocil sie na brzusio i to w 100% poprawnie! Jupppi!!!

Milej niedzielki kochane cioteczki!

Hwjka!Poczytałam sobie i leżę przed komputerem i obrżeram się ciachem,leje i chyba zdechnę od tego siedzenia w domu,do tego szaro i to wszystko mnie dobija.Widzę,że ktoś tu jeszcze z małopolski pozdrawiam

reklama
Do góry