reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paajka, ja stosowalam ddo pupy masc linomag i do tej pory stosuje. Buteleczke mam z TT plastikowa, bez tych szkodliwych substancji, ale powiem Ci szczerze, ze mnie rozczarowala na wyglad...jaks taka ddziwna...smoczek fajny.

Tusiu, sliczny brzusiu :) ach jak mi sie podobaja ciazowe brzuszki :)

Paula, Alanek smieszek, ale i zlosnik niesamowity. To widc w jego oczkach ;)
A o synusia sie nie martw...nadrobi straty we stracie:)

Dzastina, ddobrze ze wyniki ok:)

Pyszczku, ja Alanowi dzisiaj dalam pol sloiczka dyni z ziemniakami-byl glodny, ladnie zjadl ale doprawil cycem :)

A ja jestem zmeczona, bo dzisiaj wysprzatalam dokladne cale mieszkanko, abysmy jutro z M mieli wiecej czasu dla dzieci i siebie, potem odbylam 2 goddziny spacerek z maluszkiem, a teraz zbieram sie aby go wykapac, bo juz jego pora.

Milego wieczoru!

reklama
A ja właśnie skończyłam zmywać...godzinę stałam przy zlewie! :baffled: czasami żałuję że nie mam zmywarki :no: teraz idę uspać Kacpra to trochę odpocznę :tak:

mama05 - powodzenia w staraniach :)...
u mnie u gin wszystko ok, 9dc i pęcherzyk 12,5mm - tak więc działamy sobie :tak::tak::tak: w poniedziałek ide znowu do gin zopbaczyć jak urósł i czy już :):rofl2:

Już odpoczęłam bo Kacper nie chciał zasnąć i leżałam 1,5h :tak: zdrzemnął się w samochodzie jak wracaliśmy od lekarza i takie tego skutki :baffled:
teraz robię wafle! :-)
M ogląda walki...

No to ja Wam pokażę co ostatnio kupiłam dla Karolka :-)

tyg.jpg 1003809652_1.jpg 1003809652_2.jpg
1003809652_3.jpg 1003809652_4.jpg

i jeszcze to:

***EWA*** ___ PÓŁŚPIOCHY BEZUCISKOWE_____ 62 (1005433713) - Aukcje internetowe Allegro

***EWA*** __BODY kopertowe dł. rękaw__ HAFT__62 (1024250067) - Aukcje internetowe Allegro

:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
migr- To ciesze sie i piekny pecherzyk a do poniedzialku jeszcze ladnie urosnie:tak:;-)dzialajcie i owocnych starań;-):-Ddaj znac w poniedzialek jak urósl a moze juz bedzie po owulce;-)

Zobacz załącznik 243077 OBIECANY TŁUŚCIOSZEK
choć schudłam 3kg.:baffled:

a co do przeczucia to nic absolutnie nic :baffled:
w pierwszej ciąży byłam pewna od początku ze chłopak i jak mi powiedzieli ze dziewuszka ok.4miesiąca nie uwierzyłam za nic i potem okazało sie ze przeczucie mnie nie myliło.:tak:
z Aniołeczkiem choc nigdy sie nie dowiem tez miałam przeczucie ze babeczka.
a teraz no jakoś nic hym....................:sorry2:a ciekawośc mnie zżera :-D

śliczny brzusio :)

witam się z wami...

tusiu śliczny twój brzunio..... wcale nie taki tłuścioszek... piękniuchny:):):)

Ja również gratuluję chłopaczkom pierwszych ząbków... oby nie bolało już więcej....

U mnie ok.. wyniki ok, następną wizytę mam po @ to ginek wprowadzi mi inne leki... boję się że moja wątroba tego nie zniesie. Dziś 28 dc i jak zawsze wredoty nie ma, bo po co się bedzie spieszyć??? Lepiej mnie postresować... cholera. Dupka odstawiłam i nadal jej nie ma... brrrr. Dobra zmykam sobie jakąś kawkę wypić... buziam was kochanę..

A i dziękuję za odpowiedz na temat badań... buziam was za to. Zwłaszcza ciebie anufifi że znalazłaś chwilkę by swoim postem rozjaśnić mój umysł:):):)

Kochana bierz sobie osłonowo na wątrobę essentiale forte. Moj mąż z racji tego, ze jest po żółtaczce bierze jak ma brac wlasnie leki zawsze jest to jakaś osłona dla wątroby.

Już odpoczęłam bo Kacper nie chciał zasnąć i leżałam 1,5h :tak: zdrzemnął się w samochodzie jak wracaliśmy od lekarza i takie tego skutki :baffled:
teraz robię wafle! :-)
M ogląda walki...
moj tez :p

ja juz mowie dobranoc :)

reklama
Do góry