reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ostatnio troche zaniedbałam watek wybaczcie ale brak mi czasu na net. mąż ma urlop a dzis ostatni dzien i dopiero niedawno wrocilismy do domu.
moze dzis bede mogla troche z wami popisać.
Pozdrawiam serdecznie :)))

Witam popołudniowo niedzielnie :-)
U nas dzisiaj pogoda taka sobie, słonka nie ma ale na szczęście nie pada :happy2: za to jakoś sennie jest :confused2:
Po kościele wybraliśmy się do lasu oglądać bunkry...wczoraj i dzisiaj zostały udostępnione do zwiedzania i był taki mały piknik :tak: Kacper oczywiście zadowolony bo wszystko co wojskowe to go interesuje :tak:

Beti witaj kochana super że się odezwałaś i dobrze że wszystko ok u Ciebie :-) trzymam kciuki za szybki i lekki poród! :tak: pokoik już przygotowany dla synka? najlepszego dla córci! :-) czekamy na wieści!!! Buziaczki :*

Tusia dopiero teraz zczaiłam że to Twojego syna komunia, tak? :sorry2: co do opryszczki to mi się często robi :baffled: ale ja smaruję Zoviraxem i w ciąży też smarowałam :tak:vratizolinu nie znam :no:

Joanna trzymam kciuki za jutrzejsze usg! :tak: ciekawe czy dzidzia się ujawni :happy2:

Royanna prawda prawda jestem bardzo szczęśliwa że będzie synek :-) a jak Kacper się cieszy że będzie miał brata :-) no i nie mam problemu teraz z malowaniem pokoju możemy go urządzić typowo chłopięcy :tak:;-)
dobrze że Alanek nie ma już tych krostek :blink: no i gratulacje pierwszych samodzielnych przewrotów na brzuszek :-)

Agniechak ale Ci dobrze mąż nie dość że obiad ugotuje to jeszcze dziećmi się zajmie :-)

Pajkaa jak wyniki z glukozy?

Kinga właśnie zaniedbałaś nas :-( ale Ci wybaczamy :tak: ciesz się M póki jest w domu :tak: to pewnie miło spędziliście dzisiaj dzionek :happy2:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i życzę miłej reszty niedzieli :happy2:
Buziaki

Paula jutro pewnie wiecej mnie już tu bedzie! :)
fajnie i wam minął weekend widzę :-) cieszcie się sobą jasne! ;)

No dziś mąż ma ostatni dzień urlopu wiec korzystamy.
Teraz to odpoczywamy bo ciągle poza domem od rana.
Miłego popołudnia życzę wam! :)

hi hi to nasze forum to powinno być mamusie synusiów :-D
odkad ja tu jestem to chyba tylko Dercia urodziła sie a tak
to sami faceci.:tak:

Joasia no ciekawe co u ciebie?
Paula u mnie komunia na drugi rok
a w tym roku mam chrześniaka do komunii.
no nasze kobity dały znac co u nich jeszcze tylko
Marcelkowa mama i Agniesiak tez cos chyba dawno jej nie było
ciekawe co u nich i u Tomcia?
no buziaczki laseczki.;-)

Dzisiaj tu pusciutko :(

Tusiu, ale fajnie miec duzego synka:) tylko te uroczystosci...nie lubie za bardzo ich...a czekaja mnie chrzciny synka. Komunie chrzesniakow(a mam ich trzech-chlopcow ;) )mam "zaliczone", a w tym roku, albo nastepnym(musze sie dowiedziec), czeka mnie juz pierwsza osiemnastka:szok: bo piewrszego chlopca trzymalam do chrztu bedac w 7klasie podstawowki:szok:.
Kinga, zanidbalas;-) nas, ale wiem ze to nadrobisz:tak:, najwazniejsze, ze moglas nacieszyc sie dluzej mezem:tak:
Paula, wojskowe atrakcje sa najfajniejsze dla chlopakow. Moj Macio tez zaczyna wkraczac w ten etap...zaczyna sie strzelanie w domu:baffled: z palca;-)
Pajakaa-ja tez czekam na wiesci o glukozie
Joanna-ciekawe kto mieszka w Twoim brzuszku...
Pyszczek, Gieoska, dlaczego od kilku dni sie nie meldujecie??

Musze pochawlic mojego Alanka, ze ostatnio z zasypianiem sa mniejsze histerie...nie wiem co sie zmienilo, ale jest mniej krzyku:tak:

Zmykam spac
dobrej nocki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dzewczyny!!Pamietacie mnie jeszcze??

nie pisze bo jakos nie mam o czym...Kacper marudzi przeokrutnie ze sie wszystkiego odechciewa...poza tym jak spal do tej pory 3razy w dzien raz rano,potem spacer i po poludniu to od paru dni zrezygnowal w ogole ze spania w dzien:-(jak przespi ogolnie 2godz w ciagu dnia to jest max...ehh...wstaje miedzy 5-6 wiec chodze ciagle niewyspana...ale coz takie uroki macierzynstwa:-)

Kupilam Kacprowi spacerowke nowa ale jakos nie mam serca pozybc sie swojego buzza bo za bardzo go "kocham"i chyba pozostane z dwoma wozkami narazie:-)a na jesien planuje juz jakas lekka spacerowke nabyc:-)o czym moj m nie wie hehe:-)
Paula super ciuszki:-)

Beti kochana juz niedlugo super:-)

Sylwia gratuluje synka:-)

Royanko super ze Alanek robi postepy i slicnze zdjecia dalas... moj Kacper wczoraj jak go o 5dalam kolo siebie na materac(a mamy materac na podlodze narazie)i mi sie przysnelo to jak sie o 6obudzilam patrze nie ma Kacpra na podiszcze szukam go w lozku a on sobie lezal pod swoim lozeczkiem i trzymal sie szczebelkow...nie wiem jak on to zrobil hehe:)nicnie plakal tylko sobie gadal zadowolony

Bershka biedny Kubus...pewnie dzielnie znosi chorobe bo to dzielny chlopiec:-)

a mojego meza kuzyn bedzie mial synka i bedzie sie nazywal Karol tj Pauli synek:-)

Buziaki babeczki czytam Was caly czas i obiecuje ze bede sie czesciej odzywac...

Do góry