reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

ale mi łeb pęka !!! po fajce wodnej :zawstydzona/y::-)
wczorajszy teatr super !!! śmiech przez 2 h !!!!!!!!!!! Jeżeli tylko macie okazje to idźcie na spektakl " Szalone nożyczki" z udziałem publiczności !!! ja byłam całą rozmazana ze śmiechu z płaczem :-D:-D:-D:-D ale rezerwacje u nas trzeba zrobić min 2 m-ce przed...:eek:

u nas też deszczowo a dzisiaj Oli zaczyna naukę jazdy na rolkach :happy: bo lodowisko dopiero w połowie lipca zamrażają :eek:

a i chciałam Wam pokazać jaki Oliś był czarny jak był w wieku Kubusia. Już sobie wytłumaczycie skąd Kubuś ma taką karnację :-D

miłego....

reklama
Witam

ale mi łeb pęka !!! po fajce wodnej :zawstydzona/y::-)
wczorajszy teatr super !!! śmiech przez 2 h !!!!!!!!!!! Jeżeli tylko macie okazje to idźcie na spektakl " Szalone nożyczki" z udziałem publiczności !!! ja byłam całą rozmazana ze śmiechu z płaczem :-D:-D:-D:-D ale rezerwacje u nas trzeba zrobić min 2 m-ce przed...:eek:

u nas też deszczowo a dzisiaj Oli zaczyna naukę jazdy na rolkach :happy: bo lodowisko dopiero w połowie lipca zamrażają :eek:

a i chciałam Wam pokazać jaki Oliś był czarny jak był w wieku Kubusia. Już sobie wytłumaczycie skąd Kubuś ma taką karnację :-D

miłego....

ojejku jaki słodziaszek az się nie umiem doczekać już mojego :)

Witam wieczorkiem :happy:
Ale tu pusto...widać że weekend...

u nas po południu przestało padać i nawet słoneczko wyszło więc jednak grill się odbył :tak: ale się objadłam :-p
strasznie mnie dzisiaj plecy bolą aż siedzieć nie mogę :-(

Bershka ale Oliś śliczny bobasek :-) cudny i podobny do Kubusia tylko chyba więcej włosków miał :tak:

Spokojnej nocy dziewczynki...jeśli ktoś to w ogóle przeczyta ;-)

witam was:)
my dziś grilowaliśmy super było i dopiero po 22 wrócilismy! :-)

ładne zdjęcia dziewczynki!!!! :)
Dobranoc

Hejka :happy:
Ale puuusto...

My też dzisiaj cały dzień poza domem...rano padało więc pojechaliśmy do kościoła a potem jak przestało padać to pojechaliśmy na zamek w Czersku na Turniej Rycerki :tak: ale Kacper miał frajdę :-) a wieczorkiem ognisko i dopiero o 22 wróciliśmy do domu :tak:

jestem już trochę zmęczona tym weekendem ;-) jeszcze jutro...wybieramy się na zawody strażackie :tak: Kacper nie może się doczekać...mamy nadzieje że nie będzie padać...ech...czego nie robi się dla tych dzieci...zamiast leżeć w łóżku cały dzień ;-):-)

Miłego reszty weekendu Wam życzę :happy:
Buziaki

pokażę Wam dziewczynki mój brzuszek i kilka fotek dzisiejszych ;-)

cz2.jpg cz4.jpg cz10.jpg
cz17.jpg cz7.jpg cz16.jpg
cz5.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was kobietki 3 majowo:)

Chłopcy jeszcze w łóżku a ja męczę kawę.. Strasznie źle się czuję, brzuch mnie boli nie samowicie, to chyba znowu torbiel bo ból podobny do tego bólu gdy miałam cholerstwo.. chodzić nie mogę... jutro pojadę do ginka bo oszaleć można... ciągnie mnie całe podbrzusze.. i się zastanawiam czy do kościoła iść bo nie wiem czy wystoję... Dziś jadę na imieniny i urodziny teściowej... muszę się przyszykować psychicznie na jej głupie docinki... np. wczoraj w przeciągu godziny 6 razy mi mówiła że śniło jej się że Czarek mówił... ale ja nie dałam się sprowokować i udawałam że nie słyszę co ona do mnie mówi...a dziś będzie cała rodzina to spodziewam się że będzie jeszcze gorzej!!! brrrr nie cierpie takich nie zręcznych sytulacji....zaraz pewno też padną pytania o 2 drugie dziecko... jak ja to kocham he he he... no nic ide do wanny się szykować na tę wspaniałą imprezkę... może wieczorem wkleję wam kilka fotek mojego dzielnego chłopaka:):):)

Witam ja juz po kawie............pogoda beznadziejna , szykuje sie siedzenie w domu:(

Platam sie jeszcze w pizamie, bez pomyslu na dzisiejszy dizen, zaraz zrobie sobie druga kawe( bo zaopatrzylam sie wkoncu w bezkofeinowa)

....a..... i jeszcze suwaczek mi wcielo wiec zaraz go postaram sie zrobic.......poszperam moze tez w sukiekach ciazowy , bo w lipcu bede musiala w cos sie upakowac na wesele:)

witam

Paula fajne zdjecia:) dobrze sie bawiliscie widać!

U nas dziś bezslonecznie ale ciepło. Mieliśmy iść popływać promem po Jezioraku ale zdecydowaliśmy sie dziś na kino. Jedziemy do Olsztyna na bajkę w 3d z filipkiem :) o tych smokach! :))

Miłego dnia życzę

dzastina koniecznie do lekarza no..

reklama
Witam

Paula super się bawiliście i Ty taka rozpromieniona :tak:

Dzastina olej teściową i siądź gdzieś daleko od niej i uciekaj do ginka we wtorek obowiązkowo

Kinga my już zaliczylismy bajkę o smokach 3D "jak wytresować smoka" Super jest, czasami nudnawa ale później znowu z adrenalinką :-)

Kubulek znowu kaszle. W nocy miał atak godzinny i nic nie pomagało :-(
Dzisiaj odpukać cisza. Za to śpioszek. Dzisiaj spaliśmy wszyscy do 9.30 a wczoraj do 11 :-D:-D

Ale mamy piękny miesiąc :-) za 2 tyg moje urodzinki i M obiecał mi wyjazd do Wiednia do Pan dorf-u na zakupki ciuszkowe. Nie wiem czy słyszałyscie o tym Fashion Housie. Wybór tysiąca marek, wszystkich możliwych na świecie i za mniejsze pieniądze.

Miłego dnia choc deszczowego

Do góry