reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga my już zaliczylismy bajkę o smokach 3D "jak wytresować smoka" Super jest, czasami nudnawa ale później znowu z adrenalinką :-)
aha no to dobrze wiedzieć ;)) dzieki!
my zaraz jedziemy! Filip mam nadzieje że bedzie zajawiony heh tym bardziej że lubi kino.

narazie! :)

reklama
witam sie
mam takiego lenia,z e nic mi się nie chce :p
był u nas teść powiem Wam, ze odkąd się dowiedział, ze ten nowotwór jest uleczalny w 100% znowu stał się starym dobrym uśmiechniętym teściem :) fajnie tak na niego patrzec jak taka radość od niego bije.

Dzastina za każdym razem jak czytam posta o tych docinkach o mówieniu Czarka to mnie szlak trafia choc nie mogłam pisać bo nie miałam czasu...teraz napisze ....
mój Tomek jest z grudnia więc niemal jak Czarus i mówi tyle samo jak nie mniej choc mam kolezanke jej synek jest 3 dni starszy i pieknie mówi ....
NIE MAM ŻADNYCH KOMPLEKSÓW , a spróbowałby mi ktos coś powiedzieć to by sie dowiedział które pół dnia dłuższe , głupim uwagom nie jestem dłużna ,
NIE DAJ SOBIE ...ostatnio na discavery był program w którym mówiono ze dzieci bardziej inteligentne uczą sie wolniej, bo przyswajają naraz więcej informacji co owocuje po pewnym czasie ( to tak w skrócie bo nie chce mi sie wywodów tutaj prowadzić)
tak czy tak mój Filip mówił bardzo późno , jak zblizał sie 3 rok a dzisiaj jest najlepszy w klasie i sie nudzi na zajęciach , umie czytac , pisać i świetnie liczyc choc jeszcze tego sie nawet nie uczyli .....przez co zmieniam mu szkołe od września....
wiec BŁAGAM CIĘ ....olej te babska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aha ...mój Tomek nadal robi w pieluche....niestety cholernie boi sie nocników ....i nie zamierzam go terroryzowac nawet jak sie to nie podoba całej okolicy ....
tego lata pozbedziemy się pieluchy bez traumy ....bo wiem jak ale potrzebuje do tego pogody ...
To nasze dzieci i my wiemy co dla nich najlepsze !!!!!!!!!!!!!!!!11

JASNE!?!?!?!?!

dziewczynki pozdrawiam i ściskam każdą po kolei:)

Ostatnia edycja:
witam sie i ja..podczytuje was a nie maialam chwilki na odpisanie wiecznie cos!!pozdrawiam was wszystkie razem i z osobna,,wkleje kilka fotek derci..juz 28 skonczyla 8 miesiecy a zabka jak nie ma tak nie ma..

;-):-)

Załączniki

• DSC02226.jpg
    DSC02226.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC11064.jpg
    SDC11064.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 56
  • SDC11157.jpg
    SDC11157.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 38
  • SDC11162.jpg
    SDC11162.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 50
  • SDC11168.jpg
    SDC11168.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 56
  • SDC11206.jpg
    SDC11206.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC11211.jpg
    SDC11211.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 60
  • SDC11229.jpg
    SDC11229.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki :happy:
I weekend majowy nam się kończy...u nas dziś pogoda taka sobie troszkę pokropiło ale na zawody strażackie się wybraliśmy :tak:
a to nasz mały strażak :-)
straż1.jpg

Kiki śliczne zdjęcia :tak: Dercia jest przesłodka :-) oj będą za nią chłopaki latać :tak: ale mając taką obstawę w domu to nie wiem czy któryś ma szanse ;-)

Kinga jak Filipkowi podobał się film? chcieliśmy się wybrać z Kacprem do kina ale nie ma teraz nic innego a pomyślałam że ten film nie spodoba się mu więc jestem ciekawa jak kilkuletnie dzieci reagują na taki film?

Bershka zdrówka dla Kubusia! Oliś nie bał się oglądając ten film o smokach?
fajny prezent Ci M szykuje :tak: nie słyszałam o tym ale musi być fajnie buszować wśród tych wszystkich marek :-) tylko trzeba wziąć gruby portfel albo kartę kredytową ;-)

Joanna wybrałaś jakąś sukienkę?

Dzastina przeżyłaś imprezkę? jutro zmykaj do lekarza lepiej sprawdzić co to!

Pajkaa do dobrze że teść odzyskał humor, najważniejsze to dobre nastawienie :tak: będzie dobrze!

Anufifi pozdrawiam :-)

Miłego wieczorku dziewczynki :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula Filipowi bajka bardzo mocno się podobała:) oglądał do samego końca! :) i potem nam jeszcze opowiadał co najbardziej mu sie podobało:) wart się wybrać z dzieckiem! dużo rodzinek było z dziecmi! :tak:
fajna fotka Kacperka! :)

kiki śliczne zdjecia! :-)

Hej moje babeczki kochane...

Jakoś przeżyłam te imieniny.... nie powiem było ohydnie... wszyscy patrzyli na mojego Czarka jak na odmieńca, nikt nawet słowa do niego nie powiedział tylko go obserwowali, każdy ruch jego ręką każdy gest.. to było straszne. W końcu go wzięłam i zawiozłam do moich rodzców. Przecież to nie jest małpa w zoo..oczywiście się kilka razy poryczałam... bo nie potrafię zrozumieć dlaczego??? Przecież on jest wspaniałym dzieckiem... i dziwię się że go tak traktują.... Jakby był dzieckiem specjalnej troski...( nie obrażając tych dzieci) znów mi się płakać chce jak sobie to przypomne.. oczywiście 100 razy padło pytanie kiedy się staramy o następne dziecko... ale mój M grzecznie ich zbywał odpowiedzią.. " wszystko w swoim czasie" później poszliśmy na staw połapać rybki i udało nam się upolować 2 sumy... właśnie jeden pływa w wannie:-):-):-) będzie jutro na obiad:-)

Anufifi dziękuję ci bardzo za słowa otuchy.. ja wiem to co i ty i czuję tak samo tylko ubolewam nad tym, że mój syn jest tak traktowany... w mojej rodzinien nie ma problemu, moje siostry do niego normalnie mówią i nie pytają dlaczego ty nic nie mówisz itd... traktują go jak normalne dziecko... dziś rano np. spiewaliśmy piosenkę z Teletubis.. co prawda ja śpiewałam a Czarek mówił Lala, Po... ale to już postęp... i bardzo się z tego cieszę.. ale nikomu nie mówię bo zaraz wszyscy będą chcieli demonstracji a on nawet jak sięgo prosi to nie powtórzy...taki ma już uparty charakter i niestety ja nie mam na to wpływu.. czekam cierpliwię na dalszy rozwój sytuacji... kiedyś zacznie mówić. Nikt nie myśli o tym że mi też jest ciężko, kiedy moje dziecko wyma****e do mnie rękami i mówi coś niezrozumiale... a ja nie zawsze wiem o co mu chodzi... też bym chciała żeby mówił, żeby miec z nim kontakt... ale niestety tak nie jest i ja nie mam na to wpływu...

Reszcie dziewczyn też dziękuję... ale nie ukrywam że źle mi potwornie..

Hej moje babeczki kochane...

Jakoś przeżyłam te imieniny.... nie powiem było ohydnie... wszyscy patrzyli na mojego Czarka jak na odmieńca, nikt nawet słowa do niego nie powiedział tylko go obserwowali, każdy ruch jego ręką każdy gest.. to było straszne. W końcu go wzięłam i zawiozłam do moich rodzców. Przecież to nie jest małpa w zoo..oczywiście się kilka razy poryczałam... bo nie potrafię zrozumieć dlaczego??? Przecież on jest wspaniałym dzieckiem... i dziwię się że go tak traktują.... Jakby był dzieckiem specjalnej troski...( nie obrażając tych dzieci) znów mi się płakać chce jak sobie to przypomne.. oczywiście 100 razy padło pytanie kiedy się staramy o następne dziecko... ale mój M grzecznie ich zbywał odpowiedzią.. " wszystko w swoim czasie" później poszliśmy na staw połapać rybki i udało nam się upolować 2 sumy... właśnie jeden pływa w wannie:-):-):-) będzie jutro na obiad:-)

Anufifi dziękuję ci bardzo za słowa otuchy.. ja wiem to co i ty i czuję tak samo tylko ubolewam nad tym, że mój syn jest tak traktowany... w mojej rodzinien nie ma problemu, moje siostry do niego normalnie mówią i nie pytają dlaczego ty nic nie mówisz itd... traktują go jak normalne dziecko... dziś rano np. spiewaliśmy piosenkę z Teletubis.. co prawda ja śpiewałam a Czarek mówił Lala, Po... ale to już postęp... i bardzo się z tego cieszę.. ale nikomu nie mówię bo zaraz wszyscy będą chcieli demonstracji a on nawet jak sięgo prosi to nie powtórzy...taki ma już uparty charakter i niestety ja nie mam na to wpływu.. czekam cierpliwię na dalszy rozwój sytuacji... kiedyś zacznie mówić. Nikt nie myśli o tym że mi też jest ciężko, kiedy moje dziecko wyma****e do mnie rękami i mówi coś niezrozumiale... a ja nie zawsze wiem o co mu chodzi... też bym chciała żeby mówił, żeby miec z nim kontakt... ale niestety tak nie jest i ja nie mam na to wpływu...

Reszcie dziewczyn też dziękuję... ale nie ukrywam że źle mi potwornie..

Dzastinko przykro mi, ze musisz to przechodzić, ale na Twoim miejscu bym wzięła i pogadała solidnie z teściową raz a porządnie choćby miała sie na Ciebie obrazic.
A co na to Twój mąż?

reklama
Paula ale masz fajnego strażaka :-)

Kiki księżniczka moja ta Twoja Dercia !!!

Kinga a nie wiesz czy znowu coś leci podobnego w 3D? Sama się swietnie bawie na takich bajkach :rofl2::-)

Kubus juz mniej kaszle, moze to przelotne bylo, choć ta noc tragedia bo sie dusił kaszlem

w srodę wizyta w Krakowie i znowu mi ciarki przechodzą

Dzastina bo jak Ty nie pogadasz z teściową to ja tam przyjadę albo raczej MY z dziewczynami z forum :tak: najważniejsze, ze Ty wiesz ze Czarus to suer chłopaczek

Do góry