Dzastina za każdym razem jak czytam posta o tych docinkach o mówieniu Czarka to mnie szlak trafia choc nie mogłam pisać bo nie miałam czasu...teraz napisze ....
mój Tomek jest z grudnia więc niemal jak Czarus i mówi tyle samo jak nie mniej choc mam kolezanke jej synek jest 3 dni starszy i pieknie mówi ....
NIE MAM ŻADNYCH KOMPLEKSÓW , a spróbowałby mi ktos coś powiedzieć to by sie dowiedział które pół dnia dłuższe , głupim uwagom nie jestem dłużna ,
NIE DAJ SOBIE ...ostatnio na discavery był program w którym mówiono ze dzieci bardziej inteligentne uczą sie wolniej, bo przyswajają naraz więcej informacji co owocuje po pewnym czasie ( to tak w skrócie bo nie chce mi sie wywodów tutaj prowadzić)
tak czy tak mój Filip mówił bardzo późno , jak zblizał sie 3 rok a dzisiaj jest najlepszy w klasie i sie nudzi na zajęciach , umie czytac , pisać i świetnie liczyc choc jeszcze tego sie nawet nie uczyli .....przez co zmieniam mu szkołe od września....
wiec BŁAGAM CIĘ ....olej te babska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha ...mój Tomek nadal robi w pieluche....niestety cholernie boi sie nocników ....i nie zamierzam go terroryzowac nawet jak sie to nie podoba całej okolicy ....
tego lata pozbedziemy się pieluchy bez traumy ....bo wiem jak ale potrzebuje do tego pogody ...
To nasze dzieci i my wiemy co dla nich najlepsze !!!!!!!!!!!!!!!!11
JASNE!?!?!?!?!
dziewczynki pozdrawiam i ściskam każdą po kolei