reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Heyka
Majowka zapowiada sie cudownie, pogoda lux no i mamy juz plany zrobic grila w ogrodku:):) Juz chetni sami sie wpraszaja:):) Wiec bedzie wesoło, jakies szaszłyki upieczemy, mysle ze na słodko i na ostro, karkowke, kiełbaski, ziemniaki, pifko standard:):)
A młody spi, bo bylismy wszedzie... az mnie nogi bola ale pogoda taka ze szkoda siedziec w domkui
Paula Bardzo Ci dziekuje za kciuki za przedszkole, juz ktorys raz mi piszesz, takze bardzo mi przyjemnie........po mojowce powinna byc lista:):):)
co do imienia, na pewno wybierzecie dobrze, bo kazdy rodzic chce dla swojego dziecka jak najlepiej....
Rybcia jak tam po wizycie, pisz tu szybko
Dzastina olej wcibskich, zawsze musza o czyms gadac, uwazam ze jestem młoda osobka i masz jeszcze duzo czasu na drugiego maluszka...
Beresha gazetka, kawka, ciacho i mozna odpoczywac... bardzo ładnie
Kinga a @ przylazła? Masz smykałke młoda:):):):):)
Joanna niech dobre samopoczucie Cie nie opuszcza
Pajka ten Twoj brzuszek to raz rosnie raz maleje..... taki mały psikus
Pyszczku o taki rewelacja to nie słyszałam, fajne te kubeczki, ciekawe czy sie sprawdzaja czy tylko to kolejny "gadzet" ,masz racje jak z butli nie ciagnie to lepiej juz w ogole nie dawac, bo smoczki to nie sa najlepsze ma zeby, zgryz, mowe wiec jak nie lubi to szukaj czegos innego:) a na jakiej zasadzie ten drugi działa, bo nie kumam, ten pierwszy to na jakis przepływ dookoła ustnika a ten drugi?

Miłego.......................

reklama
Właśnie wróciłam do domu...Kacper jeszcze został z M...nawet obiad jedliśmy dziś na dworze tak cieplutko choć słonka nie ma...od 12 do 17 na dworze ale wyciąga to powietrze...nic nie robiłam a zmęczona jestem!

Idę teraz ogarnąć mieszkanie...zajrzę do Was wieczorkiem :tak:

Kacpra dopiero o 18:30 zapędziłam do domu! :blink: teraz ogląda dobranockę i je kolacje...zaraz kąpanie i spać! :tak:

Bershka bardzo ładny balkonik :tak: super miejsce do wypoczynku :-)

Kinga a jak tam u Was balkon już wyremontowany?
przesłałam Ci na pw linka z moim profilem na facebooku :tak:

Dzastina wszędzie jest za dużo dzieci i brakuje miejsc a u Was za mało :eek: ale to dobrze przynajmniej jesteś spokojna że Czarek dostanie się do przedszkola :tak:

Joanna a Wy macie już jakieś typy imion dla maluszka?

Kindzia miłego grillowania :-) my też planujemy grilla ale czy pogoda dopisze to nie wiem :confused: poza tym jedziemy z Kacperkiem na Turniej Rycerski na zamku w Czersku Oficjalna strona zamku w Czersku a w poniedziałek na zawody strażackie :tak: Kacper uwielbia strażaków więc będzie miał frajdę :tak: ale to jeszcze wszystko zależy od pogody...

Tusia odezwij się bo się zaczynam martwić...:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heja :)
Ja tylko na chwilke bo padam z nog.
Bylismy u lekarza i nasza dr zamiast tylko Alana przebadala cala nasza trojke(mnie i Macia dodatkowo, bo akurat wrocil z przedszkola i po mnie zajechali do dr). Alanowi nic nie jest. Kompletnie:eek: oskrzela i gardlo czyste, kaszel minal(albo go nie bylo i byl udawany)a i kataru nie widac...Dr stwierdzila, ze prawdopodobnie bylo to przeziebieniowe i mam malemu podac kika dni witamine C. Ale przynajmniej go obejrzala, powiedziala do ktorego okolisty isc(bo wczesniej zapomnialam, ze powinnam:szok:) i dala recepte na Bebilon Pepti 2, ale zaznaczyla, ze Alan pewnie nie bedzie chcial go pic, ale do kaszek na gesto sie przyda. Za tydzien zastartujemy z kaszkami pewnie, akurat skonczy 6miesiecy. Acha zeby mu nie ida, wiec Gosiu-nie tylko Ty masz marude:baffled:;-). Hmm wlasciwie Alan to bardzeiej zlosnik niz maruda...i krzykacz. A tak to duzo sie smieje :tak:
Macius zdrowy, a ten kaszel(nawet mokry) to moze byc alergiczny:baffled:
A ja mam mocne zapalenie gardla i strun glosowych-dzisiaj z kazda minuta tracilam glos i teraz prawie nie mowie, tylko szeptem i to z wysilkiem:szok:. Ale antybiotyku mi nie dala, sol emska do inhalacji, wapno musujace, potem wszytsko razem wypic i tabletki tymianek-podbial.
Tyle co u mnie. Odezwe sie jurto, bo chlopaki dopiero posneli i ide robic kolacje.

Rybko, Tusiu, napiscie co u Was!!!

Dobrej nocki kochane cioteczki!!!

kindzia u mnie już 5d.c.
Paula balkon robimy teraz w maju. dzieki za linka do facebooka ;)

Miłego wieczorku laseczki
ja narazie uciekam do meża! ;D

Royanna dobrze że chłopaki zdrowe :tak: a Tobie życzę szybkiego odzyskania głosu i powrotu do zdrowia! dlaczego musisz z Alankiem iść do okulisty?

Ja dzisiaj bawiłam się trochę aparatem :-) oto kilka z moich zdjęć:

t1.jpg t2.jpg t3.jpg
t4.jpg t5.jpg t6.jpg

Paula balkon robimy teraz w maju. dzieki za linka do facebooka ;)
Kinga dzięki za zaproszenie ;-):-)

Miłego wieczoru i spokojnej nocy dziewczynki :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam późnowieczorowo.

Dzisiaj było tak cieplutko u nas, że aż nie chciało się wracać do domu i przesiedziałam tak długo jak się dało u rodziców na ogródku.

Royannka, fajnie, że chłopaki zdrowe, a Tobie życzę szybkiego powrotu do formy.
Bershka, tarasik bardzo fajny, ja czekam, aż M wróci do domu i zrobi porządek na naszym balkonie.
Paula, fajne zdjęcia.

Ja po wizycie u gina jestem zadowolona i na pewno spokojniejsza. Dzidzia ładnie rośnie, od samego początku w parze z suwaczkiem. Jest straszną wiercipiętką, nie dało posłuchać spokojnie swojego serduszka, ale trochę usłyszałam, zobaczyłam i jest O.K. Ginek próbował podejrzeć co ma między nóżkami, ale jeszcze nie widać zbyt dokładnie, poza tym uciekało. Na początku czerwca mam mieć USG połówkowe i wtedy dowiemy się już na 100%. Przez miesiąc przytyłam całe 20 dkg a od początku ciąży 1,20 kg więc jak na razie jest dobrze. Niestety nabawiłam się grzybka, niegroźnego, ale lekarz uznał, że będziemy go leczyć. Ponoć takie stany są dość częste u ciężarnych co spowodowane jest zwiększoną wydzieliną, a ja w dodatku jestem na luteinie dopochwowej 2x2 i to też mogło mieć duży wpływ.

Dobranoc.

reklama
Do góry