reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej laseczki:-)

GRATULACJE! Super! :-)

Gosiu śliczny Kacperek :-) taki aniołek co Ty opowiadasz że on niedobry ;-)
Paula on wczoraj wlasnie byl grzeczny normalnie jak nie moje dziecko...chcialabym aby juz tak zostalo...
witam porannie

pogoda nijaka nic sie nie chce :/ bywa i tak no nie

Rybka fajnie ze sie odezwałaś! :) widzę że twoj Filip tak samo czesto choruje jak moj ;) pozdrawiam

Zaloguj się | Facebook
Ktoś może jest na facebook?
ja mam facebooka:-)

Royanka odezwij sie po lekarzu...

reklama
Witam
Natrzaskałyscie stron, tak ze spora lekturka do czytania:):):) Jak mi młody pozwoli to poczytam, tyle co zerknełam:
Rybka wow u Cibie juz 16tc ale zleciało, jednak u kogos to szybciej ta ciaza przebiega, dobrych wynikow jutro
Pyszczku ne wiem czy Sebulek nie za malutki na bidon, czy sobie poradzi z rurka i zaciaganiem napoju, a dlaczego juz chcesz zrezygnowac z buteleki ze smokiem? Przeciez sa takie same jak do mleka tylko mniejsze.. Wode Remik pił tylko w upały, inaczej nie dało rady.
A tak to ma mase soki z bobofruta kupowałam i rozcieczałam poł na pól z woda przegotowana
Maciusiowi i Filipkowi gratuluje przedszkola, Royanna to dobrze ze ze dostał sie tam gdzie chciałas:) u mnie lista na poczatku maja ma byc, byłam wczoraj i jeszcze nie ma
Chorowitko zdrowka!!!! i BUZIAKI!!!
Paula nie wiem czy dobrze doczytałam ale jak cos przekreciłam to popraw,
starszy Kacper Karol a młodego chcesz nazwac Karol Kacper? zdecydowanie odradzam, po pierwsze ta sama litera, imiona tez takie same tylko naprzemian, a nazwisko tez bedzie takie samo,adres tez taki sam, moga wystapic kłopoty w identyfikacji, papierach, szkole itp
Kacper Karol to sa imiona starszaka, jego własnosc, skad wiesz ze jak bedzie miał np. 25lat i stwierdzi ze Kacper jest takie "mało powazne" i bedzie wolał posługiwac sie drugim imienie Karol bo bardziej "dostojnie i powaznie" zamykacie mu ta furtke...
Czysto teoretycznie proponuje: moze zestawy na ta sama litere
Michał Maksymilian (do Kacperka bardzo podoba mi sie Michaś)
Mateusz Marceli
Antoni Aleksander
Jeremi Jakub
Ksawery Kamil?

Miłego.......................

Ostatnia edycja:
Witam was kochanę..

Nie udzielam się zbyt często ale czytam was codziennie...
U mnie prawie wszystko ok. Piszę prawie bo ze mną nie najlepiej.. mam dość tych głupich pytań od moich znajomych " A co wy o drugie dziecko się nie staracie? Już czas póki jesteś młoda itd..." mdli mnie jak słyszę te ich głupie teksty. A nie będę się wszystkim zwierzać... raniąmnie strasznie takie głupie docinki...wracam do domu i ryczę. I mimo że M mnie wspiera i dodaję mi otuchy to ja i tak sie przejmuję...
Jeśli w tym cyklu nic się nie uda a na pewno się nie uda to jedziemy do Poznania na badania. Zobaczymy.. co z tego wyjdzie. Niech mi porobią badania i bo tak troszkę czuję że ginek mnie spławił duphastonem. Bo ja czuję że ze mną jest coś nie tak... Teraz sięstaraliśmy ale owulacji nie było... brak śluzu tempka nie podskoczyła.. aż się zastanawiam czy wogóle łykać Dupka... bo niby nie zaszodzi ale to lek i moja wątroba się kiedyś odezwie.... nie wiem co robić.

Pozdrawiam was wszystkie kochane moje, pewno jeszcze dziś się odezwę bo jestem jeszcze w domku..I nie pracuję dziś...
Paula to już 25 tydzień... ale ten czas leci... o ja cie:)

Okruszynko 10 lat to sporo w jednej firmie, w dzisiejszych czasach! :tak::-) Także nic tylko się cieszyć że ta praca Ci odpowiada :)

Kindzia nie nie ja jeszcze nie chcę Sebkowi dac bidonu z rurką, tylko może coś takiego
KUBEK 360 NIEKAPEK MINI 210ml 9m+ LOVI * 1/621 (1002188832) - Aukcje internetowe Allegro
a jeszcze podobają mi się te kubki - ale to już tylko do użytku w domu i z moją pomocą ;-) EKO BABY Sklep - Pozostałe
Kindzia a dlatego szukam czegoś podobnego dla Sebka, bo on jest tylko na cycu i wcale nie chce butelki, jak czasem musi wypić z butelki moje ściągnięte mleko (podczas mojej nieobecności) to M z nim walczy pół godziny żeby chociaż odrobinkę wypił :sorry: więc pomyślałam że może już go nie będę z butli uczyć na siłę, tylko z takiego niekapka jak ten Lovi z linka, lub z tego doidy cup :)

witam sie i ja
odespałam dzisiaj wczorajsza wycieczkę :) czeka mnie dzisiaj troszkę roboty a jutro wybieram się do kina :))
życzę miłego czwartku :)

Paajka laseczka i brzunio piekny a tło na drugim miejscu ale tez śliczne

Gosiu ale piekny synio

Kindzia tak myślisz, ze moga byc kłopty z Karol -Kacper hm.... tak sobie teraz mysle, ze my wszyscy posługujemy sie 1 imieniem tylko i bedzie w domu Karolek i Kacperek a drugie imie w sumie jest bardziej tylko jako pamiatka po rodzicach lub braciszku.
Ale nie twierdzę, ze nie masz racji. Za 25 lat Kacperek nie wybierze imienia braciszka tylko ewentualnie inne a Kacper to bardzo ladne biznesowe imie :tak:

Oli z ospy schodzi :tak: w poniedziałek idzie do przedszkola. HUURRAAA !!!!! Juz nie wiem jak go mam zajmować w ciagu dnia.

Zrobie Wam dziewczynki zdjecie tarasu jaki zrobil mi M we wtorek. W tej chorobie spedzamy tam cale dnie ;-)

Buziaki

DZIEŃ DOBRY:-)
Ogólnie odkąd mała się urodziła siłą rzeczy synek stał sie bardziej samodzielny. sam sie kąpie, scieli łóżko, sprzata po sobie. A potem przychodzi po pochwałę "Mamusiu ładnie Ci pomagam??" I to jest najsłodsze!!!!
uroczoooooo:-)
zdjecia Kacpra sprzed chwili...on w akcji razem z chrupkami::-)
słodko zajada:-D
Macius dostal sie do przedszkola tego co chcialam :tak::-D
jupiiii gratulacje:-D
witam sie dziewczynki
byłam dzisiaj na wycieczne mieliśmy zaplanowany Szczyrk, ale jak tam wjechalismy to po 20 minutach stamtąd pojechaliśmy i udaliśmy się do Cieszyna tam oczywiście cudnie :)
i dziewczynki jestem taka z siebie dumna weszłam na wieżę w Cieszynie:p
to foteczka jedna z wielu :p
jakie piękne kwiatki i ty promieniejesz:-)super:tak:

Oli z ospy schodzi :tak: w poniedziałek idzie do przedszkola. HUURRAAA !!!!! Juz nie wiem jak go mam zajmować w ciagu dnia.

Zrobie Wam dziewczynki zdjecie tarasu jaki zrobil mi M we wtorek. W tej chorobie spedzamy tam cale dnie ;-)

Buziaki
suuuuper:-)ps.tak tak czekam na zdjątko:-)

Co do imion ja mam sobie fajnie zrobione:-pobaj synkowie mają na drugie imie Adam a dlaczego bo pamiątka po M bynajmniej zawsze zostanie coś po rodzicu chociaż jednym(córcia miała mieć po mnie imie)i nie widze nic w tym dziwnego a dumnego bardziej:-)posługuje się bardziej pierwszym imieiem szczerze moje drugie to bardziej w książeczce rumoskiej jest wypisane czy w dowodzie niż ogólnie używane hmm jednym słowem niepotrzebne to drugie ale jak można dać to skorzystałam z tego aby właśnie była taka pamiątka:-)

reklama
Paula nie wiem czy dobrze doczytałam ale jak cos przekreciłam to popraw,
starszy Kacper Karol a młodego chcesz nazwac Karol Kacper? zdecydowanie odradzam, po pierwsze ta sama litera, imiona tez takie same tylko naprzemian, a nazwisko tez bedzie takie samo,adres tez taki sam, moga wystapic kłopoty w identyfikacji, papierach, szkole itp
Kacper Karol to sa imiona starszaka, jego własnosc, skad wiesz ze jak bedzie miał np. 25lat i stwierdzi ze Kacper jest takie "mało powazne" i bedzie wolał posługiwac sie drugim imienie Karol bo bardziej "dostojnie i powaznie" zamykacie mu ta furtke...
Czysto teoretycznie proponuje: moze zestawy na ta sama litere
Michał Maksymilian (do Kacperka bardzo podoba mi sie Michaś)
Mateusz Marceli
Antoni Aleksander
Jeremi Jakub
Ksawery Kamil?
Kindzia dziękuje Ci za propozycje ale jakoś żadne z tych imion nie pasuje mi do mojego synka ;-) co do tego że będą się mylić to mało prawdopodobne, bo zazwyczaj używa się tylko pierwszego imienia...owszem zdarza się że ktoś używa drugiego imienia ale raczej bardzo rzadko...powiem Ci że mam braci ciotecznych co mają na imię Mateusz Piotr i Piotr Mateusz i nigdy nikt ich nie mylił...wiem że chodzi Ci również o te same litery ale przecież Kacper i Karol to 2 różne imiona więc nie widzę problemu w przyszłości.

Kindzia tak myślisz, ze moga byc kłopty z Karol -Kacper hm.... tak sobie teraz mysle, ze my wszyscy posługujemy sie 1 imieniem tylko i bedzie w domu Karolek i Kacperek a drugie imie w sumie jest bardziej tylko jako pamiatka po rodzicach lub braciszku.
Ale nie twierdzę, ze nie masz racji. Za 25 lat Kacperek nie wybierze imienia braciszka tylko ewentualnie inne a Kacper to bardzo ladne biznesowe imie :tak:

Bershka dziękuję i popieram to co napisałaś :tak::-)

Do góry