reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny myslicie że branie folika ma wpływ jakis na zaciążenie ? ja sobie odpuściłam ale chyba warto abym zaczeła znowu łykać i tym razem regularnie.

reklama
hej,
juz ktorys raz pisze i mnie wyrzuca. A takiego meeega dlugiego posta napisalam do kazde z was osobno:)
Teraz napisze tylko ze u nas w miare ok, Alan nie wyglada na chorego i az glupio mi isc z nim do dr, ale niech go zbada.
Co do imienia: maciej ma drugie po mezu, ja chcialam aby Alan mial drugie tez po mezu albo po bracie(cora miala miec po mnie) ale jakos mi wszyscy odradzali i ja sie zgodzilam bo glupia bylam!!! Ale ma drugie tak jak pierwotnie mial miec na pierwsze: Michal.
Dobrago dnia, napisze wiecej wieczorkiem!

Tusia a Ty nie miałaś mieć wczoraj wizyty u gina? pisz szybko jak tam dzidzia i jak wyniki? wszystko oki?

Agnieszka.kk witaj :-) co tam u Was? jak pogoda?

Kinga to dobrze że Filipek zdrowieje :tak: udanych zakupów życzę! :blink: folik powinno się brać co najmniej na 3 miesiące przed zaciążeniem :tak: ale ja przed Kacperkiem nie brałam dopiero jak dowiedziałam się że jestem w ciąży i mam zdrowego synka, potem jak się staraliśmy to już brałam cały czas więc przez jakiś rok w sumie :tak: jednak wpływu na samo zaciążenie wydaje mi się że nie ma, ale jak się staracie to warto brać :tak:

Gosia, Kinga ja też mam konto na facebooku ale w sumie z niego nie korzystam tylko dopisuje znajomych jak mnie zaproszą ;-):tak:

Kindzia cały czas trzymam kciuki żeby Emek dostał się do przedszkola!

Gosia a Wy składaliście papiery elektronicznie tak? i co są już wyniki?

Dzastina wiem że takie uwagi mogą boleć, jednak ich nie unikniesz bo ludzie są wścibscy niestety...myślę że jak raz im odpowiesz że to nie ich sprawa to więcej nie zapytają! dobrze że masz wsparcie w M :tak: jeśli uważasz że trzeba zrobić specjalistyczne badania to nie zastanawiaj się, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc :tak: trzymam kciuki żeby jednak było wszystko ok i się w końcu udało! :tak:
a jak Czaruś idzie od września do przedszkola?

Okruszynko ja też pracuje już 10 lat w jednej firmie :-) 10 lat minęło w styczniu :tak: i jedyny minus to taki że niestety mam daleko do pracy :-( wiadomo że zawsze mogłoby być lepiej ale nie ma co narzekać...w dzisiejszych czasach! :tak:

Pyszczku no ciekawe czy Sebuś szybciej załapie picie z niekapka niż z butelki? :blink: chociaż moim zdaniem jest jeszcze troszkę za mały na kubeczek ale to tylko moje zdanie ;-) bo niby są kubeczki od 6 miesiąca :tak: życzę powodzenia :tak::-)

Pajkaa odpoczywaj odpoczywaj póki możesz ;-):tak: a na co wybierasz się do kina?
też bym się wybrała ale nie wiem czy coś fajnego grają teraz...

Bershka dobrze że Olisiowi ospa przechodzi :tak:oczywiście czekamy na zdjęcia tarasu i Wasze :-) no i tuniczkę miałaś nam pokazać ;-)

Royanna dobrze że już dobrze się czujecie :tak: na pewno nie zaszkodzi jak dr zbada Alanka :tak:daj znać jak po wizycie!

Patrysiu fajny pomysł z tym drugim imieniem po tatusiu :tak: i jakbyś miała patrzeć na to że mogą używać w przyszłości drugiego imienia to byś miała 3 Adamów w domu ;-):-D jednak myślę że tak się nie stanie...:happy:

A ja kupiłam ostatnio kilka ubranek dla Karolka tylko muszę je jeszcze poprać i uprasować :tak::-)

Dobra zmykamy na dworek bo szkoda pogody ;-):tak:
Miłego dnia :happy:

Ostatnia edycja:
no i proszę ;-)

hej,
juz ktorys raz pisze i mnie wyrzuca. A takiego meeega dlugiego posta napisalam do kazde z was osobno:)

jak grochem o scianę !!! :-D
już pisałam tyle razy, ze jak coś się takiego dzieje to szybko ctrl i Z i macie posta spowrotem :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula tak.. Czaka zapisałam już do przedszkola.. od września idzie. Tylko problem w tym że jest mało dzieci i nie wiedomo czy się uzbiera 25 dzieciaczków. Jeśli tak to będzie ono za darmo a jeśli nie to będziemy musieli 50 zł miesięcznie płacić... ale to nie są duże koszty. Mi chodzi tylko i wyłącznie o kontakt z rówieśnikami...A no i to nie jest takie normalne przedszkole typu 8 h tylko 5 ale dobre i to :) dobra zmykam do kuchni, dziś na obiad krupnik i placki ziemniaczane:) mniam mniam:)

Witam w ten PIEKNY dzien.....
Paula....no tak wybor imienia to nie lada wyczyn:)
Kinga ...wydaje mi sie ze nie , ma on wplyw na rozwoj cewy nerwowej
Patrys ...u mnie synek tez drugie imie ma po Tatusiu
Bershka.......taraz jak marzenie:)
Ja juz nastawiona na dluugi weekend..........usiechnieta i zadowolona....do wieczorka

reklama
Do góry