Tusia a Ty nie miałaś mieć wczoraj wizyty u gina? pisz szybko jak tam dzidzia i jak wyniki? wszystko oki?
Agnieszka.kk witaj :-) co tam u Was? jak pogoda?
Kinga to dobrze że Filipek zdrowieje
udanych zakupów życzę!
folik powinno się brać co najmniej na 3 miesiące przed zaciążeniem
ale ja przed Kacperkiem nie brałam dopiero jak dowiedziałam się że jestem w ciąży i mam zdrowego synka, potem jak się staraliśmy to już brałam cały czas więc przez jakiś rok w sumie
jednak wpływu na samo zaciążenie wydaje mi się że nie ma, ale jak się staracie to warto brać
Gosia, Kinga ja też mam konto na facebooku ale w sumie z niego nie korzystam tylko dopisuje znajomych jak mnie zaproszą ;-)
Kindzia cały czas trzymam kciuki żeby Emek dostał się do przedszkola!
Gosia a Wy składaliście papiery elektronicznie tak? i co są już wyniki?
Dzastina wiem że takie uwagi mogą boleć, jednak ich nie unikniesz bo ludzie są wścibscy niestety...myślę że jak raz im odpowiesz że to nie ich sprawa to więcej nie zapytają! dobrze że masz wsparcie w M
jeśli uważasz że trzeba zrobić specjalistyczne badania to nie zastanawiaj się, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
trzymam kciuki żeby jednak było wszystko ok i się w końcu udało!
a jak Czaruś idzie od września do przedszkola?
Okruszynko ja też pracuje już 10 lat w jednej firmie :-) 10 lat minęło w styczniu
i jedyny minus to taki że niestety mam daleko do pracy :-( wiadomo że zawsze mogłoby być lepiej ale nie ma co narzekać...w dzisiejszych czasach!
Pyszczku no ciekawe czy Sebuś szybciej załapie picie z niekapka niż z butelki?
chociaż moim zdaniem jest jeszcze troszkę za mały na kubeczek ale to tylko moje zdanie ;-) bo niby są kubeczki od 6 miesiąca
życzę powodzenia
:-)
Pajkaa odpoczywaj odpoczywaj póki możesz ;-)
a na co wybierasz się do kina?
też bym się wybrała ale nie wiem czy coś fajnego grają teraz...
Bershka dobrze że Olisiowi ospa przechodzi
oczywiście czekamy na zdjęcia tarasu i Wasze :-) no i tuniczkę miałaś nam pokazać ;-)
Royanna dobrze że już dobrze się czujecie
na pewno nie zaszkodzi jak dr zbada Alanka
daj znać jak po wizycie!
Patrysiu fajny pomysł z tym drugim imieniem po tatusiu
i jakbyś miała patrzeć na to że mogą używać w przyszłości drugiego imienia to byś miała 3 Adamów w domu ;-)
jednak myślę że tak się nie stanie...
A ja kupiłam ostatnio kilka ubranek dla Karolka tylko muszę je jeszcze poprać i uprasować
:-)
Dobra zmykamy na dworek bo szkoda pogody ;-)
Miłego dnia