reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam sie dziewczynki
byłam dzisiaj na wycieczne mieliśmy zaplanowany Szczyrk, ale jak tam wjechalismy to po 20 minutach stamtąd pojechaliśmy i udaliśmy się do Cieszyna tam oczywiście cudnie :)
i dziewczynki jestem taka z siebie dumna weszłam na wieżę w Cieszynie:p
to foteczka jedna z wielu :p
102l6qp.jpg
Sliczna! I Ty taka promienna :)))

reklama
macius dostal sie do przedszkola tego co chcialam :tak::-d
GRATULACJE! Super! :-)

Gosiu śliczny Kacperek :-) taki aniołek co Ty opowiadasz że on niedobry ;-)

Pajkaa super że wycieczka udana...zdjęcie super a Ty faktycznie bardzo promienna :tak::-) dlaczego ze Szczyrku wyjechaliście?

Paula kiedy wozio kupujesz??super ze glukoze masz dobra...kurcze jak to leci jeszcze troche i ty bedziesz miec Karolka przy sobie:-) mojego meza kuzyn tez bedzie mial dziecko i jak plec poznaja i jak bedzie chlopiec to tez bedzie Karol...

A ja dla Kacper kupilam wozeczek:-)i pare zabawek edukacyjnych aby troche odczepil sie od moich rak hehe...jak przyjdzie wszystko to wkleje wam conieco:-)o ile chcecie:-)
Gosiu postanowiłam że nie kupuje nowego głębokiego wózka a zainwestuje później w jakąś lepszą spacerówkę :tak: no chyba że jeszcze zmienię zdanie ;-)
no i oczywiście pochwal się zakupami dla Kacperka :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pyszczku z tym odpoczywaniewm w pracy to oczywiście w cudzysłowiu. Odpoczywam fizycznie mam pracę biurową i nie nalatam się tak jak w domku. Ale psychicznie jest mi ciężko bo oczywiście myślę jak tam dzieciaczki......................... Pracuję tam już prawie 10 lat także nie było mi tak ciężko wracać nie ma jak to stare śmieci:-):-):-)
Wody niestety moja dama nie chciała pić. Podaję jej herbatki Hipa i soczki.
natomiast synek bardzo lubi wodę.

Gosia co do tego że jedno jest aniołkiem a drugie diabełkiem to u nas też sie sprawdziło tyle że synek był diabełkiem a mała jest aniołkiem.
A zobzczysz ąe jak mała pójdzie do przedszkola to będzie Ci dużo łatwiej. Z jednym napewno bardziej odpoczniesz.
Co do zasypiania to u nas od początku małą usypiałam w wózku. mam problemy z kręgosłupem i nie chciałam jej przyzwyczajać do rąk. Natomiast po kąpieli zawsze kładłam do łóżeczka i zasypiała sama i tak jest do tej pory, z tym że w ciągu dnia jak zasnie w wózku to przekładam ją do łóżeczko bo się boję że się p[odniesie i wypadnie.

Royanko gratuluję dostania się do przedszkola. A co tam u lekarza? Chyba miałaś iśc dzis z małym?

(...)
Royanko gratuluję dostania się do przedszkola. A co tam u lekarza? Chyba miałaś iśc dzis z małym?
Dziekuje :)
Nie, do lekarza idziemy jutro. Na szczescie temperatura Alanowi opadla, kaslania tez nie slysze, ale katarek chyba gleboko jest...albo ja jestem przeczulona:sorry:
Za to mnie gardlo bardzo boli az chrypie-powiem dr aby mi zajrzala tam :tak:

Witam po dłuższej nieobecności.
Zaglądam tu bardzo często, ale nie piszę bo jakoś weny brak.
Jutro mam wizytę u ginka i oczywiście bardzo się cieszę, ale i stresuję czy aby na pewno wsio O.K. zwłaszcza, że teściowa daje się ostatnio we znaki a ja się tylko wkurzam i stresuje. Powiedziałam sobie DOŚĆ, op***m teściówkę na całej linii, poskarżyłam się M i mam chwilę spokoju (w końcu to ona jest u mnie a nie odwrotnie).

Macius dostal sie do przedszkola tego co chcialam :tak:
A składaliście wniosek do jakiegoś innego przedszkola, czy tego samego co w zeszłym roku? Mój Filip też w tym roku się załapał i jestem mega zadowolona.:-):-):-)

Royannko, zdrówka dla Alanka i dla Ciebie.

Filip też ostatnio zaczął nam troszkę chorować. Po długiej przerwie a dokładniej po roku odwiedziliśmy naszą pediatrę. Na szczęście to nic poważnego.

Dzień dobry :)

Miłego dnia dziewczynki :)

U nas pogoda dziś pięknie się zapowiada :-) słoneczko pięknie świeci od rana slonce.gif zatem i Wam życzę dużo słoneczka! :tak:

Ryba fajnie że jesteś :-) zaglądaj częściej tzn pisz częściej :tak: trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u ginki! daj znać jak już będziesz po :tak:
gratulacje dla synka że dostał się do przedszkola :-) i zdrówka dla niego!

Kinga a jak tam Filipek? zdrowieje?

Royanna zdrówka dla Alanka i dla Ciebie! a Macio zdrowy?

Pozdrawiam pozostałe dziewczynki :happy:
Buziaki

reklama
Paula witaj:)
Filip powoli dochodzi do pełni zdrowia, jeszcze troche ma kaszel no ale to juz kwestia paru dni mysle i bedzie okej.

u nas troche pochmurno ale zcieplutko :)
dziś dzień zakupów mamy

MIŁEGO DNIA!:happy:

Do góry