R
rouż
Gość
Ladne zdjeciaFotoblog duet.flog.pl ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA kto ma ochotę
Tylko pozazdroscic talentu
A ten mleczyk wsrod trawy jest taki ladny))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ladne zdjeciaFotoblog duet.flog.pl ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA kto ma ochotę
OKRUSZYNKA odpukać wszyscy zdrowiu nas dobrze braciszki cieszą się sobą nawzajem ogólnie nie mam dużo roboty przy nich tak więc jest dobrzeDominiś daje niekiedy popalić no ale chłopak rośnie to i więcej energi maa jak u ciebie masz dużo roboty przy dzieciaczkach;-)
Paula,Okruszynka moj Kacper jest taka maruda ze czasami mam dosc...poprost nie wyrabiam jak od rana do wieczora marudzi...i dobija mnie to usypianie na rekach do spania:-( jeszze wieczorem zasypia przy butli ale w dzien jest masakra... Majka tez jakas taka niegrzeczna sie zrobila aby ja ubrac musze stoczyc wojne...myslalam ze marudzenie Kacpra to wina zebow ale przeciez on marudny jest od poczatku wiec juz uswiadomilam sobie ze on taki poprostu jest/...
U nas tak ;-)(...)
Gosiu no niestety niektóre dzieci są bardziej marudne inne to aniołki, mówią że jak jedno było grzeczne to z drugim będzie odwrotnie...ciekawe czy ta reguła się sprawdza?
(...)
Gosiu, moj Maciek to tez teraz jest "ciezki". Wszystko na nie! Nawet jakby chcial powiedziec ze tak, zgadzam sie itd, to dla przekory jest "nie". I tez o wszyszko sprzeczki: ubranie, kapiel itd. Taki urok tych dzieciaczkow. A ze Kacperek marudek...moze mu minie. Alanek to zlosnik i tez mam nadzieje ze minie...
Fotoblog duet.flog.pl ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA kto ma ochotę
no wlasnie tez ostatnio zaczelam sie powaznie zastanawiac nad powrotem do pracy tylko ze w moim przypadku musze szukac sobie jakiejs nowej pracy...tak mnie oni psychicznie wykanczaja ze praca bedzie dobrym rozwiazaniem...tylko ze teraz nie mam mozliwosci zostawic ich pod kogos opieka..najwczesniej we wrzesniu jak Majka pojdzie do przedszkola a Kacper podrosnie bo nie sadze ze ktos da rade wytrzymac z taka zrzeda...Gosia ja doskonale Cię rozumiem, ale może to tylko kwestia gorszych dni i minie. ja teraz pewnie inzczej na to wszystko patrzę bo odkąd wróciłam do pracy to nie jestem taka "zmęczona dziecmi" mam więcej zapału i cierpliwości dla nich bo w pracy odpoczywam...........i jeszcze mi za to płacą. Ale jak siedziałam w domku też miałam takie depresyjne dni...........................Trzymaj się cieplutko będzie dobrze.
u mnie tez sie sprawdzila...Majka aniolek byla za to Kacper diabelek...Wynik glukozy 104 mg/dl normy 70-110 więc dobrze :-)
Gosiu no niestety niektóre dzieci są bardziej marudne inne to aniołki, mówią że jak jedno było grzeczne to z drugim będzie odwrotnie...ciekawe czy ta reguła się sprawdza?