reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royannko dzięki :-) najlepsze jest to że ja nic nie zauważyłam, jakichś szczególnych objawów wychodzenia zębów (jak na razie :sorry2:). A co do jabłuszka to u nas pierwsze będzie w weekend majowy! Wtedy Sebuś będzie miał 5,5 misiąca, czyli tak jak teraz Twój Alanek :)

Kinga u nas w Lublinie za przedszkole prywatne trzeba dać co najmniej 800 zł :baffled:

Bershka najwaniejsze że Kubuś nie cierpi :tak: Buziaki dla Was!

reklama
pyszczek no i sie nie dziwie że tam takie są ceny bo Lublin ma ponad 350tys mieszkańców a Iława ma ponad 32tysiące. Jest różnica no nie.

Kinga moj Olusiek chodzi do państwowego i tez ma te wszystkie rzeczy, które Ty wymieniłaś i płącimy ok 270 zł/mc( zalezy czy chodził caly miesiac czy nie) za 3 posiłki i w tym te rytmiki, karate, gimnastyka korekcyjna, basen ktory placi sie tylko 13,60 na poł roku za przewoz dzieci, angielski, taniec...
Tylko nam rodzicom kazali wybrać góra 3 rzeczy dla dzieci żeby nie obciązać ich dodatkowymi zajęciami bo i tak od 5 r. ż muszą niestety być bardziej zdyscypilonowane w przedszkolu a teraz pani dyrektor mówila, ze mają się bawić i cieszyć dzieciństwem. Olusiek chodzi na angielski, basen i rytmikę. A 6 maja jadą do muzeum chleba wyrabiać chleb :-D Kubuś zapisany jest do prywatnego ale cena bardzo podobna ale jakie zajecia bedzie miec tego jeszcze nie wiem. To te przedszkole .:przedszkole Niepubliczne Kubusia Puchatka w Tychach:.

WITAM:-)Heya

Patrysia jak slicznie sobie spi, taki mały Aniołeczek:) pozdrow siostre i ucałuj Bartusia, dobrze ze u nich zaswieciło słonko, fajne foty w opisie, wstaw czasem Dominika:):)
Dominiś to mój łobuziak co modelowanie do zdjęć teraz ciężko :baffled:jak był młodszy to fajnie a teraz ech a to się odwróci czy śmieszne miny robi lub ucieka mały spryciarz hehe ale wczoraj zrobiłam jakieś fotki co musze na kompa wrzucić i wtedy wkleje:tak:ps.a czemu staranka przełożone?zaglądaj do nas:tak:
Alanek ma dalej problemy ze spaniem i w dzien i w nocy. Od wczoraj w dzien zasypia mi w bujaczku! W lozeczku nie chce. Krzyczy, placze. Na rekach juz tez zle, wiec sprobowalam bujaczkai dziala...przynajmniej nosic nie trzeba...
A w niedziele planuje po raz pierwszy podac Alusiowi jabuszko ze sloiczka !

Milego dnia!

a może też te zębolki:-)

Wklejam dzisiejszego Kacpra i Maje bo dawno nie dawalam zdjec:-)
:szok:jakie bujne włoski ma i duuży jest szok normalnie:-Dsłodkie dzieciaczki:-)
Dziewczyny a ja jestem w szoku, bo właśnie wygłupialiśmy się z Sebkiem, on z radości szeroko buzie otwierał w wielkim uśmiechu, ja patrzę, a na dolnym dziąsełku dwa białe punkciki! Przejechałam swoim palcem i wyraźnie czuć dwa ostre ząbki!!! :szok::-D:-D Normalnie wierzchołki już się wybiły z dziąseł. Hehe własnym oczom nie wierzę, tym bardziej że nie tak dawno sprawdzałam i nic nie było, a teraz dwa na raz!

Miłego dnia!
suuuper GRATULACJE:-Dsuper że już kończysz pisanie:tak:
BERSHKA dobrze że Kubusiowi to nie boli:tak:

Witam!U nas rano było biało,teraz już tylko zimno i trzeba zostaćw domu,do tego jeszcze gardło mnie boli.Ja też muszę popytać o przedszkole dla Piotrusia,bo teściowa nie za chętna zostać z dwójką.
Paula duży już masz brzuszek
Patrysia Alanek wygląda przesłodko z tym misiaczkiem!
Gie-oska masz fajniusie dzieciaczki
Pyszczek a to masz niespodziankę,dwa ząbki naraz
to ja też wstawiam fotki:to moi panowie
CHŁOPCY 052.jpgCHŁOPCY 062.jpgCHŁOPCY 067.jpg
pencil.png

Patrysiu ale serduszkowi mężczyźni a jak uroczo się uśmiechają. Masz z nich pociechę na pewno

Agniechak super masz synkow a ten w srodku przypuszczam maż :-)

Pyszczku u nas jest nawał dzieci i zapisy juz mialam jak byłam w ciązy :zawstydzona/y::-D no ale co mialam zrobic skoro ja rodzilam w sierpniu a mamy ktore urodzily w styczniu juz zapisaly swoje dzieci na 2012 rok :no: wiec wyprosilam dyrektorke żeby w drodze wyjatku zeby Kubus nie byl poszkodowany, ze rodzi się w drugiej polowie roku juz go zapisala :-D nie wiem jakim cudem ale sie zgodziła :-) i obiecała mi na dodatek, ze przyjmie Kubusia jak bedzie mieć 2,5 roczku

Ostatnia edycja:
Bershka nie do wiary to co piszesz :szok: a ja nawet nie orientuję się jaka jest sytuacja u nas w mieście z przedszkolami. Może tak samo dzieci są już zapisywane kilka lat do przodu :sorry2: A co zdecydowało że wybrałas to akurat przedszkole? Rozumiem że zapisany jest Kubulek na wrzesień 2012 roku do trzylatków?

reklama
zdecydowało to Pyszczku, ze nigdzie juz nie bylo wolnych miejsc na 2012 :no: a z tego co się orientuje to przedszkole tez ma dobrą renomę u nas. Tak, do 3 latków

Patrysiu jaki tam brojek to aniołek

Do góry