reklama
P
patrysia*
Gość
Pokarze wam ulubionego pluszaka Alanka:-)
Jak się z nim bawi i jak z nim zasnął:-)(to zdjęcie jak śpi jest jakościowo gorsze bo robiłam w trybie nocy bo za ciemne by mi wyszło);-)
Jak się z nim bawi i jak z nim zasnął:-)(to zdjęcie jak śpi jest jakościowo gorsze bo robiłam w trybie nocy bo za ciemne by mi wyszło);-)
R
rouż
Gość
Tusiu, jeszcze troche cierpliwosci i bedzie dobrze! Wez ten lek, moze pomoze...nie musisz sie meczyc... Ale niedlugo to minie i bedziesz sie rozkoszowac ciaza!A ja juz mam dosyć (...)(
Dziekuje, Ty o wszystkich i wszystkim pamietasz Kaszel troszke ustapil, katar sie nasila...raz dziennie go inhaluje i mam nadzeje, ze bedzie ok. Na razie do przedszkola chodzi juz 2 tygodnie i sie cieszy z tego!(...)
Royanna jak Maciejek, kaszel mu przechodzi?
(...)
Bershka, badz dobrej mysli. Jak lekarz mowi, ze tak ma byc, to ok. Moze unikniecie szpitala.Pyszczku mowil lekarz ze powinnam zaszczepic na pneumo bo mam starsze dziecko w domu ,ktore chodzi do przedszkola i ze to wskazane szczepienie
Paula nie goi się :-( zaczyna sączyć się z tego krew ale lekarz mowi, ze tak ma byc
pewnie szybciej niz nam sie wydaje wyladujemy w szpitalu na zamknieciu. kubus wazy juz 9800g
:-)
a Kiki nasza jest w szpitalu, sciagają jest dren ktory miala zalozony podczas operacji. Bedzie w domu we czwartek
buzia
Nam lekarka nie zalecala szczepienia na pneumo...ona nie jest zwolenniczka dodatkowych szczepien.
Kiki-zdrowiej nam i wracaj do nas!!!
Slicznie wygladasz!!!!
Boszeee, jakie cudowne ujecia! Jak on slicznie wyglad z tym misiem!!!Pokarze wam ulubionego pluszaka Alanka:-)
Ciekawe co u anufifi...
Ja dzis tylko na chwilke, bo moja mama ma do nas wpasc.
Za oknem na zmiane: slonce, deszcz, grad.
Milego dnia!!!
Paula25
szczęśliwa :)
Dziękuję Wam dziewczynki za miłe słowa
Patrysiu przesłodko Alanek wygląda z tym misiem!!!
Royanna życzę zdrówka dla Maciusia aby mu szybko przeszło! fajnie że Maciuś zadowolony z przedszkola i chętnie chodzi :-)
mój Kacper jak wie że jestem w domu to nie chce nawet słyszeć o przedszkolu a nie powiem bo wcześniej chętnie chodził
Kiki wracaj do zdrowia i do nas!!!
Idę zrobić jakiś placków bo zgłodniałam a dzisiaj tylko zupę pomidorową mamy...
Patrysiu przesłodko Alanek wygląda z tym misiem!!!
Royanna życzę zdrówka dla Maciusia aby mu szybko przeszło! fajnie że Maciuś zadowolony z przedszkola i chętnie chodzi :-)
mój Kacper jak wie że jestem w domu to nie chce nawet słyszeć o przedszkolu a nie powiem bo wcześniej chętnie chodził
Kiki wracaj do zdrowia i do nas!!!
Idę zrobić jakiś placków bo zgłodniałam a dzisiaj tylko zupę pomidorową mamy...
R
RiSiA
Gość
Zrobiłam sobie lekką kawkę pierwszą w tej ciąży tak mnie naszła ochota że nie mogłam sobie odmówić ;-)
Gosiu blender to super sprawa błyskawicznie miksuje i mało sprzątania
Pajkaa masz racje lepiej sprawdzać to ciśnienie...a co z Twoją szyjką, pytałaś lekarki?
Bershka jak tam Kubuś? dziurka się goi?
Royanna jak Maciejek, kaszel mu przechodzi?
Zaraz może wstawię Wam jakąś fotkę mojego brzusia :-)
lekarka powiedziala, ze jest długa i zamknięta, ale że mam się oszczędzać już.
Brzusio śliczny
Pokarze wam ulubionego pluszaka Alanka:-)
no cudnie wygląda z pruszakiem )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Indygo
Fanka BB :)
Witam serdecznie, dopiero teraz znalazłam ten wątek ale chciałabym się podzielić moim doświadczeniem.
Należę do tych którym się udało zaplanować płeć - mam córeczkę
Najpierw przeszukałam dokładnie wątek dot starań, potem przeszłam na dietę sprzyjającą poczęciu dziewczynki: jadłam dużo nabiału, miód, czekoladę, codziennie piłam wapno, mało soliłam mocno ograniczyłam potrawy mięsne.
Będąc pół roku na diecie rozpoczęłam starania od 10 dnia cyklu ( mam 26dniowy cykl, owu ok 14 dc)
1 miesiąc -10dc
2 miesiąc 10,5 dc
3 miesiąc 11 dc
4 miesiąc 11,5 dc
5 miesiąc 12 dc i udało się
Lepiej zacząć od wcześniejszych dni i cierpliwie czekać przesuwając co miesiąc o pół dnia starania, na forum wiele dziewczyn zaczynało starania za późno ( sugerowały się testami owu) i wychodził chłopczyk. Ja testów wcale nie używałam.
Warto zrobić dużo żeby mieć upragnioną córeczkę/synka ale nie można się nakręcać. Jak dowiedziałam się o ciązy to celowo wmówiłam sobie że będzie synek (w rodzinie są sami chłopcy) żeby uniknąć rozczarowania i związanych z nim wyrzutów sumienia, nawet do brzuszka mówiłam jak do chłopca, jak USG pokazało że to będzie dziewczynka to nie mogłam uwierzyć była to wielka przeogromna radość (ale gdyby okazało się że to chłopiec przyjęłabym to spokojnie tak byłam nastawiona) Życzę wszystkim udanego planowania, wymarzonej córeczi/synka ale przede wszystkim zdrowych bobasków
Najpierw przeszukałam dokładnie wątek dot starań, potem przeszłam na dietę sprzyjającą poczęciu dziewczynki: jadłam dużo nabiału, miód, czekoladę, codziennie piłam wapno, mało soliłam mocno ograniczyłam potrawy mięsne.
Będąc pół roku na diecie rozpoczęłam starania od 10 dnia cyklu ( mam 26dniowy cykl, owu ok 14 dc)
1 miesiąc -10dc
2 miesiąc 10,5 dc
3 miesiąc 11 dc
4 miesiąc 11,5 dc
Lepiej zacząć od wcześniejszych dni i cierpliwie czekać przesuwając co miesiąc o pół dnia starania, na forum wiele dziewczyn zaczynało starania za późno ( sugerowały się testami owu) i wychodził chłopczyk. Ja testów wcale nie używałam.
Warto zrobić dużo żeby mieć upragnioną córeczkę/synka ale nie można się nakręcać. Jak dowiedziałam się o ciązy to celowo wmówiłam sobie że będzie synek (w rodzinie są sami chłopcy) żeby uniknąć rozczarowania i związanych z nim wyrzutów sumienia, nawet do brzuszka mówiłam jak do chłopca, jak USG pokazało że to będzie dziewczynka to nie mogłam uwierzyć była to wielka przeogromna radość (ale gdyby okazało się że to chłopiec przyjęłabym to spokojnie tak byłam nastawiona) Życzę wszystkim udanego planowania, wymarzonej córeczi/synka ale przede wszystkim zdrowych bobasków
-Lorelain-
Fanka BB :)
Witam serdecznie, dopiero teraz znalazłam ten wątek ale chciałabym się podzielić moim doświadczeniem.
1 miesiąc -10dc
2 miesiąc 10,5 dc
3 miesiąc 11 dc
4 miesiąc 11,5 dc
Obrałam dokładnie taką samą taktykę, to mój pierwszy cykl starań i zaczynam od 11 dc bo cykle mam 28 dniowe ( no ale brałam anty więc nie wiem jak to będzie teraz, przed anty też miałam 28 dniowe regularne cykle), co miesiąc będe się przesuwac o pół dnia :-)
aha przytualnka były codziennie czy co drugi dzień?
K
Kinga85
Gość
ślicznie wyszedł z tym misiem :-))) słodziak!Pokarze wam ulubionego pluszaka Alanka:-)
reklama
Podziel się: