mama05
prrrryy szaaaalona :))
migr-odzywaj sie czesciej bo 14 dni to kawal czasuno ciekawe co tam wyszlo z tym pecherzykiem,ale numer zrobil;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie :-)
Ja tylko chciałam powiedzieć że jestem z Wami myślami :-) i piszę dalej swoją pracę
Pauluś kochana miło mi bardzo że pamiętasz o mnie! :-) Już mi zostało napisac tylko zakończenie (wnioski) i streszczenie po polsku. Także już tyci tyci
A wtedy znowu będę do Was częściej zaglądać
Buziaki!
Aha i jeszcze raz dziękuję Wam Dziewczyny za miłe słowa w imieniu Sebka
Pajkaa widzę że drugie imię się pojawiło u Synusia Bardzo ładne :-):-):-)
Witam dziewczynki.Witam!!
Paulinko tak chce isc na wychowawczy do konca roku jak bedzie mozna ale wiadomo kasa jest potrzebna szczegolnie jak ma sie duzy kredyt...poza tym Kacper wymaga duzo wiecej zainteresowania niz Maja a nie chce go oddawac do zlobka...
Paula dziekuje ze chcialo Ci sie poszukac tych zawieszek:-)zastanawiam sie wlasnie nad tym ostatnim linkiem co dalas bo podobno ta gwiazdku fp jest fajna:-)
Pyszczku, moj nadal jest tylko na cycusiu ale to ze wzgledu na alergie. Dr mowila aby jak najpozniej mu wproadzac nowosci. Jednak mysle, ze jemu juz brakuje, bo w dzien i w nocy domaga sie cyca najpozniej co 2-2.5godzinki. I jak patrzy jak my jemy...jakby juz chcial. Jak wczoraj przy nim jadlam nalesnika to ze mna lykal slineGosiu, Royannko pytanko do Was - co teraz jedzą Wasi Synkowie?? Bo my zaczęliśmy 6ty miesiąc i zastanawiam się nad wprowadzeniem nowych pokarmów, a jak to u Was wygląda? Buziaki dla Alanka i Kacperka
Miłego dnia wszystkim!