reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Wczoraj była fajniuchny dzień:-)najpierw byliśmy u Madzi od Bartusia i od razu pochwale się ze W KOŃCU trzymałam skarbusia na rączkach:-Djaki on malusi kochaniutki ciesze sie ogromnie ze już jest w domku zdrowieje nam maluszek ach:-)no i potem u drugiej siostry i potem do rodziców także cały dzien w rozjazdach ale miło było:happy:

Heyka

Do poniedziałku
słodziak z synka:-)
...no i tak jak sie cierpi na bezsenność a rano się umiera
dzisiaj była u nas piekna pogoda
spacer 3godzinny zaliczony

powoli odkrywam uroki mojego "nowego" miasta. Mieszkam tu od niedawna i zawsze tęskniłam za rodzinnym miastem ale powolutku się przekonuje
ponizej wklejam Wam zdjecia z dzisiejszego dzionka

dziewczyny, czy dawanie dziecku wody lub herbatki wnocy to etap do oduczania jedzenia nocnego ? bo ja zwariuje z tymi naszymi nockami :-)

jak dobrze, ze ta załoba już się kończy. W sercu pozostanie żal i smutek ale te ostatnie dni wypływały już na mnie negatywnie

dobrej nocy bo ja na pewno mieć nie będę :-D

super zdjęcia a Kubuś kochaniutki:-)ps.hehe na Dominisia to niedziałało bo skończyło się na tym że woda beee a herbatka mniam i pił często jak mleczko a przez to mi chudnął bo i mleczko w odstawke tylko non stop herbatka a na dniu jak to dwulatki-niejadki...ale teraz spowrotem pije mleczko i fajniej śpi ja będe dawać skoro smakuje a budzić i tak się budzi:sorry2:
Dziendoberek!
U nas od rana pogodnie, slonecznie. Ja ziewam bo Alan znowu co godzina sie budzil. A bylo juz lepiej-co dwie ;) Butelka nie przeszla u niego nawet z rak od meza i gdy byl glodny...i jak go tu dokarmic aby lepeij spal? A w ogole to wycwiczyl sobie nowy rodzaj placzu-wlasciwie taka zalosc. Caly piatek cwiczyl po drzemkach. Lzy nie leca, podkowka jest i takie biedolenie ze serce sie sciska. On sam nieraz sie w tym zatraca. Moj Alus to prawdziwy zalus ;))) A wczoraj doczekalam sie i po raz pierwszy obrocil sie sam z brzuszka na plecki!!! W druga strone jezcze na 100% nie potrafi-lezy juz na brzuchu ale raczka mu blokuje, wiec tegi na razie "nie zaliczam". Milego dnia babeczki!
gratuluje:-)mój coś próbuje ale jeszcze nie wychodzi:-p

śliczny portrecik:-)
Patrysiu to zazwyczaj tak jest że jak jeden maluszek dał popalić to drugi jest aniołkiem> Moja mała też bardzo ładnie spała od początku jest ogólnie grzeczna i pogodna. A synek jak był malutki dał nieźle popalić............
coś w tym musi być:tak:

Wrzucam focie Maksymilianka:)

słodkie oczka ma:-)

KIKI właśnie gdzie jestes???
TUSIA będzie dobrze:tak:

Ciężaróweczki nasze jak samopoczucie:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc dziewczyny!!!podczytuję Was od pewnego czasu,czy można się do Was wprosić?
zapraszamy :) witaj!
rozumiem że staracie sie o trzecie dziecko tak

a ja własnie obiad robię
po obiedzie jedziemy do przedszkola podpisać umowę i zapłacic wpisowe. to już ostatnie formalności.
Pozniej jeszcze jedziemy do mojej kuzynki, Filip pobawi sie z ich synkiem :)

Kinga sorki,żle się wczytałam,wydawało mi się,że jest do narodzin a nie do urodzin
Paula miała być Julka a jest Kubuś-najważniejsze,że jest zdrowy,a mi tak cicho się marzy dziewczynka.Na razie muszę się do porządku doprowadzić po porodzie

też mi się teraz córeczka marzy :)) ale co ma być to bedzie prawda. najważniejsze aby zdrowe dzieciątko było.

ja znikam narazie bo zaraz mój mąż wraca no i jedziemy podpisywać umowę z przedszkolem ;)
do pozniej!!

reklama
Czesc dziewczyny!!!podczytuję Was od pewnego czasu,czy można się do Was wprosić?

witaj :)

dziewczynki a moj mąż poszedł do dentysty usuwać chirurgicznie ósemkę. Wszystko odwołałam oprócz wizyty u gina , kórą mam na jutro bo kończy mi się l4 :) oczywiście mój mąż twardo się zaparł, ze on jedzie ze mną (nie miał usuwanych w ten sposób zębów więc nie wie jak to jest :p ja miałam tak 3 ósemki usuwane i wiem,z e nie jest się w stanie funkcjonować normalnie przez kilka dni:)) ale on twardo jedzie ze mną :) Ci mężczyzni, juz mu przygotowałam lód na zimne oklady, kaszki dla niemowlaków :)

Do góry