reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczynki a moj mąż poszedł do dentysty usuwać chirurgicznie ósemkę. Wszystko odwołałam oprócz wizyty u gina , kórą mam na jutro bo kończy mi się l4 :) oczywiście mój mąż twardo się zaparł, ze on jedzie ze mną (nie miał usuwanych w ten sposób zębów więc nie wie jak to jest :p ja miałam tak 3 ósemki usuwane i wiem,z e nie jest się w stanie funkcjonować normalnie przez kilka dni:)) ale on twardo jedzie ze mną :) Ci mężczyzni, juz mu przygotowałam lód na zimne oklady, kaszki dla niemowlaków :)
Pajkaa biedny mężuś ;-) ale może nie będzie tak źle...ja też miałam usuwane chirurgicznie 2 ósemki i funkcjonowałam normalnie, oczywiście musiałam uważać żeby szwów nie zerwać ale poza tym proszki przeciwbólowe i było ok :tak: no i kilka dni zwolnienia :-)

reklama
witajcie dziewczyny!!

Nie wiem ja moj Kacper to zrobil ale zgubil dzis na spacerze bucik i skarpetke masakra ja go wyciagam z wozka w garazu a tu gola nozka...nie mam pojecia gdzie on to zgubil a sam sie nie chce przyznac hehe...

poza tym Kacper zaczyna mi sie czolgac do tylu,i przewracac sie na bok...dzis byl taki marudny ze masakra niech te jedynki juz mu wyjda...a mi dzi sie macierzynski skonczyl od jutra wypocznykowu urlop leci:-(
buziaki

Nie wiem ja moj Kacper to zrobil ale zgubil dzis na spacerze bucik i skarpetke masakra ja go wyciagam z wozka w garazu a tu gola nozka...nie mam pojecia gdzie on to zgubil a sam sie nie chce przyznac hehe...

poza tym Kacper zaczyna mi sie czolgac do tylu,i przewracac sie na bok...dzis byl taki marudny ze masakra niech te jedynki juz mu wyjda...a mi dzi sie macierzynski skonczyl od jutra wypocznykowu urlop leci:-(
a to łobuziak jeden no ;-):-) hehe...co do urlopu to czas leci i w tym przypadku to przykre że tak szybko :-( Gosiu a co dalej, planujesz wychowawczy?

Kindzia synek śliczny :tak::-) a co u Was słychać? pewnie dużo czasu na dworku spędzacie?

Bershka
fotki boskie! Oliś jaki już duży a Kubulek przesłodki szczególnie na tym ostatnim zdjęciu zrobił taką słodką minkę :tak:no i Ty super wyglądasz :tak:

Joanna długo planujesz pracować?

Tusia trzymam kciuki za najbliższe badania! a mdłości niedługo miną!:tak: co do witaminek to ja biorę Feminatal....po 12 tc Feminatal+DHA

Marcelkowa mama nie odzywała się od ponad miesiąca i martwię sie o nią :-(

a Sylwia jeszcze się nie chwaliła kogo nosi pod serduszkiem...Sylwuś co u Ciebie, kiedy usg?

Kinga piękne zdjęcie :-) co u Was słychać? też korzystacie z pogody?

Patrysiu cieszę się że u Bartusia wszystko dobrze :happy::tak: a jak Twoi synkowie, zdrowi?

Kiki co u Was? wszystko w porządku? mało ostatnio zaglądasz :-(

Agniechak mi też sie marzyła dziewczynka ale spodziewamy się drugiego syneczka :tak: ale najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe :tak:

Pyszczek jak tam praca mgr? jak Sebuś? zdrowy?

Buziaki dla wszystkich :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :-)

Ja tylko chciałam powiedzieć że jestem z Wami myślami :-) i piszę dalej swoją pracę:baffled:

Pauluś kochana miło mi bardzo że pamiętasz o mnie! :-) Już mi zostało napisac tylko zakończenie (wnioski) i streszczenie po polsku. Także już tyci tyci :-D

A wtedy znowu będę do Was częściej zaglądać :)

Buziaki!

Aha i jeszcze raz dziękuję Wam Dziewczyny Gosiu, Kinga, Czarodziejko za miłe słowa w imieniu Sebka :tak:

Pajkaa widzę że drugie imię się pojawiło u Synusia :) Bardzo ładne :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam!!

a to łobuziak jeden no ;-):-) hehe...co do urlopu to czas leci i w tym przypadku to przykre że tak szybko :-( Gosiu a co dalej, planujesz wychowawczy?

Paulinko tak chce isc na wychowawczy do konca roku jak bedzie mozna ale wiadomo kasa jest potrzebna szczegolnie jak ma sie duzy kredyt...poza tym Kacper wymaga duzo wiecej zainteresowania niz Maja a nie chce go oddawac do zlobka...

Paula dziekuje ze chcialo Ci sie poszukac tych zawieszek:-)zastanawiam sie wlasnie nad tym ostatnim linkiem co dalas bo podobno ta gwiazdku fp jest fajna:-)

reklama
witam :-)
12dc pęcherzyk miał 15,5mm i wszystko wyglądało na to, że owulacja będzie około 16dc (biorąc pod uwagę tempo rośnięcia i długości cykli 30-32 dni) tak więc 14dc działaliśmy (na 48h przed).... 15dc byłam u gin a tu niespodzianka - pęcherzyka nie ma i nie ma wyraźnego śladu zajścia owulacji... i nie wiadomo czy pękł wcześniej bo pękł, czy był dojrzały, podobno niemożliwe żeby tak szybko urósł (20-24mm ma dojrzały). Podobno zdarzają się tzw puste cykle.
Mam nadzieje, że nic nie wyszło - bo na dziewczynkę byłoby raczej za późno... odezwę się za 14 dni :) :happy:

Pozdrawiam wszystkie mamy obecne i przyszłe :):-D

Do góry