reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziendoberek!
U nas od rana pogodnie, slonecznie. Ja ziewam bo Alan znowu co godzina sie budzil. A bylo juz lepiej-co dwie ;) Butelka nie przeszla u niego nawet z rak od meza i gdy byl glodny...i jak go tu dokarmic aby lepeij spal? A w ogole to wycwiczyl sobie nowy rodzaj placzu-wlasciwie taka zalosc. Caly piatek cwiczyl po drzemkach. Lzy nie leca, podkowka jest i takie biedolenie ze serce sie sciska. On sam nieraz sie w tym zatraca. Moj Alus to prawdziwy zalus ;))) A wczoraj doczekalam sie i po raz pierwszy obrocil sie sam z brzuszka na plecki!!! W druga strone jezcze na 100% nie potrafi-lezy juz na brzuchu ale raczka mu blokuje, wiec tegi na razie "nie zaliczam". Milego dnia babeczki!

Witam...nie wiem jak u Was ale u nas sloneczka juz dzis nie ma. Wczorajszy chlodny ale przynajmniej sloneczny dzien spedzilismy na dzialce.....maly sie wyszalal za wszystkie czasy.
Dzis oczywiscie placz , ze do przedszkola NIE NIE NIE....
Ja zmykam do pracy...:(:(:( milego dnia

Bershka....ja tez tak probowalam, ale maly zaraz sie budzil ze to nie mleko .......ale wkoncu sie udalo....trwalo to jendak troche

Witajcie kochane babeczki:-)

Ja wczoraj rano wrocilam od dziadkow..Kacperek bardzo sie podobal Maja zreszta tez...moje dzieci zrobily mi pobodke juz o 5 masakra...ledwo zylam wczoraj...poza tym Maja zostala wczoraj u moich rodzicow i jutro dopiero ja odbieram...

Bershka jak zwykle super zdjecia..a Kubus jest do schrupania:-)

Royanko oj wspolczuje Ci tych nocy ale chyba juz sie przyzwyczailas co??a probowalas mu dac przez sen mleko modyfikowane??

Czarodziejko,Kingo dzieciaczki super:-)

Dziewczyny czy mozecie mi polecic jakies pozytywki z projektorem do lozeczka albo jakies panele do lozeczka...i jakies interesujace zabaweczki do wozka??

Dzis u nas ma byc 18stopni:-)buziaki:-)

Zobacz załącznik 237266Witam was kochane i oznajmiam,że żyję :rofl2:

ach mdłości i wymioty daja mi popalic,że hej :baffled:
dlatego mnie nie ma.

w tym tygodniu mam na badanka profil ciążowy i toxoplazmoza
a w następną srode ginke.

ach jeszcze jakie witaminy mam brac polećcie mi coś bo kupiłam sobie
prenatal complex i zle go toleruje znaczy mam biegunke po tym i 38zł.do kosza.:dry:

ciekawi mnie co u Sylwi i Marcelkowej mamy dały znac co noszą pod serduszkiem???

Pozdrawiam was kochane babeczki az mi tęskno za wami.BUZIACZKI
Zobacz załącznik 237266

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zobacz załącznik 237266Witam was kochane i oznajmiam,że żyję :rofl2:

ach mdłości i wymioty daja mi popalic,że hej :baffled:
dlatego mnie nie ma.

w tym tygodniu mam na badanka profil ciążowy i toxoplazmoza
a w następną srode ginke.

ach jeszcze jakie witaminy mam brac polećcie mi coś bo kupiłam sobie
prenatal complex i zle go toleruje znaczy mam biegunke po tym i 38zł.do kosza.:dry:

ciekawi mnie co u Sylwi i Marcelkowej mamy dały znac co noszą pod serduszkiem???

Pozdrawiam was kochane babeczki az mi tęskno za wami.BUZIACZKI
Zobacz załącznik 237266

witam sie
Tosiu ja na samym początku brałam tylko magnez i kwas foliowy bo nic innego nie tolerowałam dopiero od 5 miesiąca ciąży biore fitaminy Falvit i po nich mnie nie mdli. Niestety bardzo często jest tak, ze własnie po tych witaminach ma się mgłości, wymioty albo biegunkę. Ja starałam się dostarczać dużo witamin jedząc owoce i warzywa.

reklama
Do góry