reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje kochane !!

Czarodziejko ale Maksio juz urósł dużo. Jest piękny i te oczka takie mądre jak na 2 m-ce :tak::-)

Paajka my tez bylismy dzisiaj u tescia na urodzinach :-D choc ma jutro 18.04

milego wieczorku

reklama
Dzien dobry
Dziekuje za mile słowa w imieniu Maksia...U nas dziś od rana słonko wysoko na niebie i ani jednej chmurki...zapowiada sie piękny i (podobno) cieply dzien. Oby...
W Warszawie konczą sie uroczystosci związane z zegnaniem ofiar katastrofy...wszystko wraca do normy...chociaz czy mozna powiedziec ...ze wraca do normy....?

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :happy:
U nas też słoneczko pięknie świeci Zobacz załącznik 236951

Tak dzisiaj ostatnie uroczystości pogrzebowe i wszystko zacznie wracać do "normalności" z czego bardzo się cieszę bo ostatni tydzień był bardzo przygnębiający :-(

Życzę Wam słonecznego dnia dziewczynki :happy:

Witam i ja niedzielnie :)
U nas tez slonecznie wiec po obiadku idziemy na spacerek.
Obiad mam prawie caly ugoowany, ciasto drozdzowe za chwile wsadze do piekarnika i bedzie niedzielnie :)
Buziaczki cioteczki!

witam sie niedzielnie
nic mi sie dzisiaj nie chce a goscie do nas przychodzą a taka piękna pogoda na spacer a ja w domu siedze bo mąż ma to zapalenie dziąsła boli go wiec leży :(
Jutro zaczyna malować pokoik Bartusia a w czwartek bedzie tapetował. Potem ja go posprzątam i bedzie super:)

Hej baboszki :)
Pyszczek...wszystkiego cudnego dla Sebusia:)
Bershka- Boziuniu jaki uroczy Twój Kubuś....kochany ..az bym go schrupała:)
Gie-Oska cos w powietrzu wisi bo i mój ziomek wstał dzis o 6:00 ale najadl sie i polozylam go do siebie do łozka...poszlam zrobi sobie kawkę a on juz spal:)
Paula- a Ty odpoczywaj , dziewczyny maja rację!!!!! Potem wiesz....trza bedzie wstawac czy sie chce czy nie:)
Pajkaa- a jak Twoje samopoczucie?

A gdzie reszta naszych babeczek?

Wrzucam focie Maksymilianka:)
512490.JPG

a dziekuje w miarę dobrze. Śliczny Maksymilianek ;)

dziekuje kochane !!

Czarodziejko ale Maksio juz urósł dużo. Jest piękny i te oczka takie mądre jak na 2 m-ce :tak::-)

Paajka my tez bylismy dzisiaj u tescia na urodzinach :-D choc ma jutro 18.04

milego wieczorku

hmm mój teść też ma 18.04 :p ale robil w sobote:)

reklama
...no i tak jak sie cierpi na bezsenność a rano się umiera
dzisiaj była u nas piekna pogoda
spacer 3godzinny zaliczony

powoli odkrywam uroki mojego "nowego" miasta. Mieszkam tu od niedawna i zawsze tęskniłam za rodzinnym miastem ale powolutku się przekonuje
ponizej wklejam Wam zdjecia z dzisiejszego dzionka

dziewczyny, czy dawanie dziecku wody lub herbatki wnocy to etap do oduczania jedzenia nocnego ? bo ja zwariuje z tymi naszymi nockami :-)

jak dobrze, ze ta załoba już się kończy. W sercu pozostanie żal i smutek ale te ostatnie dni wypływały już na mnie negatywnie

dobrej nocy bo ja na pewno mieć nie będę :-D

Do góry