reklama
K
Kinga85
Gość
czarodziejka Maksio jest śliczny!!! i te oczka..
pozdrawiam was wszystkie
ide spać bo zmeczona jestem po imprezie
pozdrawiam was wszystkie
ide spać bo zmeczona jestem po imprezie
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dzien dobry
Dziekuje za mile słowa w imieniu Maksia...U nas dziś od rana słonko wysoko na niebie i ani jednej chmurki...zapowiada sie piękny i (podobno) cieply dzien. Oby...
W Warszawie konczą sie uroczystosci związane z zegnaniem ofiar katastrofy...wszystko wraca do normy...chociaz czy mozna powiedziec ...ze wraca do normy....?
Dziekuje za mile słowa w imieniu Maksia...U nas dziś od rana słonko wysoko na niebie i ani jednej chmurki...zapowiada sie piękny i (podobno) cieply dzien. Oby...
W Warszawie konczą sie uroczystosci związane z zegnaniem ofiar katastrofy...wszystko wraca do normy...chociaz czy mozna powiedziec ...ze wraca do normy....?
Ostatnia edycja:
Paula25
szczęśliwa :)
Witam niedzielnie
U nas też słoneczko pięknie świeci Zobacz załącznik 236951
Tak dzisiaj ostatnie uroczystości pogrzebowe i wszystko zacznie wracać do "normalności" z czego bardzo się cieszę bo ostatni tydzień był bardzo przygnębiający :-(
Życzę Wam słonecznego dnia dziewczynki
U nas też słoneczko pięknie świeci Zobacz załącznik 236951
Tak dzisiaj ostatnie uroczystości pogrzebowe i wszystko zacznie wracać do "normalności" z czego bardzo się cieszę bo ostatni tydzień był bardzo przygnębiający :-(
Życzę Wam słonecznego dnia dziewczynki
R
rouż
Gość
Witam i ja niedzielnie
U nas tez slonecznie wiec po obiadku idziemy na spacerek.
Obiad mam prawie caly ugoowany, ciasto drozdzowe za chwile wsadze do piekarnika i bedzie niedzielnie
Buziaczki cioteczki!
U nas tez slonecznie wiec po obiadku idziemy na spacerek.
Obiad mam prawie caly ugoowany, ciasto drozdzowe za chwile wsadze do piekarnika i bedzie niedzielnie
Buziaczki cioteczki!
R
RiSiA
Gość
witam sie niedzielnie
nic mi sie dzisiaj nie chce a goscie do nas przychodzą a taka piękna pogoda na spacer a ja w domu siedze bo mąż ma to zapalenie dziąsła boli go wiec leży
Jutro zaczyna malować pokoik Bartusia a w czwartek bedzie tapetował. Potem ja go posprzątam i bedzie super
a dziekuje w miarę dobrze. Śliczny Maksymilianek
hmm mój teść też ma 18.04 ale robil w sobote
nic mi sie dzisiaj nie chce a goscie do nas przychodzą a taka piękna pogoda na spacer a ja w domu siedze bo mąż ma to zapalenie dziąsła boli go wiec leży
Jutro zaczyna malować pokoik Bartusia a w czwartek bedzie tapetował. Potem ja go posprzątam i bedzie super
Hej baboszki
Pyszczek...wszystkiego cudnego dla Sebusia
Bershka- Boziuniu jaki uroczy Twój Kubuś....kochany ..az bym go schrupała
Gie-Oska cos w powietrzu wisi bo i mój ziomek wstał dzis o 6:00 ale najadl sie i polozylam go do siebie do łozka...poszlam zrobi sobie kawkę a on juz spal
Paula- a Ty odpoczywaj , dziewczyny maja rację!!!!! Potem wiesz....trza bedzie wstawac czy sie chce czy nie
Pajkaa- a jak Twoje samopoczucie?
A gdzie reszta naszych babeczek?
Wrzucam focie Maksymilianka
a dziekuje w miarę dobrze. Śliczny Maksymilianek
dziekuje kochane !!
Czarodziejko ale Maksio juz urósł dużo. Jest piękny i te oczka takie mądre jak na 2 m-ce :-)
Paajka my tez bylismy dzisiaj u tescia na urodzinach choc ma jutro 18.04
milego wieczorku
hmm mój teść też ma 18.04 ale robil w sobote
cytrusowa85
Fanka BB :)
reklama
...no i tak jak sie cierpi na bezsenność a rano się umiera
dzisiaj była u nas piekna pogoda
spacer 3godzinny zaliczony
powoli odkrywam uroki mojego "nowego" miasta. Mieszkam tu od niedawna i zawsze tęskniłam za rodzinnym miastem ale powolutku się przekonuje
ponizej wklejam Wam zdjecia z dzisiejszego dzionka
dziewczyny, czy dawanie dziecku wody lub herbatki wnocy to etap do oduczania jedzenia nocnego ? bo ja zwariuje z tymi naszymi nockami :-)
jak dobrze, ze ta załoba już się kończy. W sercu pozostanie żal i smutek ale te ostatnie dni wypływały już na mnie negatywnie
dobrej nocy bo ja na pewno mieć nie będę
dzisiaj była u nas piekna pogoda
spacer 3godzinny zaliczony
powoli odkrywam uroki mojego "nowego" miasta. Mieszkam tu od niedawna i zawsze tęskniłam za rodzinnym miastem ale powolutku się przekonuje
ponizej wklejam Wam zdjecia z dzisiejszego dzionka
dziewczyny, czy dawanie dziecku wody lub herbatki wnocy to etap do oduczania jedzenia nocnego ? bo ja zwariuje z tymi naszymi nockami :-)
jak dobrze, ze ta załoba już się kończy. W sercu pozostanie żal i smutek ale te ostatnie dni wypływały już na mnie negatywnie
dobrej nocy bo ja na pewno mieć nie będę
Podziel się: