reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej laseczki:-)

Paula a Ty co tak wczesnie wstajesz??:-):-)odpoczywaj kobietko:p

ja od 6juz na nogach bo moj Kacper dluzej nie pospi heh i sie zastanawiam czy to normalne ze on atk wczesnie wstaje??Dziewczyny doradzcie...Majka wstawala o 5 jak byla malutka hehe...

ja dzis jade pokazac Kacperka swoim dziadkom a ze mieszkaja 100km od mojego miasta wiec wracam dopiero jutro:-)

Milego weekendu babeczki:-)

Gosiu mnie też dzisiaj Kacper obudził :tak: no i słoneczko bo tak ładnie w okno rano świeci że aż chce się wstawać ;-):-)
co do wczesnego wstawania to chyba normalne, jedne dzieci są skowronkami inne sowami tak jak dorośli :tak:
miłego dzionka u dziadków! buziaki :*

Hej baboszki :)
Pyszczek...wszystkiego cudnego dla Sebusia:)
Bershka- Boziuniu jaki uroczy Twój Kubuś....kochany ..az bym go schrupała:)
Gie-Oska cos w powietrzu wisi bo i mój ziomek wstał dzis o 6:00 ale najadl sie i polozylam go do siebie do łozka...poszlam zrobi sobie kawkę a on juz spal:)
Paula- a Ty odpoczywaj , dziewczyny maja rację!!!!! Potem wiesz....trza bedzie wstawac czy sie chce czy nie:)
Pajkaa- a jak Twoje samopoczucie?

A gdzie reszta naszych babeczek?

Wrzucam focie Maksymilianka:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hello...
Ja sobie pospałam po południu :tak: zamiast iść na dwór to mnie coś zmogło i pospałam 2,5 godzinki :-) zresztą na dworze dzisiaj chłodno mimo iż słoneczko świeci od rana!

Czarodziejko no śliczny jest ten Twój synek :-) prawdziwa duma mamusi :tak:

Pajkaa na urodzinach u teścia...

Gosia u dziadków...

Pyszczek
pisze pracę...kończy...powodzenia kochana!

a reszta babeczek...rozumiem że weekend i spędzacie je rodzinnie :tak:

Miłego wieczorku życzę! :happy:

Do góry