reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień Dobry
powitanie.jpg

Niedawno wstalam... ..chłopcy jeszcze spią:)
Zapowiadali ze dziś bedzie slonecznie....i co?
gdzie to słonko?

Buziaki dziewczyny ...na ten dzień:)

Ostatnia edycja:
reklama
i ja się witam :-)
my też dzisiaj do 9 pospaliśmy :tak:
u nas słonko próbuje się przebić przez chmury więc jest nadzieja :happy:

Pajkaa to dobrze że wszystko ok :-) ale kurcze spać tylko na jednym boku...współczuje...nie dość że kobieta w ciąży może spać tylko na bokach to Ty tylko na jednym :confused2: ale najważniejsze żeby było ok! :tak:

Dzastina przecież Ci tu pisałyśmy że w przedszkolu po pół roku Czarek będzie gadał jak tralala ;-) :-)

Miłego dzionka dziewczynki :happy:
Buziaki

Ostatnia edycja:
i ja się witam :-)
my też dzisiaj do 9 pospaliśmy :tak:
u nas słonko próbuje się przebić przez chmury więc jest nadzieja :happy:

Pajkaa to dobrze że wszystko ok :-) ale kurcze spać tylko na jednym boku...współczuje...nie dość że kobieta w ciąży może spać tylko na bokach to Ty tylko na jednym :confused2: ale najważniejsze żeby było ok! :tak:

Dzastina przecież Ci tu pisałyśmy że w przedszkolu po pół roku Czarek będzie gadał jak tralala ;-) :-)

Miłego dzionka dziewczynki :happy:
Buziaki

powiem Ci, ze wole spać na jednym boku niż mieć znowu akat, przy którym dosłownie się czołgam bo nie jestem w stanie normalnie isc. Także i tak spie na prawym bo nie jestem w stanie tego kontrolowac, ale jak np leze w duzym pokoju to tylko na lewym:)

Pajkaa napewno :tak: trudno jest to kontrolować kiedy się śpi...

Dziewczynki proszę nie podczytywać tylko pisać, pisać, pisać!!!! :angry:;-):tak:

My zbieramy się do sklepu i na spacer! może wreszcie to słoneczko wyjdzie...

BUZIAKI

WITAM:-)
juz piszę
lekarz bardzo sympatyczny. Zbadał, zrobil usg i stwierdził, ze to jednak kolka, ze kamieni w nerkach nie ma ufff co za ulga :p
ale powiedzial, ze bedzie coraz gorzej, ze tych ataków bedzie coraz wiecej. Mam pić dużo wody, leżeć wyłącznie na lewym boku i przede wszystkim kontrole co 4 tygodnie - jak to powiedzial pan doktor będziemy się miziać żelem po brzuszku:p
piwiedział, ze najgorsze jak sie zrobi zastój w nerce wtedy nie jest za dobrze, ale u mnie na razie ok. :)
dobrze że wszystko ok:-)ja także spałąn na lewym boku ale i nie pogardziłam prawym bo szczerze na jednym jak cały czas leżałam to mało wygodne i do tego mnie potem lewa noga dziwnie bolała dlatego wolałam raz na tym a raz na tym spać:tak:
Dzień Dobry
powitanie.jpg

Niedawno wstalam... ..chłopcy jeszcze spią:)
Zapowiadali ze dziś bedzie slonecznie....i co?
gdzie to słonko?

Buziaki dziewczyny ...na ten dzień:)
a u mnie jest słoneczko:-p
DZASTINA masz mi się już nie martwić bo faktycznie Czaruś będzie za bardzo przytłoczony od tego wszystkiego i może się przez to "zamknąć" w sobie daj mu czas dziecko samo się otrworzy na mowe zobaczysz:tak:

Witam

Po kontroli super, każdy zadowolony z Kubusia :tak:a jak położyli go na wagę to kazdy aż się zleciał jak zobaczyli 9400!!!!!!!:-D (1,3kg/m-c), mówili ze ma duze szanse zejsc z JP

My musimy szczepić, wkrótce na tężec, krztusiec, zółtaczkę i dodatkowo na pneumokoki, lekarze wręcz nam to każą !! :happy: bo też zaczęłam mówi ale, ale, ale :-) ale mnie przekonali i mówię już OK, OK, OK :-)

dziękujemy za miłe komentarze

chatkę wysprzątałam uciekam na spacerek

Witam

Po kontroli super, każdy zadowolony z Kubusia :tak:a jak położyli go na wagę to kazdy aż się zleciał jak zobaczyli 9400!!!!!!!:-D (1,3kg/m-c), mówili ze ma duze szanse zejsc z JP

My musimy szczepić, wkrótce na tężec, krztusiec, zółtaczkę i dodatkowo na pneumokoki, lekarze wręcz nam to każą !! :happy: bo też zaczęłam mówi ale, ale, ale :-) ale mnie przekonali i mówię już OK, OK, OK :-)

No to się ciesze, ze maluszek tak ladnie przybrał :)

ja uciekam na targ ładna pogoda wiec się przespaceruje:)
życzę miłego dzionka:)

Dzień Doberek..

U nas pięknie i słonecznie.... aż sie chcę na dworze posiedziec, melduję że @ nadal nie ma i się w ogóle nie zapowiada... czuje się dobrze tylko jestem troszkę zamulona i jakby wszystko docierało do mnie z opóźnieniem:):) brzuch mnie nie boli..cyce czasami zakreca..dobra zmykam odezwę się później:)

Witam

ach tak mi na serduszku lżej jak się słyszy takie wieści:-)teraz będzie tylko lepiej:tak:a co do szczepien to znacie moje zdanie;-)14 mamy kolejne i ciekawe jak tym razem Alanek to przetrwa oby już tak nie płakał:sorry:Alanek to taki delikatny chłopczyk pomimo ze kawał chłopaczka z niego jest:sorry:

reklama
Bershka- to naprawdę cudowne wieści!!!!
Tak sie ciesze ze Kubulek tak pieknie Wam rośnie:))))

Dziewczyny a co do szczepień....ja naprawde nie oceniam waszych decyzji...szanuję je...przecież kazda z nas odpowiada za swoje dziecko...mi takze ktoś moze zarzucic ze byc moze kiedys pożałuje ze nie zaszczepilam....ale oby NIE....wiecie w jakim sensie.

Patrysiu- my jak bylismy wczoraj u laryngloga z Maksiem i lekarz mu grzebal w uchu on tak strasznie krzyczal i plakał...wiec wiem o czym mówisz..tez mi sie serce kraje jak ten mój maluszek cierpi!!!!! No a przy szczepieniach to tez boli....ehhh biedulki te nasze

Do góry