reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam popołudniową Herbatką..

Paula nic się nie zmieniło, a ginek przez tel mi powiedział że to może być wczesna ciąża... kazał zrobić test i iśc w poniedziałek na betę... i znów dał mi nadzieję!! Zwariuje chyba... Boję się już tego wszystkiego... Właśnie to jest najgorsze, że nadal stoję w miejscu nic nie wiem... a @ nie ma... Dziś 33 dc 5 dni po odstawieniu Duphastonu... Jutro rano zrobie sikacza...a i tak bez względu jaki da wynik to musze w poniedziałek na betę... żeby wykluczyć ciążę w 100 % no chyba że @ przyjdzie do tego czasu... A test robiłam przed wczoraj i wyszedł negatywny... Kinga chyba nie doczytała:):)

Czarodziejko... uwarzaj na te zbyt częste kupki, bo ja mam przykre doświadczenia z tym związane. Czarek raz dostał antybiotyk na gardełko i miał straszne kupki...i nawet osłona na żołądek mu nic nie dała.... zaczoł mi tracić na wadzę bardzo szybko... już jedną nogą był w szpitalu, ale dostał przez 4 dni zastrzyki i mu przeszło. Ale to było strasznę, jadł buzią a dołem mu wylatywało jedzonko nie strawione, on miał wtedy 3-4 miesiące i musiałam mu kleik na wodzie dawać do jedzenia zamiast mleczka. Na pewno wszystko będzie ok, tylko trzymaj rękę na pulsie.. pozdrawiam i życzę zdrówka dla niuńka:)

reklama

U nas pokropiło po południu...

Czarodziejko współczuje nocki...to mały smyk zrobił sobie z nocy dzień ;-) niech zdrowieje szybko! dobrze że chociaż Maciuś zdrowy :tak:
u nas w przedszkolu panuje szkarlatyna więc narazie nie będę puszczała Kacpra

Dzastina to nadal trzymam kciuki!!! daj znać jak jutro test wyjdzie! :tak:

Paula pewnie że dam znać... zaraz po.. pewno nie będę spać cała noc...
Dziwnie mnie coś brzuch boli...ale tak jakby jajniki, raz jeden raz drugi. Tak to jeszcze nie miałam. I raz jestem głodna a raz mi niedobrze... to na bank stres:eek::eek::eek:
Dzięki ci też za miłe opisy na n-k ;-);-);-)
Tego śluzu mam coraz więcej... ciągle mi tam mokro:szok::szok: i ciągle do łazienki biegam wkładki wymieniać i sprawdzam czy przylazła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i nie ma. Dobra mykam kolację jakąś upichcić... miłego wieczorku..

Tylko dlaczego ostatnio tutaj tak pusto???

Czarodziejko u nas takie nocki sa co noc, wiem co przechodzisz

niestety, blizna nam się ślimaczy i powoli otwiera, jutro jedziemy do szpitala na min 2 tyg :-( boję się, nie wiem co będzie.Myślcie o nas

buziaki

Dzień Dobry sobotnio:-D:-D:-D

Test wyszedł.... pozytwnie. II kreski Tylko druga kreska bardzo słabiutka... @ nadal nie mam. W poniedziałek pójde na beta hcg.. Modle się aby fasolka wytrzymała!!!

Witam się sobotnio
Dzień Dobry sobotnio:-D:-D:-D

Test wyszedł.... pozytwnie. II kreski Tylko druga kreska bardzo słabiutka... @ nadal nie mam. W poniedziałek pójde na beta hcg.. Modle się aby fasolka wytrzymała!!!

Dzastinko to ja bardzo mocno zaciskam kciukolki, zeby fasoleczka dała rade. Oj da wierze w to:)

Dziewczynki ja juz po badaniach prenatalnych. Maluch zdrowy, pępowina 3 naczyniowa, ułożony miednicowo, ale lekarka mowi, ze sie przewróci jeszcze:)
No i wklejam dowód :p specjalnie wzięłam dla mojej teściowej, zeby mi nie wmawiała, ze to bedzie dziewczynka :p
16m0zs3.jpg

jakby ktoś nie wiedział zaznaczone strzałeczką:p

Ja Słoneczka z Wami dzisiaj nie posiedze bo jade do siostry pomóc jej w organizowaniu imprezy urodzinowej więc jażdej z Was życzę zdrówka i pięknej i spokojnej soboty.

Aniu witaj kochana.... tak biorę Dupka od dziś... w poniedziałek lecę na betę i za 2 tygodnie do ginka... wracaj szybciutko do zdrówka:):)

Pajka normalnie chłop jak dąb!!! Siur taki wielki że teściowa nie powinna mieć wątpliwości...ale wiesz jak to z tymi teściowymi jest... hi hi hi. zaraz wymyśli że to paluszek albo kawałek pępowiny hehehehhehe..... buziam was babeczki:) Dziękuję za gratki ale póki ginek nie potwierdzi to chyba spokoju nie zaznam:)

reklama
MATKO KOCHANA PARA PREZYDENCKA NIE ŻYJE:szok::no::no::no::no::no::no::no::no:
Witam się sobotnio

Dzastinko to ja bardzo mocno zaciskam kciukolki, zeby fasoleczka dała rade. Oj da wierze w to:)

Dziewczynki ja juz po badaniach prenatalnych. Maluch zdrowy, pępowina 3 naczyniowa, ułożony miednicowo, ale lekarka mowi, ze sie przewróci jeszcze:)
No i wklejam dowód :p specjalnie wzięłam dla mojej teściowej, zeby mi nie wmawiała, ze to bedzie dziewczynka :p
16m0zs3.jpg

jakby ktoś nie wiedział zaznaczone strzałeczką:p

Ja Słoneczka z Wami dzisiaj nie posiedze bo jade do siostry pomóc jej w organizowaniu imprezy urodzinowej więc jażdej z Was życzę zdrówka i pięknej i spokojnej soboty.
pajka śliczniutki maluszek a dowód suuuper:-)

DZASTINA kochana kciuki mocne!!!!!

Do góry