reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

JA TAKŻE ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁEGO ALLELUJA!!!

kaczuszki005.jpg

Zdrowych,radosnych Świąt Wielkiej Nocy,
suto zastawionych stołów,
dużo wody w poniedziałek,
bogatego zająca i jak najmilszych spotkań
w gronie przyjaciół i rodziny życzy Patrycja z dzieciaczkami!

reklama
dziewczynki czy moge sie załamac??
byla moja tesciowa i oczywiscie przyniosła ciuszki:)
wszystko fajnie i pięknie tylko kolor różowy. Czy mam rozumieć brak akceptacji z jej strony wnuka?? Tyle razy jej mowilam, ze to bedzie chłopak

hej dziewczynki:-)

My dzis juz "zjechalismy"hehe do rodzicow moich na swieta bo bez sensu robic podwojne swieta jak i tak w niedziele tu sniadanie obiad u rodziny m... poza tym u moich rodzicow chodzimy jaja swiecic i z rana Maja bierze sie za barwienie jajek:-)

Kiki dzieciaczki ok..wczoraj nie moglam zaciagnac po 3godz spaceru Majki do domu z placu zabaw hehe bo dzieci byly i ona chciala zostac..ogolnie juz sie odwoilismy ze zmiana otoczenia...tylko dobija mnie moj wozek strasznie ciezko sie sklada jest poza tym ciezki i musze go trzymac w aucie...wczoraj nie moglam go zlozyc wrrr...no i patrze sobie za jakims innym podoba mi sie ten co Jola ma ten peg perego p3...tylko bardzo duzo osob ma go na tym naszym osiedlu a ja nie lubie miec takich samych rzeczy jak inny:Z-(albo jane slalom pro...a tego chyba sprzedam...

Kinga26a my z domku do bloku niestety sie wyprowadzilismy...

Pejka slicznie w ciazy wygladasz..ciuszki sliczniutkie kupilas..a jaki wozek chcesz??

Paula rowniez sliczne ciuszki...i juz wiesz jaki wozek chcesz??

Ostatnia edycja:
dziewczynki czy moge sie załamac??
byla moja tesciowa i oczywiscie przyniosła ciuszki:)
wszystko fajnie i pięknie tylko kolor różowy. Czy mam rozumieć brak akceptacji z jej strony wnuka?? Tyle razy jej mowilam, ze to bedzie chłopak
nie ładnie się zachowała...olej to nie będziesz ich ubierac i tyle ważne ze wy się cieszycie z syneczka swojego:))))

nie ładnie się zachowała...olej to nie będziesz ich ubierac i tyle ważne ze wy się cieszycie z syneczka swojego:))))

juz rozmawiałam z meze ma to załatwic bo ja sie boje tego, ze jak wybuchnę to moze byc niepszyjemnie a nie chce zeby tak było.Moze jestem głupia, ze chce miec dobry kontakt z tesciami, ale bardzo lubie i szanuje tescia i zawsze mnie dziwiło jak mógł sobie taką głupią żone wybrac

Hej dziewczynki :happy2:
Jak tam święta już u Was?
My z Kacperkiem dzisiaj jajka malowaliśmy, potem trochę na dworku byliśmy bo ładnie ciepło:tak: a ponoć na święta ma się popsuć pogoda :baffled:

Pajkaa a może Twoja teściowa chciała dobrze bo wiesz nie wiem jak u Was ale u nas KIEDYŚ to dla dziewczynki kupowało się niebieskie a dla chłopca różowe :tak: dziwne to ale tak było! może teściowa nie wiedziała że dla chłopca teraz się kupuje niebieskie :cool2::-D

Dzastina
jeśli nie daje Ci to spokoju to masz racje idź i sprawdź u specjalisty przynajmniej będziesz spokojniejsza :tak: ale moim zdaniem Czarek jest zdrowy :tak:

Kinga jak po wczorajszej imprezie? dzisiaj druga....miłej zabawy życzę :tak:

Royanna odpoczywajcie odpoczywajcie :tak: my też o Was myślimy :tak:

Gosia fajnie że coraz lepiej czujecie się w nowym otoczeniu a najważniejsze że dzieci się zaklimatyzowały :tak: ja jeszcze nie myślałam nad wózkiem ale też mi się podoba Tako :tak:

Idę jeszcze trochę poprasować a potem lecę do kościółka :tak:
Paa....

Dziewczynki , jestem w domu , boli ale da sie wytrzymać ,szczegóły wam napisze jak dzieci odlepią mi sie z nóg :):)
Aniu witaj w domu! :-) pewnie trochę czasu musi minąć żeby tam wszystko się pogoiło to tak jak po cesarce....ale najważniejsze że już po i teraz będzie już tylko lepiej!:tak: Zdrówka życzę, odpoczywaj dużo. Buzia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Heyka

Od wczoraj mam motorek w tyłeczku:) Ale mam juz luzik:) Wczoraj wysprzatałam na picus glancus,
prysznic, wanna, zlew, wc, i kafelki, wyprałam dywaniki- łazienka zaliczona,
kuchenka, blaty, szafki, lodowka -kuchania zaliczona
okana pomyte, meble przetarte, młodego zabawki umyte- pokoje zaliczone
odkurzyłam i umyłam podłogi, zrobiłam sałatki, kupiłam placki takze luzik
a Remik z tatkiem grabił liscie przed domkiem:)
Dzisiaj bylismy na placu zabaw ze 3 h było cudownie, młody smigał w bawełnianej bluzie a ja w krotkim, ale sie wyszalam, no i uczymy sie "dzielic", bo przez ta zime troche zrobił sie snob, tzn nie ma w domu rodzenstwa i z nikim sie nie musi dzielic, takze dla mnie bardzo wazny jest jego kontakt z rowiesnikami, zeby mniał go jak najwiecej, mamy tez piaskownice w ogrodku ale najczesciej wybieramy place zabaw bo tam sa rowiesnicy.....
a swieconka juz czeka .. Remik jutro pomaszeruje do kościołka

Anufii bol niedługo minie:) trzymaj sie ciepło
Paula ojej jakie tycie te pajacyki, jakie malutkie nozki łow, juz zapomniałam, a bluzeczki dla Ciebie ładnie podkreślają brzuszek. A na kiedy masz termin?
Pajkaa bodziak z lwem wymiata, swietny:)
Royanna miłego pobytu
Giegoska najwazniejsze ze na swoim i zeby maluchy sie zaklimatyzowały

Miłego....................

Do góry