reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiu cieszę się bardzo że chłopcy już lepiej, niech zdrowe będą chłopaki :tak::-) a i Tobie niech szybko przejdzie! :tak:

Pajkaa śliczne ubranka i inne rzeczy dla Bartusia :-) Ty to już całą wyprawkę niedługo będziesz miała bo widzę że już i większe rzeczy kupujesz :tak:

ja mam większość rzeczy po Kacperku muszę je tylko przynieść ze strychu i odświerzyć ale na to mam jeszcze czas :tak:
jednak i u mnie nie obędzie się bez zakupów bo jak to ;-):-)
a oto pierwsze rzeczy jakie kupiłam dla Maluszka: :happy2:

IMG_5872..jpg IMG_5877..jpg IMG_5876..jpg
IMG_5873..jpg IMG_5874..jpg

a tutaj co sobie ostatnio kupiłam :blink:

zielony..jpg turkus..jpg zolty..jpg spodnica2..jpg

reklama
Hej dziewczynki...a co tu taka cisza....świętujecie już? ;-)

Ja byłam wieczorem w kościele i Mały tak mi szalał w brzuszku że szok :-)

Jutro jeszcze ostatnie porządki, malowanie jajek i można świętować :tak: na sobotę zostawiam do zrobienia ciasto i sałatkę....

Anufifi jak się czujesz? wyjdziesz na święta do domku?

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę spokojnej nocy! :happy2:

Witam się z wami rónież i ja...

Dziś Wielki Piątek..
Ja też zrobie pisaneczki i skończe porządki...
Zarejsetrowałam Czarka do neurologa na 14 kwietnia.. ponoć bardzo dobry specjalista, i stawia diagnozę na pierwszej wizycie, jeśli nie jest pewnien diagnozy to bierze dziecko do szpitala na badania.. moja koleżanka do niego chodziła bo miała tiki....Ja wiem że Czarek jest zdrowy, ale pójde żeby zatkać gęby ludziom. Matka wie najlepiej czy coś siędzieje z jej dzieckiem... i ktoś mi nie bedzie szukał choroby... no dobra nie unoszę się już bo mi ciśnienie skacze...

Pajciu brzuchol masz fantastyczny!!! Pięnie wyglądasz!! ja miałam taki w 23 tc... ale pięknie się prezentujesz:) co do " Mocherowych" to też coś wiem na ten temat! Chodzą do kościoła nie żeby się skupić na modlitwie tylko na tym kto w co był ubrany... żałosne normalnie. Nasz ksiądz mówi na takie osoby " Żaby kropielne" :):):)

Anufifi jak kochana samopoczucie? Dreny wyciągnęte? Pewno już możesz się poruszać:)

Buziam was kochanę, życzę miłego dnia i pieknych malowanych pisanek:)

witam dziewczynki z okazji tego, ze mam dużo rzeczy do zrobienia i jutro juz u mamy bede to
Ja Wam Kochane moje życzę Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych i mokrego Dyngusa oraz aby Wasze największe marzenia się spelniły.

Paula fajne ciuszki dla dzidzi :) no i dla siebie tez super kupiłaś!
Dzastina dziekuje za zaproszenie na nk! ;)

życzę wszystkim miłego dnia!
pozdrawiam :)

witam sie i ja ..

paula sliczne rzeczy kupilas dla siebie i maluszka..

pajka twoje ciuszki tez fajniutkie

patrysiu jak dobrze ze dziecia nic nie ma ze juz przeszlo..

kinga no dzisiaj imprezka tak?czy juz wczoraj byla..

dzastina masz racje przebadaj dzieciaka bedziesz spokojniejsza

anufifi jak samopoczucie?mam nadzieje ze juz lepiej..na swieta bedziesz w domku czy szpitalu..

pyszczku u jak przygotowania do chrztu?

gioesko jak dzieciaczki

zaciazone kobitki jak samopoczucie?

czarodziejko a jak u ciebie przygotowania do swiat..pierwsze swieta pisankowe naszych pociech-co nie?

bereshko pozdrawiam..

reklama
Witajcie kobietki!
Z okazji zblizajacych sie Swiat Wielkanocnych duuuzo dobrego Wam zycze! Smacznego jaja przy rodzinnym stole, duzo slonca podczas mokrego dyngusa!

Nie odpisuje Wam kazdej z osobna, ale o Was pamietam i poczytalam co u Was slychac :) czyli zaleglosci odrobilam :)
Nie bedzie mnie na bb pewnie juz do samego powrotu do domku, ale to nic-myslami jestem z Wami. U nas dobrze. Wypoczywamy, lenimy sie. Alankowi chba jednak te zeby dokuczaja bo dalej nie sypia nocami ani w dzien, paluszkiem(kciukiem)jezdzi bo gornych dziaselkach, ja jetem torche zmeczona, ale jak kazda mama daje rade.
Buziaczki dla Was wszystkich i do "slyszenia" po swietach!

Do góry