reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej :)
My już po święceniu :tak: teraz nawet słoneczko wyszło :-)

Tusia cuuuudowna fasoleczka :-)

Sylwia lada dzień na pewno poczujesz ruchy Maleństwa :tak:

Agnieszka zdrówka życzę! na święta jeszcze zostajecie w PL?

Gosia to kolorki masz już zrobione na święta ;-)

Kiki tulam...

A tutaj kilka zdjęć z wczoraj i dziś :happy2:

w1..jpg w2..jpg w4..jpg
w3..jpg w5..jpg

reklama
Ojoj jak tu pusto!!! Pewno dziewczyny się najadły i odpoczywają:-):-):-)
Witam się z Wami w tym pięknym i wyjątkowym dniu... u mnie pięknie słonecznie tylko wiatr taki nie przyjemny wieje...

Byliśmy rano o 6 na rezurekcji w kościółku i wyobraźcie sobie że musiałam stać na dworze, po raz bo ludzi było tłum a po drugie, ksiądz do obłędu kadził kadzidłem a ja myślałam że pawia pusze pod ławkę.... jeszcze czuje ten zapach fu....:baffled::baffled::baffled: normalne typowe objawy baby w ciąży he he he...:-D:-D:-D:-D:-D:-D a teraz się tak najadłam że zaraz chyba pęknę a zgaga mnie pali strasznie!!!:szok::szok::szok: bo namieszałam sałatek z makowcem... hi hi hi. Dziś 28 dc... w tym tygodniu się wszystko wyjaśni.. brzuch mnie pobolewa ale póki co to czekam czekam.... jutro powinna być lub po jutrze... buziam was i życzę miłego Wielkoanocnego popołudnia..

Witajcie Kochane
U nas przwdziwy Lany Poniedziałek...do południa swieciło słonko a teraz deszcz i burza!!!!
36_2_84.gif

Ja chora....chyba mam zapalenie krtani, Maciek ma zapalenie ucha a Maksio katarek...takze marne te święta w tym roku....

Tusia- prześliczne maleństwo....nie wiem czemu ale pierwsza moja myśl to , ze to bedzie dziewczynka!:) A Ty co byś chciała?

Paula- synek uroczy i jaki juz duzy!!! Wie ze bedzie miał braciszka? Bo nasz to się każdemu chwalił ze bedzie mial "blata" :)

Dzastinko- piękne objawy..trzymam kciuki za ten mały lecz jakże wielki CUD!!!!

Sylwia- lada moment zacznie Cię smyrać skrzydełko motylka....i tak do końca ciązy:) Jeszcze bedziesz chciala zeby pospało trochę zamiast kopac:)

Witajcie dziewczynki :-)
Jak tam po świętach? U nas pogoda była bardzo ładna dopiero dzisiaj o 18 trochę pokropiło. Wczoraj cały dzień spędziliśmy u dziadków i na dworze a dzisiaj już byłam przejedzona i po południu ucięłam sobie drzemkę :tak: Mały chyba też się zmęczył świętami bo dziś wcale nie kopie :-(

Czarodziejko zdrówka Wam życzę!!! U nas Kacperek od początku chciał mieć brata i jak dowiedział się że będzie brat to powiedział "nareszcie" :-D

Dzastina trzymam kciuki! :tak:

Pyszczku jak tam chrzciny udały się?

Pozdrawiam Was dziewczynki....wracajcie już po świętach ;-):tak:
Buziaki

U mnie dzisiaj cały dzień leje :(
byliśmy dzisiaj u teściów wiec staralam się byc grzeczna, ale tylko z tego powodu, zeby nie denerwować małego, aczkolwiek moja teściowa swoimi radami potrafi doprowadzić do szału. No ale powiedziałam pare słów dobitnie i na tym się skończyła rozmowa z teściową.
Tusia śliczna fasolinka :)
Paula no widzę, ze Twoj synek świetnie radził sobie z pisankami :)

a mój Bartuś już mnie regularnie kopie :) cudne uczucie jak rano mnie budzi po południu pokopie i przed snem :))

Witam się z wami wtorkowo...

Napisałam mega wielkiego posta i mi się cholerka skasował:baffled::baffled::baffled:
U mnie dziś pięknie i słonecznie... aż miło popatrzeć za okno....ja jeszcze w szlafroku a Czarek w łóżku bajki ogląda.... M już uciekł sprawy pozałatwiać...
mam 30 dc @ brak, bólu piersi brak, czasami zakłuje koło brodawek, ale taki ból to pikuś... no i co najważniejsze, mam dużo dużo dużo MLECZKA!!!:-):-):-) takiego gęstego... ( sorki za takie szczegóły) nie miałam jeszcze nigdy takiego... ostatnim razem jak brałam Dupka to żadnego śluzu nie miałam..ale biorę też poprawkę że to może być właśnie po nim... Póki co czekam na wstręciuchę.. Gdy odstawiałam Dupka zawsze była na drugi dzień max 3 dziś jej jeszcze nie ma... oby nie przyszła, oby nie przyszła... pozdrawiam was i życzę miłego dnia...

Pajka... wiesz jaka jest najlepsza teściowa? taka na 102----- 100 metrów za domem 2 metry pod ziemią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to taki żarcik... nie przejmuj się.... nie tylko ty masz takie problemy kochana...

WITAM PO ŚWIĘTACH:-)
Oj czasu malutko miałam aby wejść poklikać:baffled:ale teraz już luzik;-)

DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA:tak:
śliczniutkie szczeście:-)
Kacperek śliczniutki i jak łądnie maluje jajeczka a koszyczek suuuper:-)
DZASTINA to ja tak nieśmiało-a może jest fasoleczka...życze z całego serduszka:tak:
CZARODZIEJKA ojej co za choróbska wstrętne!życze zdrówka jak najwiecej:tak:

witam sie i ja
ja już szczęśliwa ze wreszcie w domu bez tesciowej na widoku :)
pogoda brzydka, ponuro i deszczowo a mąż poszedł auto do myjni zawiesc :))

reklama
Do góry